Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس اقتصادی با بیان این مطلب که دولت ها برای جبران کسری بودجه خود اقدام به افزایش نرخ ارز می کنند اظهار کرد: دولتها برای جبران کسری بودجه خود با بازارسازی در بازار ارز و طلا درآمد زیادی کسب می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "یاسر رخشان" دکتری اقتصادگرایش اقتصاد پول و ارز و بانکداری در گفتگو با خبرنگار ما در باب افزایش نرخ ارز در بازار گفت: افزایش نرخ ارز معلول دلایل زیادی است که یکی از آنها کسری بودجه دولت است به این معنی که دولتها برای جبران کسری بودجه خود با بازارسازی در بازار ارز و طلا درآمد زیادی کسب می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر با حبابی که در بازار ارز شکل گرفته دولت به راحتی قادر به تسویه نمودن کسری ۳۰هزار میلیارد تومانی خود خواهد بود و بزودی شاهد کاهش نرخ ارز خواهیم بود.

دکتر "رخشان" اظهار کرد: بنابراین نیاز است سرمایه گذاران در این بازار کمی با احتیاط بیشتر گام بردارند و طبق قانون "" هروقت همه می خرند شما بفروش و هر وقت همه میفروشند شما بخر "" بنظرم از الان به بعد زمان مناسبی برای فروش ارز می باشد چرا که نرخ ارز در اوج است و اگر چنانچه بازیگران بازار همچنان اصرار بر افزایش نرخ ارز داشته باشند سبب افزایش تورم کالاهای وارداتی و نیز مشکلاتی برای تولید خواهد شد.

گفتنی است، نرخ دلار در روز های اخیر نزدیک به مرز 5 هزار تومان رسیده است و کارشناسان پیش بینی کرده اند که در آینده نزدیک، نرخ هر دلار در بازار به 5 هزار تومان هم خواهد رسید.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۲۵۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریزی مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی ۳ برابر شد

متوسط پرداختی ماهانه به مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی از ۶۱۷ هزار تومان به ۱۶۹۰ هزار تومان افزایش یافته است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، داود منظور در فضای مجازی در ادامه تشریح ویژگی‌های ممتاز قانون بودجه 1403، نوشت: اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی از 131 هزار میلیارد تومان (همت) در سال 1399 به 630 همت در سال 1403 افزایش یافته است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد: در این مدت، متوسط پرداختی ماهانه به مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی از 617 هزار تومان به 1690 هزار تومان افزایش یافته است.
تعداد مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی از 3.2 میلیون خانوار به 3.9 میلیون خانوار افزایش یافته است.

1728 میلیارد تومان برای کمک به تغذیه کودکان دچار سوء تغذیه

رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد: همچنین، در دولت سیزدهم برای کمک به تغذیه کودکان دچار سوء تغذیه، مبلغ 840 میلیارد تومان در بودجه سال 1402 و مبلغ 1728 میلیارد تومان در بودجه 1403 پیش‌بینی شده است.
منظور پیش از این نیز خبر داده بود که اعتبار مورد نیاز برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان خدوم نظام سلامت با رقم 10 هزار میلیارد تومان در بودجه امسال به تصویب رسید.
نگهداشت کادر درمان و ارتقاء نظام سلامت یکی از مقوم های کلیدی سرمایه اجتماعی و از جمله اولویت‌های اصلی دولت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • اعتبارات طرح‌های عمرانی استان‌ها در بودجه ۱۴۰۳ سی درصد افزایش یافت
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • واریزی مددجویان تحت پوشش در سال جدید چند برابر شد؟
  • اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟
  • واریزی مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی ۳ برابر شد
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور