Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، اسماعیل جلیلی در بوشهر افزود: از فلسفه وجودی مناطق آزاد نباید فاصله بگیریم ولی با این وجود در برخی از سال ها روند این مناطق به جای صادرات محوری، واردات محور شده است که با چنین شرایطی منابع ارزی کشور براحتی از دست می رود.

وی اضافه کرد: با این رویکرد باعث ایجاد شغل برای کسانی می شویم که در آن طرف مرزها با تولید کالاهای غیراضطرار برای کشور باعث صرف منابع شده و روند بیکاری را افزایش می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جلیلی افزود: با سیاست مناسب دولت رویکرد مناطق آزاد تجاری به سمت صادرات معطوف شده که این مهم می تواند به توسعه صادرات و ایجاد اشتغال در کشور کمک کند.

وی تاکید کرد: مناطق آزاد تجاری یک فرصت ویژه برای استان هایی است که از امکان دسترسی به بازارهای بین المللی و منطقه ای برخوردار هستند.
جلیلی افزود: تصویب مناطق آزاد تجاری جدید در مجلس نیازمند آرا دو سوم نمایندگان است.
لایحه ایجاد هفت منطقه آزاد تجاری از جمله بوشهر و 12 منطقه ویژه اقتصادی پیش از این 2 بار در دوره قبل مجلس شورای اسلامی مطرح و رد شد و در دوره جدید مجلس مقرر شده تا پایان سال جاری پیرامون آن تصمیم گیری شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۲۱۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهادری جهرمی: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی بهادری جهرمی سخنگو و دبیر هیأت دولت با اشاره به افزایش تجارت خارجی کشور در ماه گذشته، تصریح کرد: بر اساس گزارش گمرک ایران، تجارت خارجی کشور در فروردین ماه ۱۴۰۳ با رشدی ۴۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

وی اضافه کرد: تراز تجاری در فروردین ماه که بخش عمده‌ای از آن در کشور ما با توجه به آغاز سال جدید تعطیل است، حتی بدون احتساب نفت نیز مثبت شد.

گفتنی است؛ تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور، ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • بهادری جهرمی: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • سخنگوی دولت: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • ترکیه بالاخره تمامی روابط تجاری خود با اسرائیل را قطع کرد
  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است