Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: نظام جدید برنامه ریزی شهری براساس کیفیت زندگی و نیازهای واقعی مردم طراحی شده است. ۰۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۲ استانها خراسان جنوبی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از فردوس، محمد سعید ایزدی چهارشنبه شب در ستاد بازآفرینی پایدار شهر فردوس با بیان اینکه شهرهای کوچک ثروت های کشور هستند اظهار داشت: بازآفرینی شهری با همکاری تمام دستگاههای اجرایی در یک شهرمیسر است که این همکاری در فردوس وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: تاکنون آنچه در نظام برنامه ریزی شهری ملاک بوده توجه به کمیت‌ها وتوسعه شهرها بوده که موجب بزرگ شدن شهرها و غفلت از طبیعت بی نظیر و بناهای تاریخی شده است.

ایزدی با بیان اینکه  چهار دهه است در نظام برنامه ریزی شهرها در تهران برای تمام کشور تصمیم گیری می شود گفت: مدتی است که با بهسازی محلات و ارائه طرح‌ها براساس نیاز واقعی شهرها قصد داریم نظام برنامه ریزی شهری را متحول کنیم.

وی تاکید کرد: در برنامه ریزیهای جدید به کیفیت و هویت زندگی شهری توجه ویژه شده است زیرا بسیاری ازبلایای طبیعی مانند زلزله، سیل، آلودگی هوا و نشست زمین ناشی از رفتار غیراصولی ما با  زمین است .

نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی نیزبه مشکل مردم باغشهر اسلامیه در خصوص عدم تفکیک زمین های زیر 2 هزار متر مربع اشاره کرد

محمدرضا امیرحسنخانی گفت: قانون اجازه تفکیک زمین های زیر 2 هزار متر مربع را به مردم نمی دهد و همین امر موجب شده بسیاری از مردم نتوانند در زمین های متعلق به خودشان جهت فرزندانشان ساختمان احداث کنند.

شهردار فردوس نیز با بیان اینکه ستاد بازآفرینی شهر فردوس در سال 95 با اولویت توانمند سازی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ساکنان بافت مصوب فرسوده شهر تشکیل شد گفت: با همکاری تمام دستگاههای اجرایی و دخیل در امر توانمند سازی مردم این محلات، اقدامات بسیاری خوبی انجام شده تا مردم این مناطق با به دست آوردن توانایی لازم، نوسازی منازل خود را آغاز کنند.

حمید حلاج مقدم برگزاری 6 جلسه ستاد بازآفرینی شهری با 56 مصوبه، راه اندازی پایگاه سلامت، زیرسازی و آسفالت معابر، آموزش مهارت های مختلف را به عنوان بخشی از اقدامات دستگاههای مختلف اجرایی فردوس برای توانمندسازی بافت فرسوده برشمرد و تاکیدکرد: اولویت اول خدمات رسانی بهزیستی، کمیته امداد، فنی و حرفه ای، شبکه بهداشت و درمان و فرهنگ و ارشاد اسلامی به این محلات است.

وی افزود: با هدف مدیریت یکپارچه برای بازآفرینی شهری تفاهم نامه ای تنظیم شده که وظایف هر یک از دستگاههای خدمات رسان به طور کامل وشفاف مشخص شده است که ازمعاون وزیر راه و شهرسازی می خواهیم با تایید و امضای این تفاهم نامه، زمینه اجرایی شدن آنرا فراهم کنند.

رضا مطلبی پور  شهردار باغشهر اسلامیه با اشاره به اینکه این شهر پس از زلزله سال 47 احداث شده و علیرغم داشتن منازل خشت و گلی فاقد بافت فرسوده مصوب است خواستار تعمیم شرایط تسهیلات بافت های فرسوده به شهر اسلامیه شد تا مردم دو محله مهم این شهر که اغلب منازلشان فرسوده است بتوانند از این تسهیلات برای نوسازی بافت فرسوده شهراستفاده کنند.

معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی با سفر به شهرستان فردوس همچنین از بافت تاریخی شهر فردوس بازدید کرد.

انتهای پیام/ش

R41348/P1377/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۰۳۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک اتفاق جدید در بازار مسکن؛ مالکان و مستاجران منتظر این تغییر باشند

مهرداد بذرپاش با یادآوری افزایش وام مسکن شهری به ۵۵۰ و روستایی به ۳۵۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۲، اظهار کرد: نرخ سود این تسهیلات ۱۸ درصد است.

به گزارش خبرآنلاین، وی با بیان این‌که سال گذشته تسهیلات بانکی در بافت فرسوده با ضعف روبرو بود، ادامه داد: تلاش می‌کنیم این تسهیلات با افزایش روبرو شود و در کنار تسهیلات شهرسازانه، تسهیلات مالی قرار بگیرد.

وی با یادآوری این‌که ۵۰۰ شهرداری بسته ۱۹ بندی شهرسازانه را اجرا کرده‌اند، گفت: در این بسته پیش‌بینی شده شهرداری‌ها این امکان را داشته باشند تا پیشنهادات مدنظرشان را در صورت تصویب شورای تامین استان به آن بسته اضافه کنند که برخی از شهرداری‌ها از این ظرفیت استفاده کرده‌اند.

وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: هر شهرداری این بسته را اجرا کرد، میزان صدور پروانه در بافت فرسوده افزایش یافت. به همین خاطر همکاران ما در شرکت بازآفرینی شهری جلساتی را با شهرداری‌ها برگزار کردند تا آن‌ها در موضوع نوسازی بافت فرسوده حضور پررنگی داشته باشند.

بذرپاش همچنین درباره قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره، اظهار کرد: این قانون صرفه و صلاح مالکان و مستاجران را تامین و کمک شایانی به سامانه املاک و اسکان می‌کند. ضمن این‌که دست وزارت راه و شهرسازی و شهرداری‌ها را برای کمک به تنظیم بازار باز می‌کند.

دیگر خبرها

  • چرا مشوق‌های نوسازی در شهرداری‌های استان یزد خاک می‌خورد؟
  • بسته‌های تشویقی بازآفرینی برای مردم جذابیت ندارد
  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • یک اتفاق جدید در بازار مسکن؛ مالکان و مستاجران منتظر این تغییر باشند
  • حضور ۲۴ تیم در نخستین رویداد فناورانه مدیریت شهری و فرهنگ شهروندی قم
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری