Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار کاشمر از متوقف شدن پروژه فاضلاب شهری کاشمر خبر داد و گفت: پرداخت وام به سرمایه‌گذار پروژه فاضلاب شهر کاشمر در بضاعت دولت نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جعفر سلیمانی در گفتگو با کاشمربصیر، اظهار کرد: از انتهای سال 94 معادلات مربوط به حفاری‌های پروژه فاضلاب شهری کاشمر حل شده است؛ اما هنوز شاهد پیشرفت پروژه نیستیم و این در حالی است که شهرستان گناباد با 50 درصد جمعیت کاشمر از اعتبارات ملی برای پروژه فاضلاب برخوردار است؛ اما سرمایه‌گذار فاضلاب شهر کاشمر منتظر دریافت وام برای اجرای پروژه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شهردار کاشمر ادامه داد: سرمایه‌گذار بخش خصوصی پروژه فاضلاب شهری کاشمر چیزی در حدود 63 میلیارد تومان وام از صندوق توسعه ملی درخواست دارد که به نظر می‌رسد در شرایط فعلی پرداخت این وام در بضاعت دولت نیست، بنابراین علی‌رغم حضور وزیر نیرو در مراسم کلنگ‌زنی آغاز این پروژه، همچنان متوقف شده است.

 

وی گفت: بر اساس برآورد‌ها اجرای این پروژه نیاز به 300 کیلومتر حفاری دارد و بخش خصوصی انتظار داشت که با دریافت سه و نیم میلیارد تومان، مجوز حفاری را صادر کنیم در صورتی که با برآوردی که شهرداری انجام داد باید هزینه‌ای در حدود 70 میلیارد تومان را برای ترمیم آسفالت‌شکافی این پروژه متقبل می‌شدیم.

 

سلیمانی ادامه داد: در یک همراهی جمعی مقرر شد مبلغ پنج میلیارد تومان از هزینه آسفالت‌شکافی این طرح را شرکت آب و فاضلاب متعهد شود و پنج میلیارد تومان دیگر را استانداری بر عهده بگیرد و پنج میلیارد تومان نیز شهرداری کاشمر از حق خود صرف نظر کند و مابقی آن هم طی فرمولی که با سرمایه‌گذار به توافق رسیدیم پرداخت شود.

 

شهردار کاشمر خاطرنشان کرد: حتی در نقاطی از شهر که در حال اجرای زیرسازی بودیم به سرمایه‌گذار پروژه فاضلاب شهری اعلام کردیم که بدون پرداخت هزینه، شبکه خودت را اجرا کن که در همین موارد هم برای ترمیم کنده‌کاری‌های خاکی که انجام شده بود متقبل زحمات و هزینه زیادی شدیم.

 

وی افزود: ما همکاری‌های لازم را انجام دادیم؛ چراکه معتقد بودیم پروژه‌ای که قرار است برای اولین بار در سطح کشور توسط بخش خصوصی اجرا شود باید از دولتی‌ها سرعت بیشتری داشته باشد؛ اما متأسفانه شاهد هستیم در شهری مثل گناباد با داشتن نیمی از جمعیت کاشمر توانسته‌اند از اعتبارات دولتی بهره‌مند شوند؛ اما در کاشمر که کار به بخش خصوصی واگذار شده این پروژه همچنان متوقف مانده است.

 

سلیمانی گفت: هم اکنون وارد سال سوم آغاز این پروژه شده‌ایم و حتی اجرای آسفالت برخی معابر را طی دو سال گذشته به تعویق انداختیم؛ اما دیگر قادر به این کار نیستیم چون با توجه به اینکه با اعتراض شهروندان مواجه هستیم ناچاریم آسفالت و زیرسازی معابر فرعی خود را اجرا کنیم و این در حالی است که آسفالت شکافی در آسفالت جدید هزینه‌های بیشتری را هم به شهرداری و هم به سرمایه‌گذار پروژه فاضلاب شهری تحمیل می‌کند.

 

وی ادامه داد: اخیراً در برخی شهرها شیوه جدیدی برای فاضلاب شهری اجرا می‌شود و آن اینکه فاضلاب هر محله در همان محله جمع‌آوری و تصفیه می‌شود که این روش دیگر نیازی به اجرای شبکه و تصفیه‌خانه سنگین ندارد و به نظر می‌رسد چنانچه امکان اجرای آن در کاشمر وجود داشته باشد مناسب خواهد بود.

 

شهردار کاشمر تصریح کرد: با توجه به اینکه با بحران کمبود آب هم مواجه هستیم امیدواریم این پروژه هر چه سریع‌تر پیگیری شود و از آنجا که در کاشمر قرار است توسط بخش خصوصی اجرایی شود از پروژه‌های دولتی بیشتر به طول نیانجامد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۳۴۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت «برج‌های دوقلو» خرم‌آباد هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت امروز پنج‌شنبه در جلسه بررسی و توجه به اقشار کم‌بضاعت تحت پوشش نهادهای حمایتی، اظهار داشت: توانمندسازی مددجویان به‌عنوان یکی از وظایف پیگیری‌کننده توسط دستگاه‌های حمایتی بوده و حمایت‌های اعتباری و پشتیبانی وظیفه تمامی دستگاه‌های اجرایی است.

وی تصریح کرد: در حمایت و رفع مشکلات اقشار محروم و کم‌بضاعت باید از ظرفیت‌ها و توانایی‌های مردم استفاده کرد.

استاندار لرستان، اظهار کرد: لرستان دارای ثروت، سرمایه و دارایی‌های بی‌شماری اعم از آب‌وخاک، محیط جغرافیایی و مردمانی متمدن، مؤمن، شجاع و وفادار به‌نظام اسلامی است.

شفقت، گفت: حمایت از اقشار کم‌بضاعت در نظام اسلامی به‌عنوان یک وظیفه یادشده و دولت موظف به پشتیبانی از این افراد است.

وی افزود: توجه به جامعه نیازمندان و پشتیبانی از آنها در اولویت برنامه‌ها قرار خواهد داشت و موظف به رعایت ضوابط هستیم.

استاندار لرستان با اشاره به این موضوع که در بین مردم باید فرهنگ‌سازی شود تا بتوانیم دغدغه‌های را برطرف کنیم، ادامه داد: دغدغه برای برطرف‌کردن مشکلات افراد بی‌بضاعت و کم‌بضاعت از وظایف ما است و باید طبق برنامه‌ریزی رسیدگی شود که مردم نسبت به همنوعان خود بی‌تفاوت نباشند.

شفقت، اظهار کرد: بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) به‌عنوان نهادهای انقلابی و حمایتی باید نسبت به سرمایه‌گذاری در مناطق کم‌برخوردار استان اقدام کنند و ما به‌عنوان نماینده دولت وظیفه فراهم‌کردن شرایط این سرمایه‌گذاری را خواهیم داشت.

وی گفت: در این راستا کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی باید توانمندسازی افراد تحت پوشش را در دستور کار قرار دهند و این مهم در اولویت ما قرار خواهد داشت و تا ارتقای سطح برخورداری مردم افزایش یابد همچنین فراهم‌شدن فرصت سرمایه‌گذاری و ثروت سازی در مناطق محروم فراهم شود.

استاندار لرستان، افزود: این دو نهاد انقلابی در ابتدای انقلاب اسلامی توسط امام خمینی (ره) بنا نهاده شد و نشان از اهمیت به قشر محروم دارد که در این راستا نقش رسانه‌ها برای اطلاع‌رسانی و آگاهی مردم و فرهنگ‌سازی به اقشار کم‌درآمد مهم تلقی می‌شود.

شفقت به نقش مهم بانک‌ها در حمایت از اقشار کم‌بضاعت و اشتغال و خودکفایی آنها اشاره کرد و گفت: بانک‌ها باید نسبت به پرداخت تسهیلات اقدامات لازم را به‌صورت جدی انجام دهند.

وی اظهار داشت: اشتغال فرزندان شهید و ایثارگر در اولویت قرار گیرد همچنین توجه به ارتباطات و تعاملات مسئولان به خانواده‌های شهیدان فراموش نشود چرا که مجری اهداف شهدا هستیم.

استاندار لرستان، افزود: امیدواریم بتوانیم با کمک همگانی رفاه اجتماعی در شأن نظام اسلامی را برای مردم لرستان فراهم کنیم.

شفقت همچنین به تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام استان اشاره کرد و خواستار تعیین و تکلیف سریع برج‌های دوقلوی میدان ۲۲ بهمن خرم‌آباد شد و از مسئولان کشوری برای حضور در استان و بازدید از پروژه‌های نیمه‌تمام دعوت کرد.

کد خبر 6088427

دیگر خبرها

  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • مطالبه برخی امتیازات سرمایه‌گذاران در پروژه‌های شهری گرگان منطقی نیست
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • برداشته شدن سدهای صخره‌ای هتل صخره‌ای
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • ادامه هتل«صخره‌ای»معطل راه دسترسی/استاندار:سرمایه‌گذار حمایت شود
  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای قدیمی‌ترین پروژه خرم‌آباد
  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای تعیین‌تکلیف برج‌های خرم‌آباد
  • وضعیت «برج‌های دوقلو» در خرم‌آباد هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود
  • وضعیت «برج‌های دوقلو» خرم‌آباد هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود