Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا؛ جلیل بالایی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه با بیان مطلب بالا، افزود: روستاهای استان کرمانشاه از نظر مناظر طبیعی، آثار تاریحی و آئین و فرهنگ بومی محلی خاص ظرفیت بالای دارند.

وی ادامه داد: باید از این همه ظرفیت خوب در روستاها برای ایجاد اشتغال، جذب گردشگر و تقویت و توسعه صنعت گردشگری در استان کرمانشاه استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: دولت تدبیر و امید نگاه ویژه‌ای به حوزه گردشگری در کشور دارد.

بالایی ادامه داد: امسال 20 درصد از کل تسهیلات توسعه روستایی کشور به بخش گردشگری و توسعه صنایع‌دستی اختصاص یافته که در استان کرمانشاه هم به همین اندازه تسهیلات برای این دو بخش در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در مرحله اول با توجه به تخصیص اولیه ای که داده شده است، 350 میلیارد ریال تخصیص اعتبار در بخش‌های گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه خواهیم داشت و در مجموع بعد از تخصیص کامل منابع توسعه روستایی این میزان به یک هزار میلیارد ریال افزایش می‌یابد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: سود این تسهیلات در مناطق مرزی 4 درصد است و  در سایر مناطق روستایی 6 درصد و در بخش سرمایه در گردش 10 درصد می‌باشد.

بالایی ادامه داد: این تسهیلات یک فرصت ویژه برای توسعه گردشگری روستایی و تقویت صنایع دستی استان کرمانشاه است.

وی افزود: همه روستائیانی که در بحث گردشگری و صنایع‌دستی ظرفیت دارند، می‌توانند با مراجعه به ادارات شهرستان و اداره کل برای دریافت این تسهیلات درخواست بدهند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: هم‌اکنون 586 هزار و 621 نفر از جمعیت یک میلیون و 947 هزار و 227  نفری استان کرمانشاه معادل 30 درصد را روستاییان تشکیل می‌دهند که در بیش از 2 هزار و 600روستا سکونت دارند.

بالایی ادامه داد: کمک‌ها فنی و اعتباری یکی دیگر از راهکارهای کمک به رونق گردشگری در استان گرمانشاه است.

 وی افزود: برای این منظور  100 میلیارد ریال اعتبار در قالب کمک‌های فنی و اعتباری به این اداره کل اختصاص یافته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: این رقم در گام نخست باعث جذب یک هزار میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک‌های عامل می‌گردد و اصل 100 میلیارد ریال به عنوان تامین بخشی از اصل سود که بین 2 تا 9 درصد تسهیلات است توسط دولت تامین می‌شود و لذا ما شاهد تسهیلات 9 تا 16 درصدی در استان کرمانشاه خواهیم بود.

بالایی از صاحبان و مالکان بناها و ساختمان‌های قدیمی و تیمچه‌هایی که در اطراف بازار کرمانشاه قرار دارند خواست از این تسهیلات برای رونق بخشی به وضعیت کاری و املاک و بناهای خود استفاده کند.

وی به اعتبارات زیرساخت‌های گردشگری استان در سال 96 نیز اشاره کرد و افزود: در سال 96 در مجموع از محل اعتبارات استانی، نفت و گاز و متوازن 284 میلیارد ریال اعتبار به این اداره کل اختصاص یافت که رشد 30 درصدی نسبت به سال 95 را نشان می‌دهد و این رقم اعتباری در  10 سال گذشته کم‌نظیر بوده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: حدود 235 میلیارد میلیارد ریال از این اعتبارت هزینه بناهای اولویت‌دار می‌شود.

بالایی ادامه داد: معبد آناهیتا 20 میلیارد ریال، محوطه جهانی بیستون 60 میلیارد ریال، تاق‌بستان 91 میلیارد ریال و و بازار کرمانشاه 63 میلیارد ریال در سال 96 اعتبار برای ساماندهی دارند.

وی افزود: براساس آمارهنرمندان صنایع‌دستی استان کرمانشاه که بیش از 70 هزار نفر می‌شوند در 250 رشته از جمله گلیم، گیوه، معرق، منبت، لباس‌های محلی و سراجی سنتی فعالیت دارند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: کرمانشاه با بیش از دو هزار و 200 اثر تاریخی ثبت ملی شده و مناطق بکر و زیبا یکی از مقاصد گردشگری در غرب کشور محسوب می‌شود .

بالایی ادامه داد: گردشگران داخلی و خارجی زیادی در طول سال از استان کرمانشاه به عنوان مقصد گردشگری انتخاب و بازدید می‌کنند.

وی افزود: براساس آثار موجود تاریخی، کرمانشاه 100هزار سال قدمت دارد و بخش کوچکی از شاهکارهای خلفت پروردگار را می‌توان در این استان زیبا به چشم دید.

بلایی گفتک نوروز امسال حدوددو  میلیون گردشگر از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی استان کرمانشاه دیدن کردند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۹۸۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مازندران گفت: با معرفی ۳۰۰ هنرمند صنایع‌دستی جهت بیمه سازمان تأمین اجتماعی به وزارت، ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی و هنرهای سنتی واجد شرایط در این استان بودند و بیمه شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسین ایزدی، امروز_سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تعداد ۳۰۰ هنرمند صنایع‌دستی جهت بیمه سازمان تأمین اجتماعی به وزارت معرفی شدند، اظهار کرد: از این تعداد ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی و هنرهای سنتی واجد شرایط در این استان بودند و بیمه شدند.

وی افزود: این هنرمندان با داشتن مجوز تولید از این اداره‌کل و گواهی مهارت سازمان فنی‌وحرفه‌ای، توسط اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی مازندران به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با بیان اینکه هنرمندان تقاضای خود را از طریق شهرستان محل فعالیت خود از سال‌های قبل به رئیس شهرستان مربوطه ارائه و در نوبت بیمه بوده‌اند، گفت: فعالیت مستمر این هنرمندان یکی از شروط مهم برای بیمه محسوب می‌شود که برای رئیس شهرستان مذکور مربوطه و این اداره‌کل محرز شده است.

ایزدی با تاکید بر اینکه هنرمندان تحت پوشش در رشته‌های سفال، سرامیک، چرم، گلیم، هنرهای چوب فعالیت دارند، اظهار داشت: حداقل ۱۷۴ اشتغال در این بخش ایجاد کرده‌اند و سوابق خدمتی درخشانی را در رزومه خود دارند.

وی خاطرنشان کرد: معاونت صنایع‌دستی اداره‌کل در تلاش هستند تا در دوره‌های آینده، تعداد بیشتری از هنرمندان واجدان شرایط استان از خدمات بیمه‌ای هنرمندان بهره‌مند شوند.

کد خبر 751481

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد
  • جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس