Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@09:38:44 GMT

مصوبه‌ای که از مسیر عدالت منحرف شد

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۰۷۵۶۳

مصوبه‌ای که از مسیر عدالت منحرف شد

نماینده ادوار مجلس و معاون پارلمانی دولت دهم در مورد پاداش پایان خدمت کارکنان دولت نوشت: این قانون به انحراف کشیده شد و با خروج از مسیر عدالت، موجب افزایش فاصله طبقاتی بین دهک‌های درآمدی شد. ۰۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۰ استانها آذربایجان شرقی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، سیدمحمدرضا میرتاج الدینی، نماینده ادوار مجلس و معاون پارلمانی دولت دهم در یادداشتی که در اختیار دفتر تسنیم آذربایجان شرقی قرار گرفت، در مورد قانون پرداخت پاداش‌های پایان خدمت کارکنان دولت و رفع تبعیض‌ها نظر خود را اعلام کرده و پیشنهاد جدید ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این یادداشت آمده است: در یکی از دوره‌های مجلس، قانونی به منظور حمایت از کارمندان ضعیف تصویب شد که پاداشِ پایان خدمت به کارمندانی پرداخت شود که پس از 30سال خدمت بازنشست می‌شوند و هیچ اندوخته ای برای دوره بازنشستگی ندارند؛ از طرفی حقوق بازنشستگی آنها کمتر از دوره اشتغال است و به دلیل عیال وار شدن عموم خانواده‌ها و افزایش هزینه‌های زندگی در این دوران، پاداشِ پایان خدمت، کمکی به زندگی آنان کرده باشد.

لکن این قانون به انحراف کشیده شد و از مسیر عدالت جدا گشت و موجب افزایش فاصله طبقاتی بین دهک‌های درآمدی گردید؛ شیوه اجرای آن به شکلی انجام شد که کارمندان ضعیف با کمترین دریافتی و پاداش بازنشته می‌شوند و در مقابل مدیران ارشد و افراد با حقوق‌های کلان که در دوره خدمت از بیشترین امکانات دولتی بهره‌مند بود، بهنگام بازنشستگی بیشترین پاداش پایان خدمت دریافت می‌کنند و این فاصله به قدری ناعادلانه و زیاد است که گاهی به 15 برابر می‌رسد.

پاداش پایان خدمت هزینه زیادی را به بودجه جاری کشور تحمیل می‌کند. درحالی که اغلب مسئولین از کمبود بودجه کشور ناله می‌کنند. اگر این نوع بند و بیل‌های ناعادلانه و تبعیض آمیز را در بودجه‌ها و شرکت‌های دولتی و وابسته که بیشترین حقوق‌ها و دریافت‌ها در این شرکت‌هاست، حذف کنند و همینطور نسبت به کاهش حقوق‌های کلان اقدام کنند، هم بار بودجه جاری کشور کاهش پیدا می‌کند و هم از رشد بی‌رویه آن جلوگیری به عمل می‌آید.

از سوی دیگر این پرداخت‌های غیرعادلانه موجب می‌شود که دستگاه‌هایی مثل وزارت آموزش و پرورش که کارمندان زیادی دارند و همه ساله تعداد زیادی از آنها بازنشسته می‌شوند، اعتبار کافی برای پرداخت پاداش خدمت را نداشته  و فرهنگیان عزیز گاهی تا چند سال در انتظار گرفتن پاداش پایان خدمت می‌مانند.

راه چاره: حذف پاداش‌های نجومی

نمایندگان محترم باید در اولین فرصت ممکن، طرح اصلاح قانون را ارائه کرده و موارد زیر را تصریح کنند.

1- حذف پاداش پایان خدمت‌های نجومی
2- تعیین سقف برای آن، به‌طوری‌که بالاترین دریافت بیش از 2 برابر حداقل دریافت باشد
3- تکلیف اصلاح آئین نامه آن بصورتی که مانع هرگونه پرداخت تبعیض آمیز و ناعادلانه بوده و مانع تحمیل هزینه‌های سنگین به بیت المال و بودجه عمومی کشور گردد.

درپایان لازم است به این نکته تاکید نمایم که درآمدهای کشور بعنوان بیت المال در دست دولتمردان و مجلسیان امانت است و بیت المال برای عموم مردم اعم از حقوق بگیران دولتی و سایر مردم تعلق دارد که در توزیع آن و در همه مصوبات بودجه، مصالح کشور و منافع همه مردم و توزیع متوازن و عادلانه نسبت به همه مناطق کشور خصوصا مناطق محروم را باید کاملا مدنظر قراردهند و از هرگونه رانت و امتیاز خواهی و استفاده از منافذ قانونی و راه‌های آئین نامه‌ای برای استفاده و بهره مندی بیشتر از بیت المال و بودجه عمومی را جلوگیری نمایند.

سیدمحمدرضا میرتاج الدینی
نماینده ادوار مجلس و معاون پارلمانی دولت دهم - 96/11/4

انتهای پیام/ش

R7887/P1377/S6,47/CT4

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۰۷۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف

مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) از مصوبه شورای عالی انرژی برای ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف خبر داد.

به گزارش مشرق، مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران با اشاره به مصوبه شورای عالی انرژی افزود: این مصوبه وظیفه ممنوع کردن تبلیغ کالاهای با مصرف انرژی بالا و فاقد سازگاری لازم با اقلیم‌های مختلف کشور را برعهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گذاشته تا این وزارتخانه با همکاری دستگاههای ذیربط به ویژه سازمان صداوسیما اقدام های لازم را برای ممنوعیت تبلیغ این گونه کالاها براساس پیشنهاد وزارتخانه‌های نفت و نیرو و هماهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عمل آورد.

وی با اشاره به ممنوعیت تبلیغ این نوع کولرها در مناطق عادی و معتدل که بر اساس مصوبه شورای عالی انرژی و در مذاکره با صداوسیما حاصل شده و ٨٠ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود، گفت: استفاده از کولرهای گازی در مناطق معتدل کشور منجر به افزایش مصرف برق بیش از الگوی مناطق عادی و صدور قبض برق سنگین خواهد شد.

مجموعه وزارت نیرو و صنعت برق باهدف مدیریت بهتر مصرف برق در کشور، مناطق مختلفی برای مصرف تعریف کرده‌اند که براساس آن مناطق با هوای معتدل‌تر مثل تهران در ردیف مناطق عادی و سایر مناطق شامل گرمسیری یک و گرمسیری با شدت بیشتر تقسیم شده‌اند.

بر این اساس استفاده از کولرگازی برای مناطق عادی مناسب ارزیابی نمی‌شود و صنعت برق به مردم ساکن در این مناطق توصیه کرده از کولر آبی در فصل گرم استفاده کنند تا مشمول هزینه‌های بالاتر نشوند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • پایان انتظار تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ به زودی
  • بسیج سازندگی؛ نهالی روییده از بطن حقیقت انقلاب اسلامی
  • فلر یا شرارهٔ منحرف کننده در هواپیماهای جنگنده چیست؟
  • لزوم هوشمندسازی کارت‌های پایان خدمت قدیمی
  • مفاهیم: فلر یا شرارهٔ منحرف کننده در هواپیماهای جنگنده چیست؟
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار است
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین