Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-03@03:52:02 GMT

امنیت بازی‌های رایانه‌ای بار دیگر زیر سوال رفت

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۲۴۱۲۳

امنیت بازی‌های رایانه‌ای بار دیگر زیر سوال رفت

یکی ازپژوهشگران امنیتی در گوگل به تازگی آسیب‌پذیری جدیدی در بازی‌های رایانه‌ای که شرکت بلیزارد (Blizzard Entertainment) توسعه و ارائه داده است، کشف کرده که این ضعف و حفره امنیتی این امکان را به هکرها و مجرمان سایبری می‌دهد تا از طریق نصب یک بدافزار برروی رایانه کاربر، به آن نفوذ کرده واطلاعات ذخیره شده برروی رایانه را به سرقت ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازی‌های رایانه‌ای بلیزارد نظیر World of Warcraft، Overwatch، Diablo III،Hearthstone و Starcraft از جمله محبوب ترین و پرطرفدارترین بازی های شرکت بلیزارد است که ماهانه بالغ بر یک میلیارد نفر در جهان از آن استفاده می‌کنند.

کاربرانی که می‌خواهند به صورت آنلاین و از طریق مروگرهای اینترنتی وب بازی‌های مذکور را بازی کنند، باید یک اپلیکیشن مخصوص بازی تحت عنوان Blizzard Update Agent را  برروی سیستم‌های خود دانلود و نصب کنند تا بتوانند سرور JSON-RPC با استفاده از پرتکلHTTP را فعال‌سازی کنند.

حالا تاویس اورماندی به عنوان یکی از متخصصان تیم امنیت سایبری گوگل به تازگی کشف و اعلام کرده است که این اپلیکیشن مخصوص Blizzard Update Agent برای بازی‌های آنلاین بلیزارد در برابر نفوذ هکرها و بدافزارها بسیار آسیب پذیر است.

هکرها بدین وسیله قادر خواهند بود اطلاعات خصوصی و مالی کاربران میلیون‌ها کاربر در جهان را به سرقت برده و از آن جهت اهداف شخصی خود سوءاستفاده کنند.

هفته پیش بود که این پژوهشگر آسیب‌پذیری مشابهی در اپلیکیشن بیت تورنت مشاهده و کشف کرد که به کاربران این اجازه را می داد تا کنترل و هدایت اطلاعات خصوصی کاربران را در دست بگیرند.  

شرکت بلیزارد در پاسخی به ایمیل‌های این پژوهشگر عنوان کرده است که در حال بررسی موضوع مربوطه و حل مشکل مذکور است.

انتهای پیام

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۲۴۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، دولت فدرال استرالیا و دولت ایالت کویینزلند حدود یک میلیارد دلار استرالیایی (۶۰۰ میلیون دلار آمریکایی) در یک استارت آپ رایانش کوانتومی به نام PsiQuantum سرمایه گذاری کرده اند تا نخستین رایانه کوانتومی مفید و کاربردی جهان را بسازند.

رایانش کوانتومی تاکنون به طور کلی فعالیتی مخصوص بخش خصوصی بوده که شرکت های بزرگ فناوری مانند گوگل، آی بی ام، مایکروسافت میلیون ها دلار در توسعه آن سرمایه گذاری کرده اند. جرمی اوبراین و تری رودلف محققان استرالیایی PsiQuantum را تاسیس کرده اند.

هرچند شرکت های درگیر ساخت رایانه های کوانتومی معتقدند نسل جدید این فناوری می تواند به سرعت مشکلات را حل کند اما تلاش های اولیه آنها برای نشان دادن عملکرد آن کاملاً با مشکلات دنیای واقعی فاصله دارد.

کتی فولی محقق ارشد این پروژه در این باره می گوید: رایانه های کوانتومی به زودی می توانند به بخشی از زندگی روزمره تبدیل شوند و شیوه حل مشکلات مانند یافتن مسیرهای حمل ونقل، سازماندهی بنادر یا کنترل لجستیک برای المپیک ۲۰۳۲ بریزبن را دگرگون کند.

PsiQuantum اعلام کرده نخستین رایانه کوانتومی خطاپذیر جهان را می سازد که بدون خطا و برخلاف رایانه های کوانتومی فعلی است. این امر سبب می شود رایانه های کوانتومی برای مقاصد تحقیقات دفاعی و صنعتی کارآمد باشد.

PsiQuantum به جای استفاده از ابررساناها برای ساخت رایانه های کوانتومی، از روش همجوشی محور استفاده می کند که در آن فوتون ها به عنوان کیوبیت عمل می کنند و مانند رایانه های امروزی، روی تراشه های نیمه رسانا پردازش می شوند.

قرار است نخستین رایانه کوانتومی در مقیاس کاربردی یک میلیون کیوبیت فیزیکی داشته باشد و با استفاده از یک خنک کننده برودتی عمل می کند.

یکی از بنیانگذاران این استارت آپ اعلام کرد محققان کویینزلند از ۲۵ سال قبل روی درک فرایندهای فیزیکی رایانش کوانتومی تمرکز کرده اند. اما در دهه قبل این مشکلات قابل حل شدند.

کد خبر 6094041 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • سقوط تیر برق برروی ۲ دستگاه خودرو در قزوین
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • کاپیتان سپاهان: فدراسیون فوتبال برای سپاهان سنگ اندازی می کند
  • واکنش کاپیتان سپاهان به «دل پرخون هواداران اصفهانی از بدنه فدراسیون»
  • طعنه درویش به سپاهان و عالیشاه و نام جدید باشگاه
  • مورایس: بازیکنان من، چه اتفاق‌هایی برایتان رخ داد!
  • استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد
  • ظهور شاه‌کلید قفل‌های دیجیتال/ رایانه‌های کوانتومی رمزگذاری را بی‌معنا می‌کنند
  • تراکتور فردا سرمربی خود را معرفی می‌کند!
  • مطهری: گل محمدی بزرگتر و فنی‌ترین مربی ایران است