Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، فاطمه هدایتی در گفت‌وگویی گفت: حوزه علمیه خواهران متناسب با ویژگی‌های اختصاصی بانوان و نیاز جامعه و همچنین با هدف تربیت خواهران دین‌شناس، صاحب‌نظر، متخلِّق به اخلاقِ اسلامی، توانمند در تبلیغ و ترویج آموزه‌های دینی، تدریس، تحقیق، تألیف، مدیریت فرهنگی، پاسخ‌گو به نیازهای علمی ـ معرفتی و اخلاقی بانوان تاسیس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حوزه علمیه خواهران دارای چهار مقطع تحصیلی، شامل دوره عمومی(کارشناسی)، دوره عالی(کارشناسی ارشد)، دوره تخصصی(دکترا)، دوره فوق تخصص ـ اجتهاد(فوق دکترا) است.

معاون آموزش حوزه علمیه خواهران مازندران تصریح کرد: شیوه تحصیل در حوزه‌های علمیه خواهران در دوره عمومی(سطح دو) به صورت حضوری و نیمه حضوری و در سطح سه حضوری و غیر حضوری است و بانوان علاقه‌مند به تحصیل علوم دینی و اسلامی با مدرک سیکل، دیپلم یا بالاتر می‌توانند در حوزه علمیه خواهران ثبت‌نام  کنند.

این مسؤول ادامه داد: مرکز مدیریت حوزه خواهران مازندران دارای 17 مدرسه علمیه در مقطع سطح دو(کارشناسی) و یک مرکز آموزش عالی حوزوی و سه مرکز تخصصی حوزوی در سطح سه(کارشناسی ارشد) و یک مرکز آموزش عالی تخصصی حوزوی در سطح چهار (دکترا) با بیش از 5 هزار طلبه شاغل به تحصیل و فارغ‌التحصیل است و تمامی این مدارس آمادگی دارند از خواهران علاقه‌مند به تحصیل علوم دینی ثبت‌نام کنند.

هدایتی با اشاره به ظرفیت پذیرش حوزه علمیه خواهران مازندران بیان کرد: در سال گذشته تعداد ظرفیت پذیرش حوزه خواهران استان در مقطع سطح دو بیش از هزار نفر و در سطح سه حدود 200 نفر و در سطح چهار حدود 20 نفر بوده است، همچنین ظرفیت پذیرش امسال مدارس علمیه خواهران مازندران سطح دو حدود یک‌هزار و 200 نفر در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا است.

وی با بیان اینکه ثبت‌نام از متقاضیان ورود به حوزه‌های علمیه خواهران به صورت اینترنتی انجام می‌پذیرد، تاکید کرد: با آغاز زمان ثبت‌نام، متقاضیان می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی www.whc.ir ضمن دریافت دفترچه راهنمای پذیرش و خرید کارت ثبت‌نام، نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

معاون آموزش حوزه علمیه خواهران مازندران تصریح کرد: در شیوه دیگر پذیرش، داوطلبان با مراجعه به واحدهای آموزشی سطح دو و سه، ضمن دریافت دفترچه راهنمای پذیرش و کارت ثبت‌نام ، اقدام کنند.

این مسؤول ادامه داد: پذیرش داوطلبان ورود به مقطع عمومی سطح دو، بدون آزمون کتبی بوده و سوابق تحصیلی داوطلبان(معدل کل) به عنوان معیار سنجش سطح علمی بوده و برای هر یک از رشته‌های تحصیلی داوطلبان با مدرک دیپلم، ضریب خاصی در نظر گرفته شده است.

هدایتی در پایان گفت: مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران براساس مصوبه 368 شورای عالی انقلاب فرهنگی و 405 شورای عالی حوزه علمیه قم، به فارغ‌التحصیلان مقطع عمومی، پس از احراز صلاحیت‌های لازم، دانشنامه سطح دو اعطاء می‌کند و دارندگان این دانشنامه، از تمام مزایای علمی و استخدامی فارغ‌التحصیلان مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی برخوردارند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۰۵۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی فلاح دوشنبه شب در گفت وگو با خبرنگاران افزود: در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴، از دو پلتفرم زنجیره ارزش گردشگری و مرکبات مازندران رونمایی شد.

وی با اشاره به اینکه در نمایشگاه توانمندی های صادراتی استان در حوزه فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال نگاه بر این است در توسعه زیرساخت ها توسعه پلتفروم ها و افزایش ضریب نفوذ ارکان پلتفرم ها در بخش های مختلف جهش گونه باشد، گفت: ظرفیت های بالقوه ای که در توسعه زیرساخت ها با سیاست های کلان توسعه یافته، دسترسی به پهن باندها را سبب شده است.

وی با اشاره به اینکه با شناسایی و توسعه زنجیره ارزش ها در مازندران به دنبال آن هستیم که فعالان اقتصادی در حلقه های زنجیره ارزش و نقش آنها در اقتصاد دیجیتال پررنگ شود، افزود: در این نمایشگاه از دو پلتفورم در حوزه گردشگری و مرکبات رونمایی شد.

فلاح ادامه داد: پلتفرم «هفت گالری» برای حوزه صنایع دستی و ارکان تامین کننده صنایع دستی و معرفی محصولات رونمایی شده و پلتفرم «ایران تراول» در حوزه طراحی سفر بود که با همکاری اداره کل فناوری تامین مالی شده است.

این مسئول یادآور شد: این پلتفرم ها با تمرکز بر زنجیره ارزش نقش خود را در ضریب نفوذ دیجیتال و افزایش دسترسی ها به منظور افزایش سهم اقتصاد دیجیتال در زنجیره ارزش طراحی، تولید و رونمایی شده است.

کد خبر 6092673

دیگر خبرها

  • پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • اطلاعیه پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
  • رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران
  • اجرای اندیشه های شهیدمطهری فرهنگ کشور رادربرابرتهاجمات حفظ می کند
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟
  • آیت الله کوهستانی، ستاره آسمان فقاهت ایران