Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - چابهار- ايرنا - مديرعامل شرکت پتروشيمي توسعه نگين مکران گفت: 20 هکتار زمين براي ساخت مخازن و پايانه هاي پتروشيمي در بندرشهيد بهشتي چابهار اختصاص پيدا کرده است و بزودي عمليات ساخت آنها آغاز خواهد شد.

محمدرضا موثقي نيا روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: پس از آماده سازي مخازن، پايانه ها و تکميل شهرک پتروشيمي توسعه نگين مکران صادرات انواع محصولات پتروشيمي از بندر شهيد بهشتي چابهار به کشورهاي مختلف آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه ساخت شهرک پتروشيمي در چابهار توسعه و اشتغال هزاران نفر از افراد بومي را به دنبال دارد، افزود: در فاز نخست؛ صادرات سالانه چهار ميليون تن مواد پتروشيمي در اين بندر پيش بيني شده است.
وي با اشاره به اينکه در شهرک پتروشيمي طرح‌ هاي اوره آمونياک، متانول، آروماتيک، متانول آمونياک، MEG ،MTP، انواع پلي اتيلن و کريستال ملامين توليد مي شود، گفت: براساس پيش بيني ها ارزش توليدات پتروشيمي چابهار سالانه سه ميليارد و 400 ميليون دلار است.
وي بيان کرد: مرحله نخست اين مجتمع شامل هفت مجتمع پتروشيمي با ظرفيت توليد سالانه هشت ميليون و 500 هزار تن است که متانول به عنوان نخستين واحد آن تا پايان سال 98 به توليد مي رسد.
مديرعامل شهرک پتروشيمي توسعه نگين مکران گفت: با تکميل خط لوله گاز ايرانشهر به چابهار و راه اندازي مجتمع پتروشيمي مکران، چابهار به سومين قطب پتروشيمي ايران بعد از ماهشهر و عسلويه تبديل مي شود.
موثقي نيا اظهار داشت: بندر شهيد بهشتي چابهار يکي از بهترين نقاط براي صادرات و واردات کالا از جمله محصولات پتروشيمي است.
به گزارش ايرنا، شهرک پتروشيمي مکران به مساحت هزار و 200 هکتار در محدوده منطقه آزاد تجاري صنعتي چابهار واقع شده است.
توسعه صنايع پتروشيمي در منطقه آزاد چابهار در سال 1391 در هيات دولت مورد تصويب قرار گرفت و با توجه به تاکيدات مقام معظم رهبري بر تسريع در توسعه و آباداني سواحل مکران اين 2 سند بالادستي موجب شد تا شرکت شستان(شرکت سرمايه گذاري تامين اجتماعي) در سال 1391 طي تفاهمي با وزارت نفت، مسئوليت توسعه صنايع پتروشيمي در منطقه مکران را به عهده گرفت.
3043**3213 خبرنگار: رستم کريمي **انتشار دهنده: اکبر نوري
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۱۸۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به شتاب‌گیری روند جمع‌آوری گازهای همراه و مشعل در سال ۱۴۰۳، گفت: تا پایان امسال مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مرتضی شاهمیرزایی روز چهارشنبه (پنجم اردیبهشت) در جریان سفر عملیاتی خود به عسلویه با تأکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی با جدیت بیشتری راهبرد جمع‌آوری گازهای مشعل را در دستور کار قرار داده است، بیان کرد: این شرکت متعهد شده است امسال بخشی از مشعل‌های گازی در واحدهای پتروشیمی جمع‌آوری شوند، همچنین بخش دیگری از مشعل‌های گازی که خوراک واحدهای پتروشیمی را تامین می‌کنند، تا سه سال آینده مهار خواهند شد.

وی با تاکید بر نقش سوپاپ اطمینان بودن مشعل‌های گازی افزود: فرآیند واحدهای پتروشیمی به گونه‌ای است که مشعل‌ها در شرایط اضطرار و برای جلوگیری از وقوع حادثه روشن و در شرایط پایدار، مهار می‌شوند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه در سال جهش تولید، طرح‌ها و پروژه‌ها در صنعت پتروشیمی یکی پس از دیگری شکوفا می‌شود، تصریح کرد: خداوند این منابع پر برکت را برای ایرانیان به ودیعه گذاشته است و امسال شاهد بهره‌برداری از طرح‌های مختلف خواهیم بود.

شاهمیرزایی با اشاره به بهره‌برداری دو پروژه الفین و MEG پتروشیمی بوشهر تا پایان امسال، تاکید کرد: امسال ۱۲ طرح از طرح‌های پتروشیمی عملیاتی می‌شوند که افزون بر ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی، در زمینه ارزآوری نیز نقش‌آفرین خواهند بود.

وی ضمن دعوت از سرمایه‌گذاران برای حضور در فعالیت‌های مولد در بخش صنعت پتروشیمی، گفت: صنعت پتروشیمی با ایجاد ارزش افزوده پایدار، پیشانی و شاگرد اول اقتصاد کشور است.

شاهمیرزایی در جریان این سفر از مجتمع‌های پتروشیمی دنا، پارس، فاز ۲ و واحد شیرین‌سازی بوشهر، طرح‌های پتروشیمی مهر پتروکیمیا و توسعه لاوان بازدید کرد.

حضور در نشست هم‌اندیشی راهکارهای تحقق حداکثری جهش تولید و آیین معنوی کمک‌های مومنانه در قالب ۸۸۸ بسته کمک معیشتی پتروشیمی بوشهر برای سیل زدگان استان سیستان‌وبلوچستان و نیز مناطق کم‌برخوردار استان بوشهر از دیگر برنامه‌های مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در سفر یک‌روزه خود به عسلویه بود.

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • ساخت شهرک صنعتی پوشاک هنوز آغاز نشده است
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در حال ساخت است / احداث ۵۳ شهرک جدید استانی
  • دستیار ویژه وزیر : ۲ میلیون و ۵۴۷ هزار مسکن در حال ساخت است
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • ۲۳ هکتار زمین به شهر ملک‌آباد الحاق شده است
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • جمع‌آوری مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی
  • اخذ پیش پروانه شهرک پرنیان ۳ قم
  • مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند