Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@17:00:05 GMT

2 خبر از شهرستان های تفت و اردکان

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۰۲۴۹۹

2 خبر از شهرستان های تفت و اردکان

یزد- ایرنا - رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت به عنوان دبیر اول شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور انتخاب شد.

به گزارش پنجشنبه روابط عمومی این دانشگاه در انتخابات سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور،25 نفر اعضای شورای مرکزی این سازمان در دویست و بیست و سومین نشست خود برای انتخاب اعضای هیئت رئیسه این شورا با اکثریت 21 رای به دکتر محمدرضا جواهری برای تصدی سمت دبیر اجرایی اول سازمان، رای مثبت دادند که این اکثریت 84 درصدی آرا برای این سمت در تاریخ فعالیت شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور بی سابقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جواهری تا بحال در دو دوره عضو شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور بوده و در حال حاضر به طور همزمان، عضو کمیسیون های عمران و آموزش و پژوهش این سازمان می باشد.
دبیر اجرایی اول شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی در برنامه ریزی و فراهم آوردن زمینه های اجرای اهداف و خط مشی های قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان با جلب مشارکت سازمان های نظام مهندسی ساختمان استان ها و بررسی مسائل مشترک این سازمان ها فعالیت می کند.
مذاکره و مشاوره با مراجع ملی و محلی برای ایجاد زمینه های مناسب انجام وظایف ارکان سازمان در امور برنامه ریزی، مدیرت، اجرا و کنترل طرح های ساختمانی و شهرسازی از دیگر زمینه هایی است که دبیر اجرایی اول سازمان در آنها نقش دارد.
همکاری با وزارت راه و شهرسازی در نظارت بر عملکرد نظام مهندسی استانها، مذاکره و مشاوره با مراجع قضایی در مورد اجرای مواد قانون مرتبط با امور قضایی و انتظامی، حمایت اجتماعی از اعضای نظام مهندسی استان ها و مشارکت در برگزاری کنفرانس ها و گردهمایی های تخصصی در سطوح ملی و بین المللی از دیگر وظایفی است که دبیراجرایی در تحقق آنها مساعدت می نماید.
براساس قانون سازمان نظام مهندسی ساختمان و کنترل ساختمان، شورای مرکزی این سازمان در تهران مستقر و متشکل از 25 نفر عضو اصلی و 7 نفر عضو علی البدل می باشد.
این شورا دارای هیئت رئیسه ای متشکل از یک رئیس و دبیران اجرایی اول و دوم و دو منشی است که با اکثریت آرا به صورت سالیانه از میان اعضای اصلی شورای مرکزی انتخاب می شوند.
***
با حضور مسئولان شهرستان اردکان از تلاش پرستاران و بهورزان بیمارستان ضیایی اردکان تقدیر به عمل آمد .
به گزارش فرمانداری اردکان، هادی مقیمی در این برنامه، سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) را روز تکریم انسان‌های خالص و مخلصی دانست که فداکارانه و مهربانانه در راه التیام آلام دردمندان و مرهم‌نهادن بر زخم بیماران گام بر می‌دارند.
وی اضافه کرد: حرفه پرستاری، تلفیقی از صبر و فداکاری است و پرستاران، رسالت سنگین صبوری در برابر ناملایمات و کمک به نیازمندان و نوع بشر را به درستی و خوبی انجام می‌دهند.
مقیمی افزود: هرچند دولت تدبیر و امید با اجرای طرح تحول سلامت کوشیده است شاخص‌های سلامت را در جامعه ارتقا بخشیده و خدمات مناسبی به مردم ارائه نماید؛ اما به نظر می‌رسد در حوزه پرستاران هنوز باید اقدامات مهم‌تر و بزرگ‌تری انجام شود.
فرماندار اردکان در این برنامه ضمن تبریک میلاد الگوی صبر و عشق و ایثار، حضرت زینب (س)، مراتب تقدیر خود را از زحمات پرستاران و بهورزان شریف اعلام داشت و برای پرستاران آرزوی توفیق کرد.
اردکان نزدیک به 200 پرستار دارد.
اردکان 98 هزار نفر جمعیت دارد و مرکز آن در 60 کیلومتری شمال شهر یزد واقع است.
7544/ 6197 خبرنگار:مژگان دشتی**انتشار:محمدحسین فلاح

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۰۲۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند

امتداد -عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با قانون جدید بانک مرکزی که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانکها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اصلاح نظام بانکی و جهش تولید اظهار کرد: شبکه بانکی کشور یک ساختار و مدیرانی دارد و زیر نظر بانک مرکزی است اما تغییر در این مجموعه دشوار است.

وی افزود: وقتی شبکه بانکی کشورمان چهل سال به یک رویه خو گرفته به راحتی نمی‌توان آن را از این رویه خارج و به وضعیت جدیدی منتقل کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش که نظام بانکی کشور تا چه اندازه با طراحی الگوی توسعه و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت هماهنگی دارد گفت: در حال حاضر نظام بانکی کشور تفاوت نسبتاً زیادی با الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت دارد.

بانک مرکزی از اول متعهد نبود به اینکه بانکدار اسلامی را دنبال کند اما الان در قانون جدید بانک مرکزی مهم ترین تکلیف این قانون، اجرای بانکداری اسلامی است و تحقق این مهم نیازمند تحول و تغییرات جدی است.

حجت الاسلام مصباحی مقدم ادامه داد: با وجود اینکه اقدامات زیادی انجام شده و تغییرات خوبی هم رخ داده اما تغییرات به صورت اساسی و گسترده نیست و نیاز دارد که رویکرد بانک مرکزی در زیرساخت قراردادها و قوانین و مقررات یک رویکرد جدی و فعال و به گونه‌ای باشد که ساختار را به صورت اساسی تغییر دهد و اصلاح کند.

قانون جدید تا چه اندازه بانک مرکزی را به نقطه مطلوب می‌رساند

وی در پاسخ به این پرسش که قانون جدید تا چه اندازه بانک مرکزی را به نقطه مطلوب می‌رساند اظهار کرد: بنده آرزو می‌کردم بانک مرکزی از استقلال بیشتری برخوردار باشد که این اتفاق افتاده و البته بنده هم در مجلس هشتم طراح قانون بانک مرکزی مستقل بودم که به ثمر نرسید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تذکر این مطلب که بانک مرکزی بانک حکومتی و بانکِ بانکهاست نه بانک مردم یادآور شد: جایگاه بانک مرکزی جایگاهی نیست که با بنگاه‌ها و مردم دادوستد داشته باشد بلکه بانکها را مدیریت و بر عملکرد آنها نظارت می‌کند و جلوی ناترازی و تخلفات آن‌ها را می‌گیرد لذا باید از اقتدار لازم برخوردار باشد تا بتواند مانع از انحرافات و کج روی‌های نظام بانکی شود.

مصباحی مقدم گفت: منابع بانک هم باید در خدمت برنامه‌های بلند مدت و میان مدت دولت باشد و هم باید مستقل باشد تا بتواند بر بانکها نظارت کند.

قدرت کنترل بانک ها از خردادماه

وی تصریح کرد: قدرت کنترل بانکها تا قبل از تصویب قانون جدید، در اختیار بانک مرکزی نبود اما با قانون جدید که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانکها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد و یک سری سیاست‌های پولی و ارزی، مبنای عمل بانک مرکزی قرار خواهد گرفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح کرد: اگر منابع بانکی برای بنگاه‌ها و در جهت تولید و تجارت تأمین شود و برگشت داشته باشد بانک باید بر مصرف وجوه حاصل از برگشت اصل پول و برگشت سود به هر مقدار که باشد نظارت کند درغیر این صورت بازار دلالی و واسطه گری رشد پیدا می‌کند.

مصباحی مقدم با انتقاد از اینکه بانک در خدمت نظام تولید و نظام بازار نیست و دغدغه‌ای برای تولید و بخش واقعی اقتصاد ندارد گفت: بانک باید واسطه وجوه بین سپرده گذاران و تجار و تولیدکنندگان باشد اما این کار را نمی‌کند و فقط تأمین مالی می‌کند و کاری هم ندارد که این تسهیلات برای چه کاری مصرف می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه تأمین مالی برای تولیدکننده نباید هزینه بر باشد افزود: بزرگترین بنگاه‌های اقتصادی کشور بزرگترین بدهکاران نظام بانکی هستند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • چادرملو- آلومینیوم: فقط در 27 اردیبهشت!
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است
  • اختتامیه مسابقات فوتسال جام رمضان در هیرمند
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور