Web Analytics Made Easy - Statcounter

فوق تخصص گوارش با اشاره به بیماری نفخ معده گفت: نفخ انواع مختلفی دارد و دلیل اصلی ایجاد آن تجمع گاز در کل دستگاه گوارش است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرجان مخترع فوق تخصص گوارش در ارتباط با نفخ معده گفت: نفخ انواع مختلفی دارد و دلیل اصلی ایجاد آن تجمع گاز در کل دستگاه گوارش است. زمانی که گاز در معده باشد به صورت بادگلو خود را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: اگر گاز در داخل روده باریک تجمع کند با سر و صدا در داخل شکم همراه است و اگر در روده بزرگ باشد با دفع گاز از بدن همراه می‌شود.

مخترع افزود: اگر نفخ معده به مقدار کم و هر از چند گاهی در دستگاه گوارش احساس شود، عادی است، ولی اگر تعداد دفعات آن زیاد شود ممکن است به دلیل حساسیت‌های غذایی نظیر حساسیت به گندم و برخی دیگر از مواد غذایی باشد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در ادامه گفت: همچنین علامت‌هایی از بیماری گوارشی خصوصا در افراد بالای ۵۰ سال الگوی نمایشی از بیماری‌های خاصی در دستگاه گوارش مانند زخم‌های خوش‌خیم و بدخیم را نشان می‌دهد و اگر این موارد در فرد مشاهده شد نیاز به ارزیابی فوری توسط پزشک متخصص دارد.

فوق‌تخصص گوارش افزود: وابسته به اینکه علت زمینه این بیماری چه چیزی است و کدام قسمت از دستگاه گوارش را درگیر کرده است نیاز به پزشک متخصص مختص به اندام بیمار خود دارد و باید نسبت به رفع این بیماری اقدام کند.

مخترع در پایان گفت: مواد غذایی مضر برای نفخ معده حبوبات، آدامس، انواع کلم و فیبر‌های خشن (سبزیجات پرزدار مانند ترب)، قهوه، کاکائوی شیرین، نوشابه و دوغ گازدار هستند و ممکن است به دستگاه گوارش افرادی که به این بیماری مبتلا هستند، آسیب جدی وارد کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۲۵۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم| دستگاه حفر تونل (TBM) چگونه کار می‌کند؟

تین نیوز

دستگاه حفاری تونل  (به انگلیسی: Tunnel Boring Machine) یا  تی بی ام  (TBM) دستگاهی است که برای حفاری تونلها از آن استفاده می گردد. این دستگاه با استفاده از یک سطح مقطع مدور، قادر است در قشرهای خاکی و سنگی زمین حفاری کند. این نوع از ماشین آلات توانایی ایجاد حفره در هر نوع زمینی، از سنگ سخت گرفته تا ماسه را دارد.

قطر تونل هایی که این دستگاه ایجاد می کند در محدوده یک متر (با استفاده از میکرو-تی بی ام ها) تا نزدیکی ۱۶ متر (تی بی ام های امروزی) قرار دارند. برای کندن تونل هایی که کم تر از یک متر قطر دارند، به طور معمول، به جای استفاده از تی بی ام ها، از روش ساخت وساز بدون گودال یا حفاری افقی استفاده می کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ویکیپدیا، دستگاه های حفاری تونل، به عنوان جایگزینی برای روش های حفاری و انفجار صخره ها و کندن زمین با دست مورد استفاده قرار می گیرد. تی بی ام ها مزایایی همچون کاهش تعرض به زمین های مجاور و ایجاد دیوارهای نرم در تونل را دارند.

این دستگاه به صورت قابل توجهی هزینه استرکشی تونل را کاهش می دهد که خود این باعث شده برای استفاده در مناطق به شدت شهرنشین مناسب باشند. ایراد عمده این دستگاه قیمت بالای آن است.

تی بی ام ها برای استفاده در ساخت وسازها گران قیمت بوده و آن ها را به سختی می توان جابجا کرد. هرچند با وجود طویل بودن تونل های مدرن، هزینه استفاده از دستگاه های حفاری تونل، در مقابل روش های سنتی حفر و انفجار به مراتب پایین تر است. به همین دلیل تونل سازی با دستگاه های تی بی ام در یک پروژهٔ کوتاه تأثیر بیشتری دارد.

حجم ویدیو: 2.18M | مدت زمان ویدیو: 00:01:00 دانلود ویدیو آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • فواید این گیاه خوراکی در کاهش وزن و حفاظت از قلب
  • علائم فشار خون بالا
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • خارج کردن ابزار ۱۳ سانتی دندان پزشکی از معده دختر ۲۰ ساله در ساوه
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • فیلم| دستگاه حفر تونل (TBM) چگونه کار می‌کند؟
  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود