Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاري صدا­ وسيما، بيژن زنگنه­ در نشست خبري در جمع خبرنگاران در پاسخ به مسئله مطرح شده از سوي ديوان محاسبات کل کشورگفت: کل فروش شرکت گاز در سال 95 ، مبلغ 17 هزار و­ 800 ميليارد تومان بوده است که از اين محل 8 هزار ميليارد تومان، طبق قانون به سازمان هدفمندي يارانه ها پرداخت شده­ و 9 هزار ميليارد تومان هزينه جاري شرکت ملي گاز ايران بوده که به پالايشگاه ها براي پرداخت حقوق و عوارض اختصاص يافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: بنابراين اگر رقم يازده هزار و 479 ميليارد تومان ديوان محاسبات که ادعا مي شود به حساب خزانه داري کل کشور واريز نشده را به اين رقم اضافه کنيم، درآمد شرکت گاز از محل فروش داخلي ، رقمي بالاي 28 هزار­ ميليارد تومان مي شود ، که اين رقم با درآمدهاي شرکت گاز همخواني ندارد.
زنگنه با بيان اينکه نمي شود چنين رقم بزرگي را در محاسبات ناديده گرفت ، گفت: اگر اين پول به حساب درآمدهاي عمومي واريز نشده پس کجا خرج شده است؟
وزير نفت با يادآوري بندي از برنامه بودجه سال 95 ،­ گفت: براساس اين بند فروش شرکت گاز ، 17 هزار و 590 ميليارد تومان محاسبه شده که طبق قانون ، 8 هزار ميليارد تومان به سازمان هدفمندي يارانه ها و 9 هزار ميليارد تومان آن بايد صرف هزينه جاري مي شده است که ما نيز براساس همين بند اين واريزي ها را انجام داده ايم ، بنابراين اين 11 هزار ميليارد تومان ادعايي ديوان محاسبات اصلا وجود خارجي ندارد حالا اينکه چطور اين رقم در محاسبات دوستان اضافه شده است احتمالا يک اشتباه است يا يکي دو صفر را اشتباه محاسبه کرده اند.
زنگنه در پاسخ به مسئله مطرح شده ديگر از سوي ديوان محاسبات در خصوص واريز نشدن 4 هزار و 479 ميليارد تومان وجوه دريافتي از محل فروش خوراک پتروشيمي ها به خزانه کل کشور هم گفت: در قديم شرکت نفت يک سري محصولات هيدروکربني از پتروشيمي ها مي خريد و آن را با موادي قاطي مي کرد و بجاي بنزين، آن را در جايگاه ها عرضه مي کرد، و از زماني که دولت يازدهم تشکيل شد ما جلوي اين کار را گرفتيم و با مجوزي که در سال 92 از ستاد تدابير ويژه شوراي امنيت ملي گرفتيم، مقرر شد پتروشيمي ها خوراک خود را صادر کنند و وجوه دريافتي از محل صادرات خوراک پتروشيمي ها براي واردات بنزين اختصاص يابد.
زنگنه با بيان اينکه اين اتفاق چندسال است در حال انجام است و براي اين کار از مقام مجاز، مجوز گرفته ايم ، گفت: ما در اين کار تهاتر مي کنيم يعني درآمد حاصل از صادرات خوراک پتروشيمي ها را براي واردات بنزين اختصاص مي دهيم و اين مسئله اي است که هر سال تکرار مي شود و آقايان هم اين را مي دانند ، حالا نمي دانيم چرا ادعا شده درآمد حاصل از خوراک پتروشيمي ها به حساب خزانه داري کل کشور واريز نشده است.
زنگنه در پايان تاکيد کرد: همه اين کارها با مجوز مقام هاي مجاز انجام شده و­ هيچ انحرافي در اين مسئله رخ نداده است.
 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۳۵۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، دیوان محاسبات کشور برخی از موارد پیشنهادی این نهاد نظارتی برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی را منتشر کرد.

لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف، قابلیت نظارت و منطقی کردن هزینه های دولت، اجرای حسابداری بهای تمام شده و اجرای نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، پوشش کامل احکام پیشنهادی در قوانین بودجه سنواتی، ساماندهی طرح های تملک دارایی سرمایه ای نیمه تمام ملی، کاهش ناترازی بودجه با استفاده از ابزارهای اجرای بودجه نظیر استقرار کامل حساب واحد خزانه، استفاده کامل از ساز و کار پرداخت مستقیم به ذینفع نهایی (اجرای ماده ۶۵ قانون محاسبات عمومی) در خصوص کلیه مصارف دولت، فراهم شدن امکان استفاده از سیستم فاکتورینگ در تامین منابع پروژه های عمرانی برای استقراض مسوولانه با نظارت عملیاتی، عدم انتقال کامل وجوه مصرف نشده عمرانی به سالهای آتی، تفکیک بودجه جاری و ارزی، ارایه گزارش عملکرد بودجه تعهدی در مقایسه با بودجه نقدی از موارد پیشنهادی دیوان محاسبات کشور برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی است.

کد خبر 6093900 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • دیوان محاسبات گزارش تفریغ بودجه را به موقع به مجلس داده است
  • دیوان محاسبات گزارش «تفریغ بودجه» را به موقع به مجلس داده است
  • ۳۱ درصد منابع پیش‌بینی‌شده هدفمندی یارانه‌ها محقق نشده است