Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@22:00:01 GMT

چگونه می‌توانید راننده فرمول یک شوید؟

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۳۱۷۰۱

چگونه می‌توانید راننده فرمول یک شوید؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛بالاترین سرعتی که می‌توان در جاده‌ها به آن دست پیدا کرد، افتخار راندن سریع‌ترین خودروهای دنیا، شهرت و آوازه‌ای جهانی، پول و ثروتی چشمگیر، این‌ها تنها قسمتی از مواردی است که راننده‌های فرمول یک از آن‌‌ها بهره می‌برند. با این حساب کاملاً‌ مشخص است که افرادی زیادی سودای رانندگی فرمول یک را در سر می‌پرورانند اما همان‌گونه که بهتر از ما می‌دانید مصداق نابرده رنج، گنج میسر نمی‌شود در خصوص رانندگان فرمول یک کاملاً صدق می‌‌کند و این افراد برای رسیدن به افتخار رانندگی سریع‌ترین خودروهای دنیا تلاش زیادی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رانندگان فرمول یک، شرایط بسیار سختی را در حین مسابقات تحمل می‌کنند، جالب است بدانید گفته می‌شود فناوری‌های به خدمت گرفته شده در یک خودروی مسابقه‌ای فرمول یک، حتی از فناوری‌های داخل هواپیماهای تراز اول مسافربری نیز پیشرفته‌تر است. جالب‌تر اینکه گفته می‌شود رانندگان فرمول یک، در انجام یک مسابقه به اندازه‌ای فشارهای ذهنی و جسمی تحمل می‌کنند که در پایان مسابقه چیزی حدود ۴ کیلوگرم وزن کم خواهند کرد. قصد نداریم در همین ابتدا دل شما را خالی کنیم و به قول قدیمی‌ها آرزو بر جوانان عیب نیست، اما وقتی صحبت‌ از رانندگی فرمول یک، به میان می‌آید با افرادی طرف هستیم که ویژگی‌های خاصی را با تمرین‌های مداوم و مستمر کسب‌ کرده‌اند.

به همین منظور با هم در ادامه برای شمایی که سودای رانندگی فرمول یک را در سر می‌پرورانید می‌خواهیم بگوییم چگونه می‌توانید راننده فرمول یک شوید.

استعداد و تلاش شبانه‌روزی

حتماً شما هم شنیده‌اید که می‌گویند راه صد ساله را نمی‌توان در یک شب طی کرد، این واقعیت در خصوص بیشتر موفقیت‌ها صدق می‌کند و تمامی رانندگان فرمول یک در این حرفه استخوان خورد کرده‌اند. پیشرفت در رانندگی فرمول یک، فرآیندی مستمر است و برای آینده‌ای درخشان در این رشته باید از دوران کودکی به فکر افتاد. حرفه‌ای‌های این رشته، همگی از سنین کودکی با رانندگی پشت فرمان خودروهای کارتر تمرین خود را شروع کرده‌اند و گفته می‌شود که سن‌وسال بیست سالگی زمان خوبی برای تصمیم برای شروع آموزش رانندگی فرمول یک نیست. بدون شک درخشش این در این رشته نیز مانند سایر رشته‌های ورزشی نیازمند استعداد بالاست، در کنار استعداد، عزم و اراده‌ای راسخ راه را برای رانندن یک خودروی فرمول یک هموار می‌کند.

حفظ وضعیت روحی و فیزیکی بدن

رانندگان حاضر در مسابقات فرمول یک در بهترین شرایط بدنی قرار دارند، این افراد راه‌ خود را از پیست‌های کارتینگ شروع کرده‌اند و پیچ‌و‌خم‌های این رشته را یکی پس از دیگری پشت سر گذاشته‌اند تا به افتخار حضور در فرمول یک نائل شدند. به همین دلیل روحیه بالا کمک می‌کند تا از شکست‌ها نهراسید و با سرعت به دل خطر بروید. صحبت از خطر به‌میان آمد و بد نیست بدانید رانندگان مسابقات فرمول با خطر غریبه نیستند و از آنجایی که مسابقات در کشورهای مختلف با شرایط آب‌و‌هوایی متفاوت برگزار می‌شود باید همیشه برای حضور در شرایط متفاوت به لحاظ جسمی آمادگی داشته باشند.

در رانندگی فرمول یک، نیز مانند سایر رشته‌های ورزشی تغذیه نقش مهمی دارد و رانندگان تراز اول فرمول یک همیشه باید زیر نظر متخصص تغذیه باشند. از آنجایی که مسابقات فرمول یک به صورت استقامتی برگزار می‌شود و در بیشتر مواقع چندین ساعت به طول می‌انجامد، تغذیه در این رشته به سه دسته تقسیم میشود، تغذیه راننده قبل از مسابقه، تغذیه در حین مسابقه و پس از پایان مسابقه. تغذیه رانندگان باید به نحوی باشد که در مسیر طاقت‌فرسای مسابقه انرژی از دست ندهند. بسته به استعداد افراد مختلف و تلاشی که به‌خرج می‌دهند سرعت یادگیری زیروبم‌های رانندگی نیز متفاوت خواهد بود و حتی راننده نوجوانی را سراغ داریم که در سن ۱۷ سالگی جایزه اول مسابقات مک‌لارن ۲۰۱۶ را از آن خود کرده است. تقویت قلب و عروق رانندگان فرمول یک نیز اهمیت زیادی دارد و رانندگان این رشته باید ورزش‌های سنگینی را برای بالابردن توان قلب و دستگاه گردش خون انجام دهند.

مسابقه‌های کارتینگ را دست‌کم نگیرید

خوشبختانه این روزها در بیشتر شهرهای کشور شاهد پیست‌های کارتینگ هستیم، اگر به رانندگی فرمول یک فکر می‌کنید جالب است بدانید این مسابقه‌ها که بیشتر جنبه تفریح و سرگرمی دارند، نقطه شروعی برای بسیاری از رانندگان حرفه‌ای فعلی مسابقات فرمول یک بوده‌اند. بهترین سن برای حضور در مسابقه‌های کارتینگ به جهت راه‌ پیدا کردن به فرمول یک، حدود ۸ تا ۱۴ سال است، افراد باید به میزان ۵ تا ۱۰ سال در کارتینگ تجربه کسب کنند.

گذشتن از هفت‌خوان فرمول یک

پس از اینکه استاد‌تمام مسابقات کارتینگ شدید تازه زمان وارد شدن به سایر مسابقه‌ها فرا می‌رسد. مسابقات سرعتی که شرکت‌هایی مانند بی‌ام‌و یا فورد برگزار می‌کنند می‌‌تواند مقصد بعدی شما برای راه‌ پیدا کردن به فرمول یک باشد، شرکت کنندگان در این مسابقات باید بین ۱۴ تا ۱۶ سال سن داشته باشند و یکی دو سال در این مسابقات تجربه کسب کنند. سپس نوبت حضور در مسابقات GP 3 فرا می‌رسد، در این مسابقات افرادی با میانگین سن ۱۷ تا ۱۹ سال حضور پیدا می‌کنند و باید حدود ۲ سال در این مسابقات تجربه کسب نمایند، مرحله بعدی حضور در مسابقات GP 2 است. در این مسابقات نیز رانندگانی با میانگین سن ۱۹ تا ۲۲ سال حضور پیدا می‌کنند و بین ۱ تا ۲ سال در این مسابقات تجربه بدست می‌آورند.

رانندگانی که بیست سال آن‌ها تمام شده باشد می‌توانند پس از حضور در تمامی مسابقه‌هایی که به آن‌ها اشاره کردیم به صورت آزمایشی در مسابقات فرمول یک به مدت یک تا دو سال حضور پیدا کنند. در نهایت نیز رانندگانی که از حالت آزمایشی سربلند بیرون آمده باشند جواز حضور در مسابقات اصلی فرمول یک را بدست خواهند آورد. کاملاً مشخص است که ماجرا به همین‌جا تمام نمی‌شود و درست است که راه پیدا کردن به مسابقات فرمول یک افتخار بزرگی است، اما افتخار اصلی نصیب برنده این مسابقات است و می‌توان گفت تلاش رانندگان پس از حضور در فرمول یک تازه شروع می‌شود. در مجموع باید گفت امیدواریم توصیف پشت‌سر گذاشتن هفت‌خوان رسیدن به فرمول یک شما را دلسرد نکرده باشد و چه بسا که با عزمی راسخ و البته پیدا کردن اسپانسری که به شما باور داشته باشد بتوانید به این مسابقات جذاب راه پیدا کنید.

بیشتر بخوانید: همه چیز‌هایی که باید درباره خودرو‌های هیبریدی بدانیم

پیشنهاد می‌کنیم اگر شما هم اطلاعات خوبی از نحوه راه پیدا کردن به مسابقات فرمول یک دارید، در قسمت نظرات ما و سایر کاربران را از این اطلاعات باخبر سازید.

منبع:برترین ها

انتهای پیام/

چطور راننده فرمول یک شویم؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۳۱۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی کدکاپ برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی لطفی، مدیر مسابقات کوئرا، با بیان اینکه ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان دیجیتال حامی برگزاری هشتمین دوره کدکاپ است، گفت: معاونت علمی در فعال کردن درگاه‌های اطلاع رسانی در خصوص این دور از مسابقات و شناخته‌شدن آن در سطحی ملی و تامین برخی هزینه‌های مسابقه پای کار آمده است و از آن جهت که هدف ترویج برنامه نویسی در سطح کشور را دنبال می‌کند، صرفا بحث الگوریتم و مبانی برنامه نویسی را موضوع مسابقات قرار دادیم.

لطفی ادامه داد: در این مسابقه ضمن ترویج برنامه نویسی، بحث آموزش برنامه نویسی گنجانده شده است و افراد می‌توانند در هر سطحی که هستند، آموزش متناسب با خودشان را دریافت کنند.

وی در خصوص نحوه برگزاری مسابقات توضیح داد: مسابقات انتخابی در لیگ ملی برنامه نویسی کدکاپ ۸ به صورت استانی است، به همین دلیل، دانشجویان همه استان‌ها خود را مخاطب این مسابقه می‌بینند و شانس خود را در آن کمرنگ نمی‌ببینند.

مدیر مسابقات کوئرا، درباره نحوه برگزاری این مسابقات گفت: این لیگ در شش دوره مسابقات انتخابی آنلاین برگزار می‌شود که تاکنون چهار دوره آن برگزارشده است، دور اول این مسابقات از اوایل اسفند ماه کلید خورد و هر سه هفته یک مسابقه انجام می‌شود که ان‌شاءالله دور پنجم مسابقات انتخابی، ۲۸ اردیبهشت ماه برگزار خواهدشد.

لطفی به جایزه‌های دریافتی این مسابقه اشاره کرد و گفت: در این مسابقات انتخابی دانشجوی برتر هر استان، سهمیه رقابت فینال را به انضمام یک میلیون تومان جایزه نقدی دریافت خواهدکرد. همچنین، بعد از هر مسابقه، جلسه آنلاین حل سوالات مسابقه توسط طراحان سوالات، برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: از هر استان، به سه نفر از شرکت‌کنندگانی که در این جلسه حضور یافته‌اند، دوره آموزشی رایگان اهدا می‌شود که شامل ۲۰ دوره آموزش آنلاین برنامه‌نویسی به‌صورت تعاملی در سطوح مقدماتی و پیشرفته است و افراد می‌توانند به انتخاب خودشان یکی از دوره‌ها را به عنوان هدیه دریافت کنند.

مدیر مسابقات کوئرا  اضافه کرد: گذراندن موفقیت‌آمیز این دوره‌ها بین یک تا سه ماه به صورت آنلاین طول می‌کشد، علاوه بر این به ۱۰ نفر از شرکت کنندگان مسابقه تی شرت یادبود اهدا می‌شود و هر کس که در این مسابقه  کد ارسال کرده باشد، شانس برخورداری از این جوایز را خواهد داشت.

وی با بیان اینکه فینال به صورت حضوری با دعوت از نفرات برتر در سراسر کشور در تهران برگزار خواهد شد، بیان کرد: از نفر اول تا سی ام جایزه در فینال دریافت خواهند کرد. هم‌چنین در رتبه‌های بعد، به نفرات برتر هر استان جوایز اهدا می‌شود و مجموعا حدود ۲۰۰ میلیون تومان فقط در مرحله فینال به شرکت کنندگان جایزه اهدا خواهد شد.

لطفی در خصوص چرایی عنوان «کدکاپ ۸» توضیح داد: از سال ۹۵، مسابقات برنامه نویسی کشوری را با عنوان کدکاپ برگزار می‌کنیم که البته دوره‌های اول آن با همکاری دانشگاه صنعتی شریف بود و در ادامه این رویداد به صورت سالیانه برگزار شد و بزرگترین مسابقه برنامه نویسی کشور از نظر تعداد شرکت  کنندگان شناخته می‌شود.

وی ادامه داد: امسال، هشتمین دوره برگزاری این مسابقات است که این دوره را با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و در قالب لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی برگزار می‌کنیم.

مدیر مسابقات کوئرا با بیان اینکه مخاطب کدکاپ را دانشجویان هستند، گفت: کدکاپ در سال‌های مختلف به شیوه‌های گوناگونی برگزار شده است. هر سال برخی شرکت‌ها با هدف جذب و استخدام حامی مسابقات می‌شدند، موضوعات مسابقات هم مطابق فناوری‌هایی بود که آنها نیاز داشتند، اما امسال از آن جهت که هدف معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری ترویج برنامه نویسی در سطح کشور بود، صرفا بحث الگوریتم و مبانی برنامه نویسی را موضوع مسابقات قرار دادیم و هر شش دوره انتخابی به انضمام فینال، حاوی سوالات الگوریتمی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرمول یک | شب باشکوه لندو نوریس؛ اولین قهرمانی راننده انگلیسی در گرندپری میامی رقم خورد
  • رسیدن علیرضا سرلک به المپیک با فرمول تکراری
  • زیدان در مسابقات فرمول یک هم به یاد رئال مادرید است: برای همیشه، هالا مادرید
  • زیدان در فرمول یک هم رئال را فراموش نمی‌کند!
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی کدکاپ برگزار می‌شود
  • ادعای جنجالی آلونسو درباره داوری فرمول یک
  • معرفی برترین های مسابقه فوتسال مهاجران آران وبیدگل
  • تحلیل کارشناسی بحران مسافربری جاده‌ای؛«واردکننده راننده اتوبوس می‌شویم!» | ثبت ساعت یک روش بی‌فایده و پرهزینه است
  • گره اندر گره
  • دیدار کارلوس ساینز، راننده فرمول یک با لوییس سوارز در میامی و هنرنمایی با توپ / فیلم