Web Analytics Made Easy - Statcounter

یاسوج پر از ساختمان هایی است که نمای آنها تنها ایزوگام است ماده ای که به دلیل اشتعال پذیر بودن ممکن است هر لحظه حادثه ای را ایجاد کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایل بانو، امروزه به دلیل وجود بلایای طبیعی و خطرات زیادی از جمله نشست زمین باید ساختمان هایی ایجاد شود که از استحکام کافی برخودار باشند و در مقابل عواملی چون زلزله و آتش سوزی حداقل خسارت ها را ببینند تلفات جانی نیز به همراه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از شهر های این استان است که گویا بلایای طبیعی از جمله زلزله و سیل را جدی نگرفته است و در ساخت ساختمان ها آن گونه که باید نکات ایمنی رعایت نمی شود زیبایی های هر شهر به شکل و نمای ساختمان های آن شهر نیز بستگی دارد.

گویا در یاسوج هیچ چیز نمی خواهد سرجای خودش باشد ساختمان هایی با ارتفاع های بلند که در برخی از آنها نکات ایمنی رعایت نشده است و ساختمان هایی با نمای ایزوگام که ممکن است با یک جرقه دود شوند و آتش بگیرند که خاموش کردن آن تجهیزات آتش نشانی می خواهد و ما آن را نیز نداریم و باید بایستیم و تنها شاهد دود شدن اموالمان باشیم.

یاسوج پر از ساختمان هایی است که تنها نمای آنها ایزوگام است و دور تا دور خیلی از آپارتمان های این شهر را گرفته است که هر لحظه ممکن است خسارتی جبران ناپذیر را ایجاد کند و حادثه ای همچون پلاسکو را رقم بزند و افراد زیادی نیز از بین بروند.

ساختمان های نقره ای یاسوج توان مقابله با هیچ آتشی را ندارند و اگر دچار اتش سوزی شوند ممکن است به اتش سوزی زنجیره ای تبدیل شود با توجه به نبود تجهیزات و امکانات کم در اتش نشانی یاسوج و طبق گفته رستمی رییس اتش نشانی یاسوج آنها می توانند تنها ساختمان هایی چهار طبقه را خاموش کنند چرا که امکانات آنها در همین حد است.

اگر آپارتمان های بیست و سی طبقه ای ما اتش بگیرند باید بایستیم و نگاه کنیم پس بهتر است خودمان به فکر خودمان باشیم قبل از اینکه دیرشود.

ایزوگام به دلیل تولید شدن با قیر و نفت یک ماده اشتغال زاست و در سریع ترین زمان ممکن اتش می گیرد که خیلی سریع نیز جلو روی دارد اگر فکری برای ساختمان های یاسوج نشود ممکن است نوش دارویی بعد از مرگ سهراب رخ دهد که دیگر دیر است.

    انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۱۰۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگ‌ترین گنج گمشده ایران کجاست؟

تا به حال از خود پرسیده‌اید که بزرگ‌ترین گنج گمشده ایران کدام گنج است و به چه دوره‌ای تعلق دارد؟

بزرگ‌ترین گنج ایران چیست؟ جواب این سوال بستگی به این دارد که شما چگونه بخواهید به چنین پرسشی پاسخ دهید. آیا دنبال بزرگ‌ترین جواهر ایران هستید یا بزرگ‌ترین اثر باستانی کشف شده؟ نگاهی به بزرگ‌ترین مجموعه گنج کشف شده دارید یا دنبال گنج‌های تک هستید؟ هر طور که بخواهید به این سوال پاسخ دهید یک جواب می‌گیرید.

به گزارش برنا، اگر دنبال بزرگ‌ترین مجموعه گنج تاریخ ایران باشید به عناوین مختلفی می‌رسید، اما بی‌تردید یکی از راز آلودترین جواب‌ها گنج گمشده داریوش است، گنج گمشده در دل تاریخ.

گنج داریوش سوم هخامنشی – اگر هنوز وجود داشته باشد- بی تردید می‌تواند یکی از مهم‌ترین و با ارزش‌ترین گنج‌های ایران باشد. قسمتی از این گنج اسکندر مقدونی چپاول کرد آن هم درست هنگامی که پادشاهی ایران را تسخیر و گنجینه های شوش، ایسوس (شهری در کشور ترکیه کنونی)، دمشق و تخت جمشید را به غارت برد.

داریوش سوم کیست؟

داریوش سو یا دارا آخرین شاهنشاه هخامنشی در میانه ۳۳۶ تا ۳۳۰ پیش از میلاد بود. او فرزند آرشام و سی‌سی‌گامبیس بود. او آخرین شاه رسمی هخامنشیان بود.

هنگامی که اردشیر سوم بر تخت نشست و بر آن شد تا شاهزادگان دیگر را از میان بردارد؛ نام داریوش در میان آنان نبود و همین نشان دهنده آن است که او عنوان ممتازی در آن دوران نداشته‌است. اما در نهایت داریوش در جنگ با کادوسیان چنان رشادتی از خود نشان داد که اردشیر او را «دلیرترین پارسیان» نامید و او را ساتراپ ارمنستان کرد.

اما داریوش چطور شاه شد؟

باگواس، وزیر بزرگ دربار اردشیر سوم، پس از مسموم کردن اردشیر سوم، پسر او ارشک را بر تخت نشاند اما چیزی نگذشت که وی ارشک را هم مسموم کرد. باگواس سپس ساتراپی ارمنستان یعنی داریوش سوم را به تخت پادشاهی نشاند تا بازیچه دست خود باشد، چنین نشد و داریوش در نهایت وزیر خائن را کشت.

در سال ۳۳۰ پیش از میلاد، در هگمتانه داریوش قصد داشت با سامان دهی دوباره نیروها به جنگ اسکندر برود، اما چون اسکندر به سوی ماد لشکر کشید در این کار ناکام ماند و به همراه برادرزاده‌اش بسوس و جمعی از بزرگان از راه ری به سمت غرب رفت.

در حوالی دامغان، بسوس شاه را از ترس نزدیک شدن لشکر اسکندر و طمع جانشینی زخمی کرد و خود به باختر رفته و عنوان اردشیر پنجم را بر خود نهاد. هنگامی که اسکندر بر بالین شاه رسید، او مرده بود. پس اسکندر برای مشروعیت بخشیدن به فتوحات خود، ابتدا او را با احترام دفن کرد و سپس به تعقیب اردشیر پنجم رفته و او را مجازات کرد.

ماجرای گنج داریوش هخامنشی چیست؟

اسکندر مقدونی در تخت جمشید حدود ۹,۰۰۰ تالنت طلا و ۴۰,۰۰۰ تالنت نقره به غنیمت گرفت. هر تالنت با معیارهای امروزی حدود ۲٫۲۶ کیلوگرم بود، یعنی بیش از ۱۰۰۰ تن یا به حساب دیگر بیش از ۵۰ کاروان بزرگ از حیوانات بارکش که تنها غنیمت یکی از شهر های ایران را با خود حمل می کردند.

مورخ مشهور یونانی دیودور نوشته که اسکندر بیش از ۳,۰۰۰ شتر بارکش و ۱۰,۰۰۰ جفت قاطر (بیش از ۲۳,۰۰۰ حیوان بارکش) سوار کرد و به کشور خود برد.

گنج‌هایی که داریوش سوم با خود برد

داریوش سوم با کاروان کوچکی از گنجینه‌ها به پایتخت تابستانی یعنی هگمتانه  رفت. بر اساس برخی روایت‌های تاریخی داریوش هخامنشی پیش از آن که بمیرد دستور داد که تمام طلاها، نقره ها و اشیای قیمتی دیگر را در نزدیکی این شهر پنهان کنند. اسکندر پس از فتح هگمتانه اثری از هیچ گنجی پیدا نکرد.

این گنجینه که به گفته کارشناسان حدودا نصف دارایی خاندان هخامنشی بوده، برای بازسازی ایران و جمع آوری لشکری انبوه توسط داریوش حمل می‌شد.

در تمام سال‌های بعد تلاش‌ها برای یافتن گنج داریوش هخامنشی بی‌نتیجه ماند و هیچ کس نتوانست سرنخی از این گنج پیدا کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مستند می‌تواند در گسترش فرزندآوری تاثیرگذار باشد/کنجکاوی اهالی روستا برای ساخت یک فیلم
  • ادامه تلاش تیم آتش‌نشانی برای یافتن کودک غرق شده در رود «خرسان»
  • وقتی از هنر « نما » در ساختمان صحبت می کنیم(عکس)
  • بزرگ‌ترین گنج گمشده ایران کجاست؟
  • تمرکز ایران برای تبدیل شدن به بازیگر اصلی گازی منطقه/ از تمدید قرارداد گاز عراق تا تکمیل ساخت خط لوله صلح
  • برنامه آمریکا برای ساخت بلندترین آسمان‌خراش/ عکس
  • وقتی باران خیابان زرند را تبدیل به دریاچه کرد
  • ماجرای کشف جسد در بشکه چه بود؟
  • مجارستان : رقابت ناتو در اوکراین جرقه جنگ جهانی سوم را خواهد زد
  • جابجایی «حلقه اول» یاران رئیسی از پُستی به پُست دیگر /اصلاح کابینه، شاید وقتی دیگر! +جدول