Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@04:44:58 GMT

ترامپ از عملکرد اقتصادی دولتش دفاع کرد

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۳۱۸۱۳

ترامپ از عملکرد اقتصادی دولتش دفاع کرد

تهران – ایرنا – 'دونالد ترامپ' رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه در مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس از اصلاحات مالیاتی دولتش دفاع و از سرمایه گذاران خارجی تشکر کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای کاخ سفید، ترامپ گفت: امروز اینجا هستم تا منافع مردم آمریکا را نمایندگی کرده و بر دوستی و مشارکت آمریکا برای ساختن دنیایی بهتر تاکید کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ترامپ با ادعای اینکه «دنیا شاهد ظهور یک آمریکای قوی و شکوفاست» افزود: اینجا هستم تا پیام ساده را برسانم: آمریکا هیچ زمانی مثل امروز برای کار، ساختن، سرمایه گذاری و رشد، بهتر نبوده است. آمریکا برای کسب و کار، باز است و بار دیگر رقابتی شده است.
رئیس جمهوری آمریکا به تشریح جایگاه جهانی اقتصاد آمریکا و اصلاح نظام مالیاتی در کشورش پرداخت و خاطرنشان کرد: اقتصاد آمریکا با فاصله زیاد بزرگترین اقتصاد دنیاست و ما به تازگی گسترده ترین اصلاحات و کاهش مالیاتی را در تاریخ آمریکا اعمال کردیم. ما بخش زیادی از مالیات های طبقه متوسط و کسب و کارهای کوچک را کاهش دادیم تا این امکان را به خانواده های شاغل بدهیم که قسمت اعظم پولی را که به سختی کسب کرده اند، حفظ کنند. ما نرخ مالیات بر شرکت را از 35 درصد به 21 درصد کاهش دادیم. در نتیجه، میلیون ها کارگر از پاداش کاهش مالیات ها که گاهی به سه هزار دلار می رسد، بهره مند شده اند.
وی پیش بینی کرد که «لایحه کاهش مالیات ها متوسط درآمد خانوارهای آمریکایی را به بیش از چهار هزار دلار افزایش دهد.»
ترامپ افزود: ما کسب و کارها و کارگران خود را آزاد کرده ایم تا به گونه ای شکوفا شوند که پیش از آن نمونه ای نداشته است. ما محیطی ایجاد می کنیم که بتوان سرمایه را جذب کرد، سرمایه گذاری را ترغیب کرده و به تولیدات پاداش دهد.
رئیس جمهوری آمریکا اظهار داشت: اما آمریکا اول به معنای آمریکا به تنهایی نیست. وقتی آمریکا رشد می کند، دنیا هم رشد می کند. رونق در آمریکا شغل های بی شماری را در سراسر دنیا ایجاد کرده، خلاقیت و تعالی را به ارمغان آورده و همچنین ابتکارات در آمریکا به کشفیات مهمی منجر شده که باعث شده است تا هر کسی در هر کجا زندگی سالم تر و سعادتمندتری داشته باشد.
وی افزود: آمریکا درحالی که به دنبال اصلاحات داخلی برای ایجاد شغل و رشد اقتصادی است، در جهت اصلاح نظام تجاری بین الملل هم فعالیت می کند تا از این طریق شکوفایی مشترک و گسترده ای را به ارمغان بیاورد.
رئیس جمهوری آمریکا از برخی روندها و رویکردها در اقتصاد جهانی انتقاد کرد و افزود: آمریکا دیگر چشم خود را به روی رویکردهای اقتصادی ناعادلانه از جمله سرقت گسترده مالکیت معنوی، یارانه های صنعتی و برنامه ریزی فراگیر اقتصاد دولتی نمی بندد. این رفتارها و سایر رفتارهای چپاولگرانه دیگر بازارهای جهانی را متزلزل کرده و به کارگران و کسب و کارها نه فقط در آمریکا بلکه در سراسر دنیا لطمه می زند.
وی افزود : همان طور که از سران سایر کشورها انتظار می رود که از منافع کشورشان دفاع کنند، من هم از منافع کشورمان، شرکت هایمان و کارگرانمان حمایت می کنم.
ترامپ در مورد مشارکت اقتصادی با سایر کشورها گفت: همان طور که گفتم، آمریکا آماده است تا در مورد توافق های تجاری دوجانبه ای که برای طرفین سودمند است، با همه کشورها مذاکره کند. این کشورها شامل اعضای پیمان «مشارکت ترانس پاسیفیک» است که اهمیت زیادی دارد. ما با برخی از اعضای آن توافق نامه هایی امضا کرده ایم. اگر منافع ما ایجاب کند، ما به دنبال مذاکره با اعضای دیگر هستیم، چه به صورت فردی به چه به صورت جمعی.
وی با بیان اینکه «آمریکا درحال بازگشت است» افزود: زمان سرمایه گذاری در آینده آمریکا فرا رسیده است. ما بخش زیادی از مالیات ها را کاهش داده ایم تا آمریکا را رقابتی کنیم. ما روابطی را که سر بار ما بود با سرعت بی سابقه ای کاهش دادیم. درحال اصلاح دیوان سالاری هستیم تا آن را کوچک، پاسخگو و مسئول کنیم. تضمین می کنیم که قوانین، منصفانه اعمال می شود.
ما بهترین کالج ها و دانشگاه های دنیا و بهترین کارگران دنیا را داریم. انرژی به وفور یافت شده و برای همگان در درسترس است. هیچ زمانی بهتر از الان برای ورود به آمریکا وجود نداشته است.
ترامپ به مساله تروریسم پرداخت و گفت: وقتی صحبت از تروریسم به میان می آید، ما هر کاری را که لازم باشد برای دفاع از ملت انجام می دهیم. ما از شهروندان و مرزهای خود دفاع می کنیم. ما همچنین نظام مهاجرتی را به عنوان یک مساله مرتبط با امنیت ملی و اقتصادی، ایمن می کنیم. برای آنکه در این راه موفق باشیم، سرمایه گذاری در اقتصاد به تنهایی کافی نیست. ما باید روی مردم خود سرمایه گذاری کنیم. وقتی مردم فراموش می شوند، دنیا در هم می شکند. تنها با شنیدن صداهای فراموش شده و پاسخ دادن به آنها می توانیم آینده ای روشن برای همگان خلق کنیم.
وی ادامه داد : دولت من با اولین حضورم در نشست بین المللی گروه 7 تا گروه 20، مجمع عمومی سازمان ملل، اپک، سازمان تجارت جهانی و امروز در مجمع جهانی اقتصاد، نه تنها در این نشست ها حاضر شده بلکه این پیام را هم مخابره کرده است که ما قوی تر خواهیم شد اگر ملت های مستقل و آزاد برای رسیدن به اهداف مشترک همکاری کرده و برای تحقق رویاهای مشترک مشارکت کنند.
ترامپ پس از سخنرانی در مجمع جهانی اقتصاد در جلسه پرسش و پاسخی به میزبانی «کلاوس شواب» شرکت کرد.
'شواب' اقتصاددان آلمانی و موسس و رئیس اجرایی مجمع جهانی اقتصاد است.
ترامپ در پاسخ به این پرسش که چرا اصلاح نظام مالیاتی در راس اولویت های دولتش قرار گرفته است؟ اظهار داشت: اصلاح نظام مالیاتی سالها آرزوی بسیاری از مردم بود. اما آنها نمی توانستند آن را محقق کنند. افراد زیادی در این زمینه تلاش کردند. رونالد ریگان [رئیس جمهوری اسبق آمریکا] در واقع آخرین نفری بود که اصلاحات و کاهش مالیاتی معناداری را اجرا کرد. ما بر کاهش مالیات تاکید داریم اما اصلاح نظام مالیاتی احتمالا مهمتر از آن است.
وی افزود: به نظر من، با یک آمریکای کاملا جدید مواجه هستیم. شما آمریکایی را می بینید که مردم سراسر دنیا به دنبال ورود و سرمایه گذاری در آنجا هستند و هیچ جای دیگری نیست که این اتفاق در آن رخ دهد.
ترامپ با اشاره به نخستین سال ریاست جمهوری اش اظهار داشت: ما واقعا سال اول فوق العاده ای داشتیم. ما از جهات مختلف موفق بودیم. روحیه ای عالی وجود دارد. وقتی به نمودارها و نظرسنجی های مختلف نگاه می کنید، می بینید که برای نمونه، بیکاری آمریکایی های آفریقایی تبار در پایین ترین سطح خود در طول تاریخ قرار دارد. هرگز چنین دوره ای وجود نداشته است.
او گفت: می خواهم از همه شما تشکر کنم، از همه کسانی که میلیاردها دلار یا حتی ده حتی دلار از پول خود را به کشور ما سرازیر می کنند. از شما بسیار ممنونم.
ترامپ در پاسخ به این سوال که کدام یک از تجارب پیشین او بیشترین فایده را در آماده شدن وی برای ریاست جمهوری داشته است، اظهار داشت: تاجر بودن تجربه بزرگی برای من بوده است. عاشقش هستم. همه عاشق تجارت بوده ام. همیشه در ساختن چیزها، خوب بودم و همواره در پولسازی موفق بوده ام. چیزهایی می خرم که شکست خورده بودند و من آنها را متحول کرده و سعی کنم و قیمت مناسبی روی آنها بگذارم. سپس آنها را متحول می کنم و به موفقیت می رسانم. در این کار، خوب بوده ام. این کار توانایی خاصی می خواهد.
وی ادامه داد: تصور می کنم که در تاریخ هرگز یک رئیس جمهوری منتخب تاجر وجود نداشته است. همیشه یک ژنرال یا سیاستمدار [رئیس جمهوری] بوده است. در طول تاریخ همواره یک ژنرال و البته بیشتر از آن سیاستمدارها بوده اند. هرگز یک تاجر [رئیس جمهوری] نبوده است.
ترامپ به رسانه ها نیز پرداخت و گفت: من به عنوان یک تاجر همیشه شاهد برخورد خوبی از سوی رسانه ها بودم. واقعا همیشه با رسانه ها بسیار خوب بودم. تا اینکه سیاستمدار شدم و فهمیدم که رسانه ها چقدر کثیف، بدطینت، خبیث و جعلی می توانند، باشند.
شبک**9423**1392**انتشار: ابوالفضل بابایی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۳۱۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری

دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در نشست خبری گفت: ۱۰۸ شرکت دانش‌بنیان در بورس حضور دارند؛ امیدواریم تا آخر سال حداقل رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کنند. یکی از مراحل بلوغ بعضی از شرکت‌های دانش‌بنیان عرضه شدن آن ها در بازار سرمایه و مشارکت آن ها با سرمایه مردم است.

او گفت: لزومی ندارد یک شرکت دانش بنیان برای ورود به بورس به معاونت علمی مراجعه کند.

دهقانی فیروزآبادی افزود: آن جایی که بحث کلان داده‌ها مطرح می‌شود یا بحث داده‌های مرتبط با مردم یا امنیت مردم مرتبط می‌شود، صلاحیت شرکت‌ها برای ورود به بورس در یک کارگروهی که در معاونت علمی تشکیل شده، مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد.

معاون علمی رئیس‌جمهور بیان کرد: شایعه فشار دولت بر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال برای فروش سهامشان بی‌اساس است.

او تاکید کرد: صنعت خودرو اگر خصوصی و محدود شود٬ هم خودرو با کیفیت می‌شود و هم به قیمت می‌توان خودرو را عرضه کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • دفاع از عملکرد اقتصادی دولت: کسی اعتراضی ندارد!
  • دفاع عجیب از عملکرد اقتصادی دولت: کسی اعتراضی ندارد!
  • دفاع عجیب عضو حزب موتلفه از عملکرد اقتصادی دولت رئیسی /کسی اعتراضی ندارد
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام