Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید اوحدی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: بر اساس آمارهای جهانی با ورود هر 10 گردشگر یک اشتغال مستقیم ایجاد می شود.
وی افزود: اکنون هزار و 760 طرح گردشگری در کشور اجرا می شود که موجب رونق گردشگری خواهد شد.
اوحدی با بیان اینکه ظرفیت های گردشگری کشور به گونه ایست که به 400 هتل چهار و پنج ستاره نیازمندیم گفت: ضریب اشتغال هتل های کشور 75 درصد است و در برخی مواقع جای خالی در هتل ها وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون سرمایه گذاری و برنامه ریزی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: به منظور کسب استانداردهای بین المللی برای هتل های چهار و پنج ستاره تجهیزات ویژه این هتل ها اکثرا معافیت گمرکی دارند.
اوحدی اضافه کرد: ایران با 22 اثر که در یونسکو ثبت جهانی شده اند و 34 هزار اثر ملی همچنین یک میلیون اثر فرهنگی و تاریخی در سراسر کشور ظرفیت مناسبی برای گردشگری دارد.
معاون سرمایه گذاری و برنامه ریزی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران قوانین بسیار مناسبی برای جذب سرمایه گذاری خارجی دارد و مقرر شده اجلاس سالیانه پاریس که هفتم فوریه برگزار می شود با موضوع سرمایه گذاری در جمهوری اسلامی ایران و حضور 300 سرمایه گذار خارجی برگزار شود.
اوحدی یادآور شد: یکی از مشکلات در زمینه سرمایه گذاری داخلی و خارجی ارائه سخت گیرانه تسهیلات بانکی است.
وی افزود: هرچند پس از برجام صنعت گردشگری تا حدودی رونق یافته بود اما با اجرای طرح اسلام هراسی و ایران هراسی توسط امریکا و رئیس جمهور آن در صنعت گردشگری کشور تاثیر گذاشته است.
معاون سرمایه گذاری و برنامه ریزی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تاکید کرد: با این حال تعداد گردشگران ایران در مقایسه با سال قبل دو درصد افزایش یافته است.
وی از امضای تفاهم نامه گردشگری با 10 کشور عضو اکو خبر داد و گفت:­ 70 تا 80 درصد گردشگران ایران از 10 کشور عضو اکو به ایران می آیند.
اوحدی با اشاره به اینکه تبریز به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2018 معرفی شده است افزود: همدان نیز با هزار و 800 اثر فرهنگی و تاریخی در سال 2018 میزبان مجمع گفتگوی آسیایی در تیر ماه و همچنین میزبان اولین اجلاس اعضای سازمان جهانی جهانگردی در آبان ماه 97 خواهد بود که تاثیر مثبتی بر صنعت گردشگری کشور خواهند داشت.
وی گفت: مقام معظم رهبری با برداشت یک میلیارد و 500 میلیون دلار از صندوق ذخیره ارزی برای توسعه روستاها و مناطق محروم موافقت کردند که 240 میلیارد تومان از معادل ریالی آن به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اختصاص یافت.
اوحدی افزود: 120 میلیارد تومان در صنایع دستی و 120 میلیارد تومان دیگر در توسعه گردشگری استفاده خواهد شد.
وی گفت: تسهیلات این مبلغ در شهرهای کمتر از 10 هزار نفر جمعیت با کارمزد 10 درصد در روستاها کارمزد شش درصد و در مناطق مرزی با کارمزد چهار درصد پرداخت می شود.
معاون سرمایه گذاری و برنامه ریزی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: پیش بینی می شود 50 هزار شغل از محل این تسهیلات در صنعت گردشگری کشور ایجاد شود.
اوحدی گفت: بیشترین گردشگر کشور، گردشگران زیارتی است.
وی افزود: بیشترین گردشگر ایران­­نیز از کشور عراق وارد می شوند و کشور آذربایجان نیز پس از عراق گردشگران سلامت خود را به ایران می فرستد.
معاون سرمایه گذاری و برنامه ریزی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت :تلاش­ های دو ساله این سازمان موجب ثبت صنعت گردشگری در سامانه بهین یاب شد که تاکنون 335 طرح گردشگری در آن برای دریافت تسهیلات ثبت نام کرده اند.
وی افزود: 290 طرح در کمیته بررسی است و مابقی در مرحله معرفی به بانک قرار دارند.
اوحدی گفت: این سامانه امکان رصد آنلاین را برای پیگیری طرح های گردشگری به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری می دهد و به گونه ای است که مشکلات هر طرح در استان رفع شده و نیاز به سفر به تهران وجود ندارد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۹۹۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج و همکاری بسیج دانشجویی، نمایشگاهی از تولیدات صنایع‌دستی دانشجویان خلّاق برپا شد.   در این نمایشگاه، دانشجویان محصولات تولیدی و صنایع‌دستی خود را به معرض نمایش عموم گذاشتند.   از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه، خودباوری بر توانمندی‌های تولیدی دانشجویان، آشنایی دانشجویان با فرصت‌های اشتغال و کارآفرینی با هدف تقویت وضعیت اقتصادی قشر دانشجو، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از طریق پر کردن اوقات فراغت دانشجویان، ایجاد بستر مناسب برای آموزش فراگیری جذب سرمایه‌گذار و فروش محصولات تولیدی در بازارهای تجاری است.   برگزاری چنین برنامه‌هایی موجب می‌شود دانشجویان علاوه بر علم‌آموزی با استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و علمی موجود در دانشگاه و استعدادهای خود، مهارت‌های جدیدی را کسب کنند که در آینده بتوانند با کارآفرینی فرصت‌های اشتغالزایی برای خود و دیگران ایجاد کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • اشتغال اهمیت دارد
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • معرفی ۷۶ فرصت سرمایه‌گذاری آذربایجان‌غربی در نمایشگاه ایران اکسپو