Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، مژگان قاسمی ظهر امروز در مراسم تجلیل از پرستاران نمونه استان بوشهر جایگاه پرستاران در جامعه مهم و تاثیرگذار دانست و اظهار داشت: پرستاران در مراکز درمانی مکمل فعالیت‌های درمانی پزشکان  در بهبودی حال بیماران به‌شمار می‌روند.

وی، از  گسترش  مراقبت‌های پرستاری در منازل خبرداد و افزود: در این راستا طرح پرستار جامعه‌نگر در استان بوشهر باهدف توسعه مراکز مشاوره و مراقبت پرستاری در منزل اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 قاسمی از فعالیت پنج مرکز مشاوره و ارایه مراقبت‌های پرستاری در منزل و ایجاد سه مرکز مشاوره و مراقبت در منزل بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد.

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بابیان اینکه آیین‌نامه‌ای تحت عنوان چگونگی تأسیس مراکز مشاوره و ارایه مراقبت‌های پرستاری در منزل ابلاغ‌شده است، اظهار داشت: این برنامه عملیاتی در حوزه معاونت پرستاری باهدف توسعه مراکز مشاوره و مراقبت پرستاری در منزل انجام‌شده که طبق برنامه باید تا پایان برنامه ششم به ازای هر 50 هزار نفر یک مرکز ایجاد شود.

وی، افزایش کیفیت مراقبت، پیشگیری از بستری‌های غیرضروری، کاهش هزینه‌های درمان، کاهش خطر ابتلا به عفونت‌های بیمارستانی را از جمله فواید مراقبت در منزل دانست و بیان کرد:  آسایش و اطمینان بیمار و خانواده، بازگشت سریع‌تر بیمار به زندگی عادی، روحیه سالم‌تر و شاداب‌تر بیمار که در کنار خانواده است، از دیگر مزیت‌های پرستاری در منزل است.

 رئیس نظام پرستاری استان بوشهر نیز با بیان اینکه برای هر تخت بیمارستانی باید 1.2تا 2.8 پرستار وجود داشته باشد افزود: اکنون 2هزار و 500 پرستار در 15 بیمارستان دانشگاهی و غیردانشگاهی  استان بوشهر فعالیت می‌کند که بر اساس استانداردهای تعریف شده با کمبود پرستار مواجه هستیم.

حسین پوپ با بیان اینکه پرستاران بیشترین ارتباط با بیماران دارند افزود:  پرستاران در حوزه آموزش، بالینی، مدیریتی، پزشک خانواده و بهداشت نقشی موثر و مهم ایفا می‌کنند.

وی شناخته نشدن جایگاه پرستاری در جامعه را از مهمترین مشکلات این قشر عنوان کرد و افزود: تبیین جایگاه پرستاری در جامعه کمترین کاری است که باید برای آنان در جامعه انجام شود.

رئیس نظام پرستاری استان بوشهر بدون اشاره به میزان طلب پرستاران  خاطر نشان کرد: در 10 ماه امسال اضافه کار و کارانه پرستاران استان بوشهر پرداخت نشده است.

پوپ بی عدالتی در پرداخت ها را از جمله مشکلات پرستاران عنوان کرد و گفت: برخی از مشاغل متناسب با سختی کاری که دارند حقوق مناسبی به آنها تعلق نمی‌گیرد که این نوعی بی عدالتی در پرداخت به‌شمار می‌رود.

در این مراسم از پرستاران نمونه استان بوشهر تجلیل شد.

انتهای پیام/م

طرح پرستار جامعه‌نگر در استان بوشهر اجرا می‌شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۹۷۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند

حجت‌الاسلام علی جعفری؛ معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور اظهار کرد: بیش از ۷ سال از دوره چهارم فعالیت سازمان روانشناسی به همت وزرا و نمایندگان بهداشت و علوم  می گذرد که ما  سعی کرده ایم تا بتوانیم کم و کاستی ها را جبران کنیم. به همین دلیل کلینیکی را برای به وجود آوردن نور امید و نشان دادن  مسیر درست زندگی افتتاح کردیم تا بتوانیم در راه فرهنگی قدم بر داریم. در کوتاه‌ترین زمان به کمک مسئولان ذی‌ربط می‌توانیم این کلینیک مشاوره‌ای را برای مددجویان کمیته‌امداد در ۳۱ استان ایجادکنیم.

وی افزود:در کلینیک تمام موارد زیر نظر خواهند بود، زیرا از فضای کاربری می‌خواهیم بیرون بیاییم و بتوانیم رصد دقیق داشته باشیم و متناسب با نیازهای خانوده مدد جویان زیرساخت‌های مشاوره‌ای در مناطق دورافتاده و محروم ایجاد کنیم. ما یک نهاد حمایتی هستیم که بتوانیم به تقویت و بالا بردن اعتماد به نفس مددجویان در زندگی و ایجاد اشتغال کمک کنیم. البته ناگفته نماند این خلاء وجود داشته که مجموعه مشاوره‌ای ما نیازمند  زیرساخت روانشناختی با سطح بالاتر  و تخصصی داشت. اما حالا  مراکزی با سطح بالاتر و تخصصی در سراسر کشور یعنی تمام  استان‌ها  ایجاد کرده‌ایم و بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی یا مشاوره در ادارات مشغول ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به مددجویان کمیته امداد هستند.

جعفری تصریح کرد: براساس تحقیقات انجام شده؛ حدود ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی و نیازمند دریافت خدمات روانشناسی هستند، اما به این معنا نیست که آن‌ها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را پوشش می‌دهند.

او گفت: جامعه هدفی که ما داریم در کمیته امداد افرادی هستند که بی چون و چرا در راستای کمک به مردم می کوشند در گذشته خدمات کمیته امداد بیشتر در حوزه معیشتی بود ولی یکی از خدمات ارزشمند که در سال های اخیر شاهد تحول جدی در این حوزه هستیم، همین خدمات فرهنگی است. ما به کمک روان درمانی حتی توانستیم بسیاری از زندانیانی که حقیقت را بازگو نمی کردند تا کمکشان کنیم مسیر را هموار کردیم. می توان گفت حضور مشاوران متخصص در سراسر کشور می‌تواند کلید طلایی برای حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی مردم باشد.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • جشنواره الگوهای برتر مشاوره مراکز فنی و حرفه‌ای بوشهر برگزار شد
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست