Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب(تنا)، دکتر ابوالحسینی ضمن اشاره به فعالیت های پژوهشگاه مطالعات تقریبی اظهار داشت: پژوهشگاه مطالعات تقریبی در دو عرصه به انجام فعالیت های پژوهشی می پردازد؛ نخست در زمینه پژوهش های مفهومی و دوم در زمینه پژوهش های کاربردی . که تا کنون در این دو عرصه نتایج خوبی به دست آورده است.

معاون پژوهشگاه مطالعات تقریبی با ارائه پیشنهاد تفاهم نامه همکاری افزود: امیدواریم با امضای تفاهم نامه همکاری با اداره وحدت اقوام و مذاهب سپاه چارچوب همکاری بین طرفین شکل گرفته و شاهد پیشرفت در عرصه های پژوهشی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر رضایی پور هم در ابتدا به فعالیت های اداره وحدت اقوام و مذاهب سپاه اشاره نمود و افزود: هم اکنون ما در پی تلاش برای شناسایی اقوام و فرقه های مذهبی به منظور نزدیکی آنها در ایران هستیم و در این زمینه اطلاعات خوبی جمع آوری شده و از معاونت فرهنگی و پژوهشگاه مطالعات تقریبی مجمع تقریب تقاضای همکاری داریم.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر هاشمی مدیر اداره کل آموزش و پژوهش معاونت فرهنگی مجمع تقریب ضمن ارائه گزارشی از برنامه های این اداره کل گفت: بین اداره وحدت اقوام و مذاهب سپاه با اداره آموزش و پژوهش مجمع تقریب ظرفیت های مناسبی برای ایجاد وحدت بین مسلمانان وجود دارد که در این میان تاسیس اندیشکده ای  با نیروهایی هوشمند و خلاق بسیار ضروری است.

در پایان این جلسه دو طرف بر همکاری های مشترک در 4 محور تاکید کردند:

1.مسائل کاربردی وحدت از قبیل همکاری مشترک در برگزاری کلاس های کوتاه مدت و پودمانی در مناطق اهل سنت
2.تعامل مرکز پاسخ گویی به شبهات معاونت فرهنگی مجمع تقریب با اداره اقوام و مذاهب سپاه
3.تبادل استاد در عرصه های آموزشی با موضوع فرقه شناسی مذاهب اسلامی در ایران
4.همکاری مشترک در تالیف و پژوهش کتاب هایی با موضوع فرقه شناسی و مسیحیت در ایران

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۰۸۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود

ایسنا/فارس  مدیرکل صدا وسیمای فارس از برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور در شیراز خبر داد.

احمد پهلوانیان امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در جلسه شورای عشایری استان با اعلام این خبر گفت: تنوع در  موسیقی، زبان و گویش‌های مختلف، فرهنگ و آداب و رسوم بسیار متنوع، پوشش‌های زیبای زنان و مردان، غذا های سنتی  و... در جای جای استان، گویای اقوام مختلف در آن سرزمین است و فارس با این ویژگی، به حق ایرانی کوچک و سرزمین رنگین کمان اقوام است.

وی با تأکید بر وحدت اقوام ایرانی بیان کرد: مؤلفه ایران قوی در سایه «وحدت اقوام ایرانی» شکل گرفته است و توسعه وحدت بین اقوام و ترویج این فرهنگ وظیفه همگانی است.

پهلوانیان با تأکید بر ظرفیت‌های اقوام و عشایر در استان یادآور شد: می‌طلبد مدیران ارشد استان و رسانه با هدف ایجاد وحدت، نمایش جذابیت‌ها، فرهنگ، تمدن و هویت اقوام، عشایر و ایلات ساکن در استان و با تکیه بر دو اصل هویت‌محوری و عدالت‌گستری، عملیات رسانه‌ای ویژه‌ای را طراحی کنند.

مدیرکل صدا و سیمای فارس از برگزاری اولین  جشنواره تولیدات رسانه ای اقوام و عشایر کشور در سطح ملی و با محوریت استان فارس  در بهمن‌ماه خبر داد و گفت: برگزاری این جشنواره می‌تواند یک رویداد ارزشمند فرهنگی در پاسداشت اقوام و عشایر و معرفی فرهنگ و هویت این بخش و پررنگ‌تر شدن جایگاه اقوام و عشایر کشور باشد.

وی، معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی، اقتصادی، اجتماعی اقوام و عشایر، بسترسازی تقویت وحدت و افزایش تعامل بین اقوام کشور، توجه به اشتراکات فرهنگی، مذهبی و آئینی اقوام ایرانی، توجه به عشایر به عنوان قطب مولد کشور و توجه به نقش تاثیرگذار زنان عشایر در عرصه‌های مختلف و نقش مدیریتی آنان در تحکیم بنیان خانواده را بخشی از  اهداف این جشنواره عنوان کرد.

مدیرکل صدا و سیمای فارس افزود: این جشنواره  در دو بخش تولیدات مراکز استان‌ها و بخش مردمی مدنظر است که شامل تولیدات رادیویی، تلویزیونی، و مجازی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • استاد مجتهدی هم معلم و هم مولف بود
  • دیدار عضو شورای حزب الله لبنان با دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی