Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز دکتر مریم طباطباییان عضو مرکز تحقیقات سرطان پستان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان این مطلب گفت: بسیاری براین باورند که بهترین راه درمان سرطان سینه، برداشتن کامل پستان است درحالی که اخیرا با روش های تلفیقی جراحی سرطان و جراحی زیبایی، علاوه بر حفظ پستان مبتلا میتوان سرطان پستان را کنترل، فرم ظاهری سینه را حفظ و باعث بهبود کیفیت زندگی و حفظ اعتماد به نفس در بیمار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: جراحی سرطان پستان در نیم قرن اخیر دست خوش تحول بسیاری بوده و با پیشرفت علم انکولوژی، وسعت جراحی پستان به تدریج محدودتر شده و تاکنون آنچه که ثابت مانده، نیاز همه بیماران به مداخله جراحی است، اما این عمل جراحی دیگر به معنی برداشتن پستان نیست بلکه امروزه مطالعات وسیع و مبتنی بر شواهد ثابت کرده است که بیشتر بیماران نیازی به برداشتن کامل عضو ندارند و جراحی حفظ پستان باعث ضرر به سلامت بیمار نمی شود به همین دلیل افرادی که دچار این عارضه هستند دیگر نباید نگران از دست دادن زیبایی و ظاهر خود باشند.

این متخصص جراحی سرطان سینه ادامه داد: جراحی مدرن پستان، تلفیقی از جراحی سرطان و جراحی زیبایی با تکیه بر روش های کلاسیک است که به مجموع آنها "آنکوپلاستی" می گویند به طوری که در این شیوه ابتدا جراح اقدام به پاکسازی کامل نسج پستان از تومور بدخیم می کند به طوری که درمان فدای پارامترهای زیبایی نشود و درعین حال با بکارگیری روشهای زیبایی، از غیرطبیعی شدن سینه جلوگیری می کند یا سعی در بهبود افتادگی سینه بصورت همزمان خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه تخلیه کامل پستان به معنای پیشرفته بودن سرطان نیست افزود: در ۳۵ درصد موارد پزشکان پیشنهاد تخلیه کامل نسج پستان را خواهند داد که این امر لزوما به دلیل پیشرفته بودن بیماری نیست و به فاکتورهای دیگری وابسته است اما آنچه مسلم است عود کردن سرطان پستان بیشتر به عواملی مانند تاخیر در تشخیص و درگیری غدد لنفاوی زیر بغل و تکنیک جراحی و نوع تومور بستگی دارد.

وی با بیان اینکه جراحی های "آنکوپلاستیک" مستلزم گذراندن دوره های پیشرفته پزشکی است ابراز کرد: هم اکنون تعدادی از متخصصان کشورمان با تکنیک های این نوع از جراحی آشنا هستند که باتوجه به نتایج رضایت بخش آن امیدواریم این شیوه مدرن جراحی در ایران به سرعت گسترده شود.

طباطباییان تاکید کرد: بسیاری از افراد بر این باورند که کیست های سینه نشانه سرطان است درحالی که با آموزش های مناسب در رسانه ها می توان این نگرش اشتباه را در جامعه تصحیح کرد چرا که کیست های پستان اغلب ارتباطی با سرطان ندارند و ریسک ابتلا به سرطان را نیز افزایش نخواهد داد ضمن اینکه 99 درصد کیست های این ناحیه خوش خیم هستند که با تشخیص صحیح پزشک و همچنین پیگیری می توان آن را درمان کرد.

این پزشک جراح گفت: جراحی های سینه اعم از زیبایی و درمانی نسبتا یک عمل جراحی بزرگ محسوب می شود و بیماران نباید به سرعت شروع به فعالیت های گذشته کنند در تمامی جراحی های این ناحیه اغلب چند روز اول برای کاهش عفونت و درد باید مسکن و آنتی بیوتیک مصرف کنند و پس از چند هفته همه چیز به حالت طبیعی باز خواهد گشت.
بیمار برای بازگشت به زندگی کاملا طبیعی باید روشهای خود مراقبتی را با نظر تیم درمانی اموزش ببیند.

700

متخصص جراحی سرطان دکتر مریم طباطباییان عضو مرکز تحقیقات سرطان پستان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پیشرفت تکنیک های جراحی پستان

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۱۶۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرم از بدن

  شرم از بدن به معنای تحقیر یک فرد با نقدهای منفی و نامناسب در مورد شکل و اندازه بدن اوست. گاه این انتقادات تندوتیز از طرف دیگران، گاه ازطرف رسانه و حتی خود فرد است که این امر رفته‌رفته امکان دارد منجر به آن شود که افراد کورکورانه زیر تیغ عمل‌های جراحی زیبایی بروند.
«شاید حالم را بهتر کند. شاید اگر کمی زیباتر بودم با مشکلات کمتری روبه‌رو می‌شدم؛ محبوب‌تر یا موفق‌تر، یا شاید هم قدری مورد قبول‌تر می‌شدم.» اینها از جمله دلایلی ا‌ست که این روز‌ها افراد در پاسخ به چرایی مسأله عمل‌های جراحی زیبایی آن هم در سنین پایین به شما می‌دهند.اما کمی صبر کنید! نوجوانی مرحله گذار رشد و تغییرات زیستی، اجتماعی و البته روان‌شناختی انسان میان کودکی و جوانی است. حقیقت این است که در این زمان بدن و چهره به‌طور کامل سروشکل نگرفته‌اند؛ علاوه‌ برآن نیز افرادهنوز به بلوغ روانی لازم وکافی نرسیده‌اند وچه‌بسا بعد‌هااز تصمیم خود پشیمان شوند. اگر نمی‌توان اثبات کرد که نتیجه این عمل‌ها برای فرد مثبت است پس چه بهترکه قدری دست نگه دارند؛ حداقل تا رسیدن به دهه ۲۰سالگی و مواجه باپختگی چهره وداشتن توانایی تصمیم‌گیری بالغانه. قراربر آن نیست که تک‌تک اجزای وجود خود را دوست داشته باشیم اما چه زیبا می‌شود اگر بتوانیم خودمان را بپذیریم.

دیگر خبرها

  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • شرم از بدن
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن
  • توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص