Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: خانه‌های پیش ساخته گنبدی ارزان و مقاوم در برابر زلزله در نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته آن به نمایش گذاشته شد.

به‌گزارش خبرگزاری شبستان، از سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، در یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته آن، همه استان‌های کشور تا جایی که امکان داشته ظرفیت‌ها و جاذبه‌های استانی خود را به نمایش گذاشته‌اند، حال با این وجود برخی فعالان گردشگری دستاوردهای مهندسی و ابتکارات جدیدی نیز به معرض نمایش گذاشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علی احمدی یکی از فعالان دستاورد مهندسی شهرستان زرند کرمان توضیح داد: خانه‌های گنبدی با سازه های بتونی فوق سبک الیاف‌دار یکی از بهترین مکان‌های اقامتی برای حوزه گردشگری از جمله در زمینه بوم‌گردی است زیرا این سازه ها با توجه به نوع طراحی‌شان به‌خوبی خود را با طبیعت کوهستانی و کویری وفق می دهند.


وی ادامه داد: قیمت این گنبدخانه‌ها حتی از کانکس نیز ارزان‌تر است و این مولفه ارزانی محل ایجاد اقامت در شروع فعالیت فعالان گردشگری در حوزه بوم گردی بسیار می‌تواند کمک کند، درحالیکه به دلیل فرم و طراحی سازه‌ای این گنبدخانه‌ها، این سازه ها بسیار مقاوم و از نظر گرمایش و سرمایش شرایط مطلوبی دارند.


این فعال گردشگری با بیان اینکه برای نخستین بار معرفی این گنبدخانه‌ها در یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته آن، به نمایش گذاشته شده است، تصریح کرد: طراحی این گنبدخانه‌ها از دو سال پیش و حتی قبل از مطرح شدن خانه‌های گنبدی ژاپنی در زرند مطرح شده بود ولی با توجه به زلزله کرمانشاه از آن تاریخ ساخت و عملیاتی شدن این گنبدخانه ها را کلید زدیم و در این نمایشگاه به معرض نمایش گذاشته ایم.


وی عنوان کرد: این گنبدخانه‌ها از بهترین نوع کلبه‌ای برای حوزه اکوکمپ‌ها بوده و برپایی آن فقط دو روز زمان می‌برد و به مدت 20 سال نیز ضمانت سلامت بنا خواهد داشت.


یازدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته آن که از سوم بهمن ماه با حضور 500 شرکت داخلی و خارجی آغاز شده تا روز ششم بهمن از ساعت 9 تا 18 پذیرای بازدیدکنندگان در محل نمایشگاه‌های دائمی تهران است.

پایان پیام/47

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۱۶۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سازه جدید در عمارت تاریخی که شهرداری قالیباف به انجمن مداحان واگذار کرده بود

به گزارش خبرآنلاین، این کمیته همچنین اعلام کرد: خانه منسوب به فخرالدوله یکی از بناهای تاریخی شهر تهران است که در قالب پرونده «مجموعه ساختمان‌های خیابان فخرآباد» به شماره ۸۰۰۸ به تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۱ در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است و در حقیقت این بنا متعلق به «منشور الملک» است و به غلط این بنا را به «فخرالدوله» نسبت می‌دهند.

ایسنا در خبری نوشت:کمیته پیگیری حفاظت از خانه‌های تاریخی تهران این توضیح را اضافه کرد که عمارت فخرالدوله در سال ۱۳۸۸ و به دستور محمدباقر قالیباف، شهردار وقت تهران، به انجمن مداحان واگذار شد. این بنا تا پیش از آن، محل مدیریت بافت تاریخی و گردشگری شهرداری منطقه ۱۲ بود. سوم شهریور سال ۱۴۰۲ نیز با همراهی شهرداری منطقه ۱۲ و بنا به درخواست خانه مداحان، یک شهید گمنام پس از تشییع در مدرسه عالی شهید مطهری، در محوطه ورودی این بنا به خاک سپرده شد و به استناد گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، وحیدرضا انارکی، شهردار منطقه ۱۲ از ایجاد مقبره‌ای درخور شأن برای این شهید گمنام در محرم همان سال خبر داده بود.

این کمیته یادآور شد: پس از تعطیلات عید نوروز ۱۴۰۳، شهرداری منطقه ۱۲ بدون استعلام از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، سازه‌ای نامتناسب با این عمارت تاریخی روی مقبره این شهید والامقام ایجاد کرد که اعتراضات فراوانی از سوی مردم و مسئولان ایجاد کرد و در همان زمان مصطفی خرسندی، رئیس خانه مداحان نیز در مصاحبه‌ای در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ با برخی رسانه‌ها اعلام کرد که کار ساخت این سازه متوقف شده است و پس از استعلام و اعلام نظر میراث فرهنگی این بنا ساخته خواهد شد.

اکنون با پیگیری‌های کمیته مردم‌نهاد حفاظت از خانه‌های تاریخی تهران به عنوان یک سازمان مردم‌نهاد غیردولتی و همت معاونت میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، دستور حذف این سازه و توقف ساخت آن به خانه مداحان اعلام شد و در چند روز اخیر این سازه به طور کامل برچیده شد و نمای خانه منسوب به فخرالدوله دوباره به حالت اولیه خود برگشت.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899170

دیگر خبرها

  • سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد
  • ماجرای سازه جدید در عمارت تاریخی که شهرداری قالیباف به انجمن مداحان واگذار کرده بود
  • نمای عمارت منصوب به فخرالدوله به حالت اولیه برگشت
  • 10 سریال گانگستری تماشایی که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند(+عکس)
  • آثار مکرمه قنبری به نمایش درمی‌آید/ قصه‌هایی از دری‌کنده
  • شش فیلم داریوش مهرجویی در جشنواره مسکو‌ نمایش داده می‌شود
  • برای خانه‌ات بجنگ!
  • با آگهی‌های اجارهٔ ارزان خانه گول نخورید!
  • برپایی نمایشگاه آثار هنری و دست سازه های هنرجویان بردسکنی
  • قدیمی‌ترین نقشه بازترسیم شده بافت تاریخی شیراز رونمایی شد