Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، محمد دهقان نماینده مجلس شورای اسلامی صبح امروز در هفتمین کنگره جمعیت ایثارگران با اشاره به شعار «یه اختلاس کم بشه مشکل ما حل میشه»  که توسط عده ای از معترضان از ماه ها پیش جلوی مجلس سر داده می شد اظهار کرد: مهم ترین مفهوم این شعار اعتراض به فساد است و عمده کسانی که این موسسات را تاسیس کردند و شرکت های بزرگ دارند، مسئولان هستند و تمام شرکت های بزرگ کشور متعلق به اجزای حکومت است که با رانت به ثروت های بزرگ رسیده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه انقلاب ما قرار بود انقلاب مستضعفان باشد افزود: به تدریج این مسیر انحراف یافته و طبقه ای از اشراف، انقلاب مستضعفان را برای خود مصادره کرده اند و از بالا به مستضعفان نگاه می کنند و فوق اش،  یارانه شان را مقداری بیشتر می کنند.

دهقان با بیان اینکه مسئولان حتی درد مردم را هم نمی شنوند و روحیات مردمی ندارند گفت: مردم در همه جا اعتراضات شان را به گوش مسئولان می رسانند اما کسی نمی آید حتی دردشان را بشنود و برخی جاها، خشن هم برخورد می کنند.

وی با بیان اینکه برخی گفتند راه حل اصلی همان اصلاحات است اظهار کرد: اگر منظور همان اصلاحاتی است که چند سالی است حاکم شده،  مردم اتفاقا به همان اصلاحات معترض بودند و مردم در دولتی اعتراض کردند که با حمایت «خاتمی» و اصلاحات روی کار آمده است.

دهقان با بیان اینکه عده ای دنبال این هستند که بگویند مردم دنبال تغییر سبک زندگی هستند گفت: اگر کسی بخواهد واقعیت را انکار نکند، چه آن هایی که قبل از تبدیل اعتراضات مدنی به آشوب ها به خیابان آمدند و چه آن هایی که به طرفداری از مقام معظم رهبری به خیابان آمدند، خواست شان مبارزه با فساد و شکاف طبقاتی و تدبیر مسئولین برای مبارزه با گرانی است.

نماینده مجلس با بیان اینکه ریشه همه این مشکلات فساد است گفت: تحمل مردم در ابتدای انقلاب علی رغم کمبود رفاه بیشتر بود چون مسئولین را مثل خود می دیدند اما الان شرایط عوض شده و عده ای از طبقه اشراف، با قدرت رسانه ای و قدرت بیان و پشتیبانی خارجی حاکم شده اند و وعده هایی داده اند که سراب از آب در آمده است.

وی با اشاره به اینکه مردم بسیاری از نهادهای کشور را قبول ندارند چون صداقت و پاکی از آن ها ندیده اند گفت: شکاف طبقاتی اصل اعتراض مردم است.

دهقان اظهار کرد: طولانی ترین پروسه قانونگزاری مربوط به قانون «از کجا آورده ای» است. اصول ۱۴۲ و ۴۹ قانون اساسی، مسکوت مانده و ساختار نظام غیر از رهبری، قصد اجرایی کردن این قانون را ندارد و مسئولین در برابر این دو اصل مقاومت می کنند؛  این اتفاقات یا نتیجه مماشات در برابر فساد و یا عاملیت در آن است.

وی ادامه داد: همه مردم تاکید دارند که اموال مسئولین باید اعلام شود اما این دو اصل، تاکنون بعد انقلاب برای هیچ کسی اجرایی نشده و عدم اجرای این دو اصول، مسبب فساد شده است.

نماینده مجلس با بیان اینکه باید هیاتی، اموال تمام مسئولین را بررسی کند گفت: این ها باید بخشی از اموال شان را به کسانی بدهند که شب ها در خیابان ها می خوابند و برای شان گرمخانه درست شود.

منبع: نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۰۸۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور

آفتاب‌‌نیوز :

عبدالحسین خسروپناه دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی در رابطه با اجرای مصوبه جدید کنکور، گفت: مشکل جدی که در الگوی سابق کنکور داشتیم این بود که دانش آموزان در مقطع متوسطه دوم دیگر اعتنایی به درس نداشتند و تمام هم و غمشان کنکور و تست زنی بود، بنابراین روش آموزش، حافظه محوری شده بود در حالیکه باید تفکر محوری و مبتنی بر تفکر و خلاقیت باشد.

وی افزود: همچنین در روش قبلی معلم جایگاه خود را از دست می‌داد و مافیای کنکور از این شرایط به سود می‌رسید چرا که بار سنگین هزینه‌ای برای خانواده‌ها ایجاد می‌شد.

خسروپناه ادامه داد: با توجه به تأکید نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادوار قبل به شورا که پیشنهاد ورود به این موضوع را دادند، این مصوبه اجرا شد و با این مصوبه دانش آموزان توجه و عنایت ویژه‌ای پیدا کردند و حرمت معلمان هم حفظ شده است.

دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: البته ما باید مدارس دولتی را آنقدر تقویت کنیم که عدالت آموزشی شکل بگیرد، در کنکور گذشته آمار نشان از حضور جدی دانش آموزان مدارس دولتی در میان رتبه‌های برتر کنکور داشت.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • برهم خوردن سخنرانی سفیر آلمان در پاکستان+ فیلم
  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در سازمان‌های دولتی
  • از حق اعتراض مسالمت آمیز مردم آمریکا حمایت می‌کنیم
  • معلمان در هدایت نسل جوان نقش مهمی دارند
  • مسئولین به صورت پیوسته همان چیزی را می گویند که رهبری فرموده اند، این چه بساطی است؟
  • شگفتی بزرگ صداوسیما برای مردم ایران؛ صبح بخیر مسئولین!
  • لشگرکشی گارد مسلح به دانشگاه ها؛ اعتراض‌ دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه به خشونت کشید | ببینید
  • لزوم بازنگری در زمان اجرای مالیات بر عایدی سرمایه