Web Analytics Made Easy - Statcounter

چای سبز/ سیاه

یک فنجان چای سبز یا سیاه می‌تواند به‌وسیله‌ی گروهی از آنتی‌ اکسیدان‌ها به نام پلی‌فنول‌ها، میزان بخارهای بدبوی خارج‌شده از دهان‌تان را کاهش دهد. تا زمانی که به چای‌تان شکر اضافه نکنید، این آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توانند وارد عمل شوند و باکتری‌هایی که باعث بوی بدن دهان می‌شوند را ازبین ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین افرادی که غالبا چای می‌نوشند، کمتر از افرادی که چای نمی‌نوشند، دچار بدبویی دهان می‌شوند.

ماست

ثابت شده که ماست بدون شکر پس از ۶ هفته مصرف منظم می‌تواند با بدبویی دهان مبارزه کند. این خاصیت ماست احتمالا بخاطر میکروب‌های زنده و فعال موجود در آن است که می‌توانند باکتری‌های مولد بوی بد دهان را ازبین ببرند (بنابراین مطمئن شوید که ماست مصرفی‌تان حاوی میکروب های زنده و فعال است.) ماست همچنین حاوی ویتامین D است که به مبارزه با باکتری‌ها کمک می کند، بنابراین در حالی که ممکن است فورا موثر نباشد اما خوردن دو وعده ماست در روز، می تواند در درازمدت به شما کمک کند از شر بوی بد دهان خلاص شوید.

 گیاهان تازه

جویدن ادویه‌ها و گیاهان تازه، نه تنها باکتری‌ها را ازبین می‌برد بلکه به نفس‌تان، عطر تازگی می‌بخشد. جعفری حاوی کلروفیل است و می‌تواند بوی بد دهان‌تان را برطرف کند – بدون آنکه عطر و بوی دهان‌تان را عوض کند. اگر طعم و عطر مشخص‌تری می‌خواهید، نعناع تازه، دانه‌ی رازیانه، انیسون و میخک نیز باعث تازه‌تر شدن نفس‌تان می‌شوند.

 

مرکبات

یک مقاله‌ی هافینگتون پست، توصیه‌ی یک استاد دندانپزشکی را بازگو می‌کند که مصرف میوه‌های سرشار از ویتامین C را به‌عنوان راهی برای خلاص شدن از باکتری‌های بدبوی دهان پیشنهاد می‌نماید. محتوای ویتامین C میوه‌هایی مانند پرتقال و گریپ فروت علاوه بر ازبین بردن برخی از باکتری های مولد بوی بد دهان، به مبارزه با بیماری‌های لثه مانند التهاب لثه کمک می‌کند که اگر درمان نشود، می تواند به بوی بیشتر دهان منجر شود.

 البته هیچ یک از این روش‌ها نمی‌توانند در ازبین بردن بوی بد دهان به اندازه‌ی رعایت بهداشت دهان و دندان موثر باشند. برای آنکه همیشه دهان خوشبویی داشته باشید، بطور منظم مسواک بزنید، نخ دندان بکشید و هر ۶ ماه یکبار برای چکاپ و تمیز کردن دندان‌هایتان به دندانپزشک مراجعه کنید

 

سیب

یک سیب در روز ممکن است واقعا شما را از پزشک بی‌نیاز کند. به گفته‌ی سخنگوی انجمن رژیم غذایی ، میوه‌ها و سبزیجات ترد مانند سیب، کرفس و هویج می‌توانند به پاک کردن پلاک‌های بوزا از دندان‌ها کمک کنند. آنها تولید بزاق را نیز افزایش می‌دهند که می‌تواند زبان شما را مرطوب نگه دارد و مانع تجمع باکتری‌ها روی آن شود. در نهایت، جویدن سیب می‌تواند به بیرون آمدن تکه‌های غذای گیرکرده در دندان‌های شما کمک کند و اثر منفی که ممکن است روی دندان‌ها بگذارند را از معکوس نماید.

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۳۱۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم

آفتاب‌‌نیوز :

برای اکثر بزرگسالان، مصرف حداقل 1000 میلی گرم کلسیم در روز توصیه می شود، اگرچه گروه های خاصی از جمله نوجوانان، زنان یائسه و افراد مسن تر به مقدار بیشتری نیاز دارند. محصولات لبنی مانند شیر، پنیر و ماست سرشار از کلسیم هستند، اما منابع دیگری نیز وجود دارند.

 دانه‌ها

دانه ها از جمله کنجد، تخم کرفس و دانه های چیا و خشخاش از غنی ترین منابع کلسیم هستند. دانه ها همچنین پروتئین و چربی های سالم را تامین می کنند. به عنوان مثال، دانه های چیا سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 گیاهی هستند. دانه های کنجد نیز علاوه بر کلسیم، حاوی سایر مواد معدنی از جمله مس، آهن و منگنز است.

پنیر

بیشتر پنیرها منابع عالی کلسیم و پروتئین هستند. بدن کلسیم موجود در محصولات لبنی را راحت تر از منابع گیاهی جذب می کند. علاوه بر این، پنیرهای کهنه و سفت به طور طبیعی دارای لاکتوز کمی هستند و هضم آنها برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز آسان‌ تر است. یک بررسی نشان می دهد که افزایش مصرف لبنیات ممکن است با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط باشد. بررسی دیگری نشان داد که مصرف منظم شیر و ماست با کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک مرتبط است. با این حال، پنیر پرچرب می تواند دارای چربی اشباع و کالری بالایی باشد. همچنین برخی از پنیرها حاوی مقادیر زیادی سدیم هستند که مصرف آن ها را محدود می کند.

ماست

ماست از غنی ترین منابع کلسیم است. بسیاری از انواع ماست غنی از پروبیوتیک ها -انواعی از باکتری های مفید که می توانند به افزایش جذب مواد مغذی و بهبود عملکرد و ارتقا سلامت بدن از جمله سیستم ایمنی، دستگاه گوارش و قلب کمک کنند- می باشند. یک فنجان ماست حاوی کلسیم و مقدار زیادی فسفر، پتاسیم و ویتامین های B2 و B12 است. ماست های کم چرب اغلب حاوی کلسیم بیشتری هستند. اگرچه ماست یونانی منبع خوبی برای پروتئین است، نسبت به ماست معمولی کلسیم کمتری دارد. علاوه بر این برخی تحقیقات نشان می دهند که مصرف منظم ماست با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 مرتبط است.

ساردین و ماهی سالمون کنسرو شده

ساردین و ماهی سالمون کنسرو شده به لطف استخوان های خوراکی خود از غنی ترین منابع کلسیم هستند. این ماهی های چرب همچنین پروتئین با کیفیت بالا و اسیدهای چرب امگا 3 را فراهم می کنند که می توانند از سلامت قلب، مغز و پوست حمایت کنند. در حالی که غذاهای دریایی ممکن است حاوی جیوه باشند، ماهی های کوچکتر مانند ساردین میزان کمی جیوه دارند. علاوه بر این، ساردین و سالمون هر دو دارای سطوح بالایی از سلنیوم هستند که می تواند از مسمومیت با جیوه جلوگیری کند.

لوبیا و عدس

لوبیا و عدس سرشار از فیبر، پروتئین و ریزمغذی ‌ها از جمله آهن، روی، فولات، منیزیم و پتاسیم هستند. برخی از انواع لوبیا مثل لوبیا سفید حاوی مقادیر مناسبی کلسیم نیز می باشند. سایر انواع لوبیا و عدس دارای مقدار کمتری کلسیم هستند. تحقیقات نشان می دهند که مصرف لوبیا می تواند به کاهش سطوح کلسترول بد (LDL) کمک کند و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • امروز با صائب تبریزی: شرم یوسف مانع رسوایی یعقوب ماست
  • (ویدئو) لحظه عجیب گرفتار شدن میمون در دهان کروکودیل
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • ۱۰ راهکار ساده برای رفع بوی بد دهان
  • بهترین زمان برای مسواک زدن چه وقتی است؟
  • غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است