Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه آمل گفت: نسل جوان امروز آن‌گونه که باید با حماسه عظیم 6 بهمن سال 60 آشنا نیست و نیاز است که برای شناساندن هرچه بیشتر، این حماسه در کتاب‌های درسی و دانشگاهی هم آورده شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سرهنگ بهروز عیسی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار سفیر هراز با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، استکبار جهانی در جهت تضعیف و به چالش کشاندن و عدم صدور پیام انقلاب به جهانیان در سه محور به دنبال فشار بر انقلاب بود، اظهار کرد: ادعای خودمختاری در برخی مناطق، جنگ هشت ساله دفاع مقدس و ایجاد مشکلات داخلی با ترور شخصیت‌ها و حضور گروهک‌های منافقان و اتحادیه کمونیست‌ها از جمله برنامه‌های دشمنان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه اتحادیه کمونیست‌ها انشعاب گرفته از مجاهدان خلق در اوایل دهه 50 بود، گفت: پس از اتفاقاتی که برای منافقان و مجاهدان خلق پیش آمد اکثر آنها به خارج کشور رفتند و پس از پیروزی انقلاب خود را سهم‌خواه انقلاب می‌دانستند اما با توجه به مشی مسلحانه‌ای که داشتند و برخلاف نظر امام حاضر به تحویل سلاح نبودند پس از ایجاد جریاناتی با منافقان و بنی‌صدر همگام شدند.

 

فرمانده سپاه شهرستان آمل با بیان اینکه دشمنان در این فکر بودند که با انتخاب آمل و ایجاد حرکتی در آن می‌توانند به انقلاب اسلامی فشار وارد کنند، افزود: دلیل انتخاب آمل از یک طرف راه ارتباطی با تهران و از سوی دیگر نزدیکی به دریا و راه ارتباطی با شوروی سابق و همچنین راه دسترسی سریع به دیگر شهرهای مازندران بود.


این مسئول با عنوان اینکه در چند روز نخست ورود به جنگل در تلاش برای شناخت شهر بودند، گفت: پس از آگاهی عوامل انقلابی از حضور منافقان در جنگل، درگیری‌هایی در همان مناطق رخ داد که در نهایت تصمیم گرفتند به شهر حمله کنند.


سرهنگ عیسی‌زاده با اشاره به اینکه قرار بود در آبان ماه سال 60 این حمله انجام شود، تصریح کرد: ترور شهیدان رجایی، باهنر، بهشتی و ترورهای گسترده منافقان پس از 30 خرداد سال 60 در نیت حمله آنها به آمل در آبان ماه اثر گذاشت اما پس از درگیری با شهید کارگر در منطقه جنگلی آنها پشیمان شدند  و قرار بر این شد که یکم بهمن این حمله انجام شود که به‌واسطه وضعیت جوی و برف سنگین راه مواصلاتی از جنگل به آمل طولانی شد و در نهایت تصمیم گرفتند که شامگاه پنجم بهمن وارد آمل شوند.


فرمانده سپاه آمل با بیان اینکه منافقان مناطق مختلفی از شهر را برای درگیری انتخاب کردند، یادآور شد: سپاه، دادگستری، مقرهای بسیج، مراکز اصلی شهر و جاده هراز از مراکزی بود که منافقان برای سنگر و مسدود کردنشان مدنظر داشتند.


این مسئول با اشاره به اینکه مردم با حضور گسترده خودشان در کمتر از چند ساعت بساط دشمن را برچیدند، اظهار کرد: هزاران سنگر در آمل ساخته شد و مردم با جان و دلشان در مقابل توده دشمن ایستادند که در این راه 41 شهید در ششم بهمن سال 1360 تقدیم انقلاب شد.


وی به اقدامات که برای شناساندن اهمیت حرکت مردمی ششم بهمن به جوانان نسل امروز انجام شد اشاره کرد و گفت: صدا و سیما مستندات خوبی هر ساله در ششم بهمن به مناسبت این حرکت انقلابی مردم تهیه و پخش می‌کند اما آن‌گونه که باید و شاید نسل جوان با این اتفاق آشنا نیست و نیاز است که برای شناساندن هرچه بیشتر و عمیق‌تر در کتاب‌های درسی و دانشگاهی هم آورده شود.


سرهنگ عیسی‌زاده با اشاره به اینکه آمل با نثار بیش از یک هزار شهید در راه انقلاب نشان داد که پای آرمان‌های انقلاب ایستاده، افزود: در حادثه اخیر مردم بلافاصله خودجوش پای کار آمدند و ششم بهمن دیگری آفریدند که نشان از بصیرت بالای مردم است.


فرمانده سپاه آمل وظیفه سپاه و بسیج را حفظ آرمان‌های انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن دانست و بیان کرد: انتظار می‌رود در چنین برنامه هایی که متعلق به شهرستان آمل و حکایت از یک حرکت انقلابی مردم آمل دارد مدیران ادارات به خوبی برنامه‌ریزی کنند اما این نقص بزرگی است که چشم همه به فعالیت‌های فرهنگی سپاه باشد.


وی ادامه داد: درباره ششم بهمن جلساتی برگزار شد اما ادارات پای کار نبودند و این گله‌ای است که از طرف ما وجود دارد.


سرهنگ عیسی‌زاده درباره اینکه آیا همانند سال 88 مردم آمل با مقام معظم رهبری دیدار می‌کنند، خاطرنشان کرد: مردم آمل بارها از علاقمندی خود به این اتفاق به مسئولان گفتند و رایزنی‌هایی در این مورد انجام شد و پیگیری‌ها ادامه دارد تا این اتفاق خجسته و مبارک برای مردم شهر هزار سنگر رخ دهد.

 

فرمانده سپاه آمل در ادامه تصریح کرد: با توجه به اشرافیت اطلاعاتی که از طرف نیروهای انتظامی، امنیتی و اطلاعاتی در مورد آمل وجود دارد و همچنین آموزش‌های رزم در جنگل که در سطح بسیج و گردان‌ها انجام می‌شود، آمادگی کامل برای حفظ انقلاب و آرمان‌ها و دستاورهای آن در صورت بروز هرگونه اتفاق داریم.


این مسئول در پایان با اشاره به اینکه در اغتشتات اخیر یکی از اهداف دشمن به چالش کشاندن انقلاب اسلامی بود، یادآور شد: در کنار اغتشاشات یکی از اهداف دشمن کشته سازی بود که با حضور نیروهای مردمی دست دشمن رو شد و با تلاش‌های انجام شده به خوبی از این فضا عبور کردیم.

 

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۱۶۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اراده ملت ایران بود که عملیات «وعده صادق» را رقم زد

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم صبحگاه بسیج پایگاه شهید رسول عسکری دیوان محاسبات کشور با حضور سردار رضا طلایی نیک، سخنگو و معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و همچنین جمعی از مقامات و کارکنان این نهاد نظارتی برگزار شد.

سردار طلایی نیک در این جلسه با گرامی‎داشت یاد و خاطره امام راحل عظیم الشان و شهدای ایران اسلامی، اظهار داشت: «احیای اسلام ناب»، «مردمی بودن انقلاب اسلامی» و «رهبری ولایی»، سه رکنی هستند که طی ۴۵ سال گذشته، مقوم و پیش‎ برنده این نهضت الهی بوده اند.

سخنگوی وزارت دفاع در ادامه خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی به معنای حقیقی کلمه، احیاگر اسلام ناب محمدی (ص) بود که پس از تلاش‌های ناکام رژیم شاهنشاهی در گسترش اسلام ستیزی و زدودن مذهب و معنویت از سطوح گوناگون جامعه، توانست سبکی بی بدیل از الگوی جامعه اسلامی را به جهانیان عرضه دارد.

وی همچنین در تشریح ماهیت مردمی نظام جمهوری اسلامی، بیان داشت: اتکای به مردم، از اساسی‌ترین اصول مکتب امامین انقلاب محسوب می‌شود چراکه هر زمان مشارکت مردم در امور کشور بیشتر بوده، به همان نسبت توفیقات نیز افزایش پیدا کرده است.

سردار طلایی نیک با با بیان اینکه مهمترین شاخصه شعار سال ۱۴۰۳، مشارکت مردم در اقتصاد و تولید است، افزود: تاریخ گواه است که فتوحات در هشت سال دفاع مقدس، درست از زمانی به وجود آمد که موانع حضور مستقیم مردم در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل برداشته شد. بر این اساس، تا زمانی که اقتصاد کشور مردمی نبوده و مردم در عرصه تولید کشور دخیل نباشند، هیچ قدم مؤثری در بهبود اوضاع معیشتی را شاهد نخواهیم بود.

معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی وزارت دفاع در ادامه گفت: شاهکار انقلاب اسلامی در تحقق «رهبری ولایی» بود که با ممزوج نمودن ظرفیت‌های اسلامی و مردمی، افتخارات بزرگی را نصیب ملت کرد.

وی با اشاره به اینکه یکی از برکات انقلاب اسلامی، پیوند دادن حوزه دفاعی و مردم، از طریق ظرفیتی به نام «بسیج مستضعفین» بود، تصریح کرد: اگرچه بهره مندی از ادوات جنگی پیشرفته نظیر پهپاد و موشک مطلوب بوده و بازدارنده است اما این اراده و خواست ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی بود که عملیات «وعده صادق» علیه رژیم کودک کش صهیونیستی را به سرانجام رساند و بسیاری از معادلات منطقه‌ای و بین المللی را تغییر داد.

سردار رضا طلایی نیک گفت: امروزه بازدارندگی کارآمد، نیازمند قدرت ترکیبی است؛ چون دشمن در دو عرصه جنگ نرم و سخت علیه کشورمان در حال برنامه ریزی است و ما نیز نیازمندیم تا هم‎سطح با این تهدیدات، توانایی‌های خود را ارتقا دهیم.

وی در پایان با بیان اینکه رویکرد پیشگیرانه دیوان محاسبات، موجبات همراهی و همکاری بیش از پیش دستگاه‌ها با این نهاد نظارتی را فراهم نموده است، بیان کرد: مواردی همچون «دیدبانی از بیت المال»، «تحقق انضباط مالی»، «اثربخشی در کاهش فاصله فقر و غنا» و همچنین «مبارزه با فساد و ویژه خواری»، از جمله مواردی است که به حمدالله دیوان محاسبات توانسته نقشی ویژه در تحقق آنها ایفا نماید.

کد خبر 6090016 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • اراده ملت ایران بود که عملیات «وعده صادق» را رقم زد
  • سپاه مظهر مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف پیشرفت انقلاب است
  • نماز جمعه پایگاه مردمی است
  • سپردن امور به دست مردم افتخار انقلاب اسلامی است
  • حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم
  • ابعاد مختلف عملیات «وعده صادق» برای نسل جوان تبیین شود
  • سردار فدوی: صهیونیست‌ها با حمله به کنسولگری حماقت کردند و باید تنبیه اساسی می‌شدند
  • سردار فدوی: دشمن با اقتدار تنبیه شد / صهیونیست‌ها با حمله به کنسولگری حماقت کردند
  • تجلیل جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از شهید غیرت
  • لزوم فرهنگ سازی مراجعه به مشاوره، ضرورت جامعه مدرن