Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴- معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ساخت و ساز ساختمان های بلند مرتبه در مجاورت پهنه های گسلی را صراحتا ممنوع اعلام کرده ایم، گفت: نسبت به دو گود خطرناک در مجاورت برج میلاد و در منطقه ایران زمین که درحریم گسل قراردارند به شهرداری هشدار داده ایم.
محمد سعید ایزدی، معاون معماری و شهرسازی با اشاره به انتشار نقشه پهنه های گسلی اظهار داشت: هدف ما از تهیه نقشه پهنه های گسلی و ابلاغ آن به شهرداری ها این بوده که در حریم گسل های پرخطر ساخت و ساز انجام نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد: در مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی ممنوعیت ساخت و ساز ساختمان های بلند مرتبه یعنی ساختمان های بالای 12 طبقه در مجاور گسل های پرخطربه صراحت اعلام شده است. در این نقشه ها سه پهنه گسلی پرخطر، متوسط و کم مشخص شده اند که تاکید ما ممنوعیت در ساخت و ساز ها در مجاورت پهنه های پرخطر است.        
ایزدی ادامه داد: به طور قطع نباید برای ساختمان های ویژه که در آیین نامه 2800 تعریف شده اند مجوز ساخت در این محدوده ها داده شود. از این رو به تمام دستگاه های مرتبط اعلام کرده ایم که احداث و استقرار ساختمان هایی با کارکردهای خاص مانند ایستگاه فشار گاز، پمپ بنزین، بیمارستانها، مدارس و ... که باعث بروز فاجعه در هنگام بروز زلزله در پهنه های گسلی می شوند، به شدت پرهیز کنند.     
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: همچنین به تمام دستگاه های اجرایی اعلام کرده ایم که مقاوم سازی ساختمان هایی که درحریم و مجاورت پهنه های پرخطر قرار گرفته اند را مورد توجه قرار دهند. اصرار وزارت راه و شهرسازی از انتشار این اسناد دسترسی آزاد مردم به اطلاعات است که بتوانند براساس این اطلاعات درباره محل سکونت خود تصمیم بگیرند و نسبت به رعایت ضوابط مندرج در این مصوبه و ساخت و ساز یا مقاوم سازی واحدهای مسکونی در محدوده پهنه های پرخطر اقدام کنند.   
وی با اشاره به عبور گسل های پرخطر از منطقه یک پایتخت اظهار داشت: گسل پرخطر و فعال در منطقه یک خارج از محدوده بافت مسکونی عبور کرده است اما عبور از مناطقی مانند قلهک یا شمال سعادت آباد در نقشه مشخص شده است.    
معاون معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه نسبت به گودهای مجاور برج میلاد و محدوده ایران زمین در شهرک غرب به شهرداری هشدار داده ایم ، گفت: دو گود بسیار خطرناک در مجاورت برج میلاد و در منطقه ایران زمین در شهرک غرب برای توسعه کاربری ها در آن منطقه وجود دارد که که مجاورت گسل ها قراردارند از این رو از معاونت شهرداری خواسته ایم که هر چه زودتر نسبت به این دو گود تعیین تکلیف کنند.     
ایزدی تاکید کرد: با توجه به اهمیت موضوع در نامه ای مجزا نسبت به وضعیت دو گود ایران زمین و گود مجاورت برج میلاد به شهرداری تهران هشدار داده ایم.
وی همچنین درباره عبور گسل از مجاورت برج میلاد گفت: گسل فعال و پرخطری از مجاورت برج میلاد عبور نمی کند.  
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین درباره احتمال سوداگری عده ای در بازار مسکن پس از انتشار این اسناد و اطلاعات پهنه های گسلی در تهران گفت: یکی از نگرانی ها برای انتشار اسناد پهنه های گسلی سوء استفاده سوداگران بود اما تاکید وزیر راه و شهرسازی این بود که به طور شفاف در این باره اطلاع رسانی شود.
وی ادامه داد: معتقدیم اگر حقایق و اطلاعات در اختیار همه مردم قرار بگیرد  می توانند جلوی جریان سوداگری را هم بگیرند،  از سوی دیگر برقراری امنیت و حفظ جان مردم مهم تر از این است که احتمال دهیم سوداگرانی بخواهند از این شرایط سوء استفاده کنند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۱۹۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری هفتمین اجلاس شورا‌ها و شهرداری‌های مراکز استان‌ها در بوشهر

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ هفتمین اجلاس دو روزه مجمع رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری شورا‌های اسلامی و معاونان شهرسازی شهرداری‌های کلان‌شهر‌ها و مراکز استان‌های کشور با محوریت مشارکت‌های مردمی در بازآفرینی شهری و چالش‌های شهرسازی در بوشهر آغاز به‌کار کرد.

رئیس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی کلان‌شهر‌ها و مراکز استان‌های کشور و رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران در این نشست گفت: در ساختار قانون اساسی به‌گونه‌ای پیش‌بینی شده که کار مردم و تصمیمات محلی، در یک نظام مشارکتی و در یک نظام بر پایه حضور مردم توسط منتخبان اتفاق بیفتد.

مهدی عباسی با بیان این‌که شورا از مردم و برای مردم است و در ارتباط با مردم معنای واقعی خود را پیدا می‌کند، افزود: خوشبختانه شاهد این بودیم که رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری و معاونان در کنار هم تبدیل به یک مجموعه منسجم و هم‌فکر و هم‌سو شدند که این ارتباط و این سطح انسجام و آشنایی از فعالیت و تجربیات یکایک افراد، برای مردم پرثمر خواهد بود.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر هم در این نشست گفت: شهرسازی و معماری در حرکت تاریخ، نشان از ابعاد مختلفی از درجه تمدن هر جغرافیا و منطقه زیستی دارد.

آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری افزود: در هر زیست‌بوم معماری و شهرسازی و بازآفرینی سازه‌های زیستی نشان از درجه دانش، هوشمندی، توان مهندسی و تشخیص قوی در عرصه جامعه‌شناسی و روان‌شناسی آن جامعه دارد.

او اضافه کرد: معماری، شهرسازی و بازآفرینی، آلبوم هویتی یک منطقه در تاریخ است و نشان از درجه دانش مدیران و مردم آن منطقه دارد؛ بنابراین این همایش بسیار مهم است و می‌تواند در یک فرآیند دانش‌بنیان و فوق‌العاده جامع به بسیاری از چالش‌ها و مشکلاتی که در روند زندگی انسان ایجاد می‌شود پاسخ مثبت دهد و چالش را حل کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر هم با بیان این‌که شهر‌ها پیچیدگی‌های درهم‌تنیده خود را دارند، گفت: بافت‌های قدیمی در زمان‌های خود الگو‌های تمدن آن دوره بوده‌اند؛ اما اینک با فرسودگی آنها و تغییر فرهنگ‌ها و شکل زیست جمعی، کاربرد آن بافت‌ها انتظارات جامعه امروز را برآورده نمی‌کند.

محمدهادی رستمیان افزود: امیدواریم این نشست‌ها الگوی مناسب اقلیم هر منطقه با رویکرد مسئله‌محوری و تطابق‌پذیری فراهم شود تا شهر‌ها و بافت‌های شهر‌ها سرزنده و پرنشاط باشند و امکان دست‌یابی مردم به همه خدمات زیربنایی و روبنایی در آنها فراهم باشد.
در پایان این آیین از شورا‌های برتر استان بوشهر تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • تمایل عجیب و تمام نشدنی زمین خواران به محدوده جنوبی تهران | مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز ادامه دارد
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • اصفهان پرچم‌دار شهرسازی الکترونیک است
  • دستگیری باند حفاران غیرمجاز حریم قلعه تاریخی هزاره اول پیش از میلاد
  • برگزاری هفتمین اجلاس شورا‌ها و شهرداری‌های مراکز استان‌ها در بوشهر
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • هوشمندسازی و پایش تصویری حریم پایتخت/ کاهش بالغ بر ۵۰ درصدی تخلفات حریم