Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، دکتر داود ضامنی، معاون برنامه ریزی، نظارت و ارزشیابی امور استانها و مجلس حوزه هنری امروز، پنجم بهمن ماه در دیدار با اعضاء شورای پژوهشی دانشنامه فرهنگ ، هنر و تمدن حوزه هنری استان کردستان در محل سالن اندیشه حوزه هنری کردستان اظهار کرد: ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های تاریخی، تمدنی، فرهنگی، هنری و قومی استان کردستان قابلیت‌های لازم برای تدوین دانشنامه فرهنگ، هنر و تمدن را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به تاریخچه تولید دانشنامه های فرهنگ و تمدن در مراکز استانی افزود: استان گیلان آغاز کننده این کلان پروژه در مراکز استانی بود. پس از آن هفت استان دیگر مبادرت به تولید و انتشار آثاری با عنوان دانشنامه کردند.
ضامنی عنوان کرد: بعد از گذشت قریب به ده سال از انتشار این دانشنامه‌ها لازم بودم یک آسیب‌شناسی از محتوای تولید شده، نحوه تولید و توزیع دانشنامه‌ها، میزان استقبال مخاطب از مجلدات مناشر شده و مسایل و مشکلاتی که این کلان پروژه با آن مواجه است صورت پذیرد.
وی ادامه داد: طی چند ماه مطالعه‌ای که صورت گرفت مناسب دیدیم یک شیوه نامه دقیق و جامع برای استانداردسازی دانشنامه‌های فرهنگ و هنر و تمدن مراکز استانی تدوین کنیم تا مبنای کار برای سایر استانهایی باشد که مایل به انتشار آثاری در قالب دانشنامه برای استان خود هستند.
وی با اشاره به اهمیت این دانشنامه‌ها برای آینده حوزه هنری عنوان کرد: در این شیوه نامه با بهره گیری از منابع مختلف و ساعت ها کار کارشناسی شیوه نامه ای مبتنی بر استانداردهای لازم تهیه گردیده و در اختیار مراکز استانی حوزه هنری جهت به کارگیری قرار گرفته است .
وی عنوان کرد: دلیل سخت‌گیری ما به شیوه تولید، محتوا، معتبر بودن منابع استفاده شده توسط مجریان کار، زبان و لحن نگارش، نحوه ویراستاری، رعایت استانداردهای لازم در آماده سازی و چاپ با کیفیت و توزیع و معرفی مناسب مجلدات منتشرشده به این خاطر است که انتظار داریم میرات تاریخی و تمدنی استان کردستان در مقطع تاریخ معاصر ایران به بهترین شیوه و توسط مجرب‌ترین افراد و صاحب نظران استان به نگارش در آید.
معاون ارزشیابی امور استان ها و مجلس حوزه هنری در بخش دیگری از سخنان خود افزود: تجربه حوزه هنری نشان می دهد که در صورت تولید آثار فاخر و نیز توزیع مناسب، مخاطب استقبال می کند. بسیاری از آثار چاپ شده در حوزه ادبیات پایداری، انقلاب اسلامی و تاریخ شفاهی در سالهای گذشته بیش از ده و بیست نوبت تجدید چاپ شدند.
دکتر ضامنی با تأکید بر توجه به نحوه عرضه آثار منتشر شده گفت: پیشنهاد می کنیم در کنار تدوین و چاپ اثر در قالب دانشنامه، تمهیدات لازم جهت طراحی یک سایت مختص به دانشنامه نیز در دستور کار قرار گیرد تا تمامی علاقه مندان به فرهنگ و هنر کردستان در استان‌های دیگر و حتی خارج از ایران بتوانند به نسخه های دیجیتالی این دانشنامه ها دسترسی پیدا نمایند.
وی افزود : تصمیمی به متمرکز کردن نحوه تولید دانشنامه فرهنگ ، هنر و تمدن مراکز استانی در تهران نداریم و از شکل گیری شوراهای پژوهشی در مراکز استانی که توانایی لازم علمی و تخصصی را داشته باشند بر اساس قوانین و مقررات حوزه هنری استقبال می کنیم.
یادآور می‌شود؛ در ادامه این نشست اساتید و اعضای دانشنامه دکتر امید ورزنده، دکتر کامبیز کریمی، دکتر بهروز خیریه، دکتر اسماعیل احمدی و رئیس حوزه هنری استان کردستان و همکاران دیدگاه ها و نقطه نظرات خود را در خصوص دانشنامه و اقدامات صورت گرفته در تدوین 10 عنوان دانشنامه بیان و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۱۶۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز»

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، شیخ بهایی؛ عارف زمان شناس، شیخ بهایی ومعماری جلوه های ناب ایرانی –اسلامی، شیخ بهایی؛ عالم گفت‌وگو محور، و شیخ بهایی و زبان فارسی محورهای وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز» است.

«شیخ حسن بغدادی» عضو شورای مرکزی حزب‌الله لبنان، «آیت الله محمدباقر محمدی لائینی»، نماینده ولی فقیه در مازندران، «دکتر عزیز بابایی» امام جمعه اهل سنت صادقیه، «دکتر محمدعلی آذرشب» مشاور دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، «دلال عباس» استاد دانشگاه لبنان، «شیخ محب الله منعمی» اندیشمند و عالمی هندی در این وبینار سخنرانی خواهند کرد.

این وبینار رأس ساعت 2 بعد از ظهر برگزار شده و به صورت مستقیم از طریق لینک live.taqrib.ir پخش می‌شود.


 

دیگر خبرها

  • انزوای رژیم صهیونیستی در جشنواره‌ها/ از فرصت‌ها استفاده نکردیم
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • اسبقیان: چهار آئین نامه برای ارتقا فرهنگ هواداری تدوین می‌شود
  • برپایی نخستین نمایشگاه تخصصی سیاه قلم در سنندج
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • گردآوری دانشنامه شیراز در هفت جلد
  • برگزاری وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز»