Web Analytics Made Easy - Statcounter

پستچی وظیفه شناسی که 8 تقدیر نامه در کارنامه خود به ثبت رسانده است ، هنگام انجام ماموریت 184 میلیون چک لابه لای نامه ها صندوق پست پیدا کرده بود ، آن را به صاحبش باز گرداند .

ایران آنلاین /میانه حرف‌هایمان بارها از «نان حلال» می‌گوید و تاثیرش را بر آن چه آدم‌ها هستند و می‌کنند، «شگرف» می داند. از پدرش یادی می کند که سال‌ها، سفره‌شان را با قوت حلال پُر می کرده و همان باعث شده است امروز فرزندانش هم همین مسیر را پیش بگیرند

«سیدمجید جعفری» پستچی نمونه مشهدی، به اعتبار همین باورش، هفته پیش کیف مدارکی را که حاوی 184 میلیون تومان چک حامل بود و بخش عمده آن مسدود نشده و قابل برداشت بود، به صاحبش رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او میانه صحبت‌هایمان، آخرین فیش حقوقی‌اش را از جیب بیرون می کشد که به انضمام اضافه‌کارها و معوقاتش، تنها یک میلیون و 800 هزار تومان است. از مال دنیا یک 206 مدل 80 دارد و با تاکید می گوید، سقف آرزوهایش کوتاه است، چون دوست دارد نان حلال سر سفره‌اش بنشاند.

8تقدیرنامه برای پستچی امانتدار

گفت وگو با او را از لحظه یافتن مدارک کلید می زنیم. او می گوید: هفته قبل مشغول توزیع نامه بودم. داخل یکی از صندوق های پست علاوه بر نامه، یک کیف حامل دو دسته چک 50 تایی دیدم که چهار تا از چک ها امضا شده بود و علاوه بر آن، 30 چک حامل هم به ارزش حدود 184 میلیون تومان داخل کیف قرار داشت. در کنار آن‌ها گذرنامه، کارت های شناسایی، گواهی نامه و چند مدرک دیگر هم به چشم می خورد. او ادامه می دهد: در آن لحظه به این فکر کردم که مالک این کیف از زمان گم شدن مدارکش چه حال بدی دارد، این بود که سریع ماجرا را به حراست اداره پست اطلاع دادم و آن ها هم از طریق بانک با مالک چک ها و مدارک تماس گرفتند.
می خواهیم بدانیم واکنش مال باخته چه بوده، سیدمجید در پاسخ می گوید: وقتی تماس گرفتند، مالک مدارک از شدت هیجان حتی نمی توانست صحبت کند، همسرش گوشی را گرفت و پاسخ ما را داد و بعد، ظرف نیم ساعت خودشان را به اداره پست رساندند. در راه هم به تمام اقوام خبر داده بودند. همان حاج آقایی که مالک مدارک بود می گفت، یک فامیل درگیر یافتن این مدارک بودند که چندی پیش از ماشینش سرقت شده بود.
او ادامه می دهد: وقتی به همراه همسرش وارد اداره شد من را در آغوش گرفت و بوسید و با اصرار 500 هزار تومان هم به عنوان هدیه به من دادند. بعد هم ماجرا به تهران رسید و معاون وزیر نیز تقدیرنامه و یک میلیون تومان پاداش برایم در نظر گرفت. قرار است در شورای اداری استان هم از من تقدیر شود.
او که به واسطه امانتداری‌اش تاکنون 8 تقدیر نامه از بانک های مختلف، مسئولان دولتی و آموزش و پرورش دریافت کرده است درباره مواجهه ا‌ش با این میزان چک و فراهم بودن فرصت نقد کردن آن‌ها، می‌گوید: باور کنید حتی لحظه ای هم وسوسه نشدم. دلیل آن را نیز نان حلالی می دانم که پدرم سر سفره خانواده می آورد. در دوران کودکی و نوجوانی ام بارها اتفاق افتاده بود پدرم کیف پول یا مدارکی را پیدا می کرد اما آن قدر امانتدار بود که تا صاحب مدارک و پول ها را پیدا نمی کرد؛ آرام نمی گرفت. توی کارش هم همیشه صداقت داشت و برای تعمیر چرخ‌های خیاطی مردم، به همان میزان لازم از آن ها دستمزد می گرفت.
این پستچی امانتدار ادامه می دهد: بعد از تحویل کیف، وقتی به خانه رسیدم بدون این که از کارم پشیمان بشوم به این فکر کردم که چه سوء استفاده هایی می توانستم انجام بدهم؛ می توانستم چک ها را در بازار خرج کنم، خریدهای کلان انجام بدهم، به همسرم هم از اصل ماجرا اطلاعی ندهم، اما در نهایت خدا را شکر کردم که حاصل 13 سال خدمت حلالم با تن دادن به وسوسه ها، خراب نشد.

دوست دارم خانه دار شوم
از سقف آرزوهای مادی اش که می پرسیم، در جواب می گوید: دوست دارم خانه دار شوم اما بالاخره زمانی که قسمت باشد، با پول حلال یک خانه کوچک خواهم خرید.
او به عنوان یک پستچی و یک انسان وظیفه‌اش را انجام داده، اما عجیب شده این روزگاری که در آن، کمتر می شود از این جنس رفتارها دید. سیدمجید معتقد است مشکل از باور آدم‌هاست که باید پشتوانه محکمی داشته باشد اما ندارد؛« ضعف گاهی در اعتقادات ماست، والا که سختی، تورم و مشکلات اقتصادی و اجتماعی برای همه هست و همه باید مراقب باشیم که راه خطا نرویم. »

از شادی مردم، شاد می شوم
سیدمجید که معمولا از 7 صبح تا ساعت 16، سوار بر موتور، بسته های پستی و نامه‌ها را به مقصد می رساند، بارها توی برف و باران زمین خورده است. زخم های کهنه پایش را نشانمان می دهد و می گوید: از برخی مشتری های پست که حوصله کمتری دارند تا دلتان بخواهد ناسزا و حتی تهمت شنیده ام اما در کارم خللی ایجاد نشده است، تازه ایام توزیع قبوض، روزی 7 تا 8 ساعت باید پیاده راه بروم.
او که تا به امروز از کنار پیشنهادهای رنگارنگ ارتقای مسئولیت در شهرهای استان گذشته، بیان می کند: اگر کتابی از خاطرات پستچی ها چاپ می کردند، حتما پرفروش می شد. توی این مدت خیلی اتفاق افتاده که برای پیرمرد یا پیرزنی چشم انتظار، نامه برده و آن‌ها را برایشان خوانده ام، با خوشحالی شان خوشحال شده و با ناراحتی شان غصه خورده ام. برای خیلی از نامه ها هم که آدرس ناقص دارند؛ 5، 6 بار مراجعه داشته ام. ما هر روز حدود 150 نامه پیشتاز، 100 نامه با پست عادی و بین 15 تا 20 بسته را باید توزیع کنیم. خوشحالی مردم وقتی امانتی شان را به دست شان می دهیم، به خیلی از شادی‌های دیگر ارزش دارد./ ایمنا

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۳۵۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد

رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان وزارت، مدیران کل و روسای استانی آموزش و پرورش که امروز در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، با اشاره به اینکه گردهمایی‌ها فرصت مغتنمی است برای بررسی فعالیت‌های انجام شده و برنامه ریزی برای آینده، گفت: کلید حل مشکلات آموزش و پرورش درون خودش است و با اتحاد، انسجام، همدلی و همراهی می‌توانیم بسیاری از مشکلات را حل کرد.

وی افزود: اگر با هم کارکنیم به توان هم می‌رسیم و ظرفیت‌های درونی آموزش و پرورش برای ارتقای آن کافی است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه راهبرد ما یکپارچگی و همدلی درونی آموزش و پرورش است، گفت: اگر امکانات و توانمندی‌های‌مان را شبکه کنیم از رموز موفقیت ما خواهد شد.

صحرایی با بیان اینکه گفتمان اول آموزش و پرورش است، خاطرنشان کرد:آموزش و پرورش نقطه اتکای همه کسانی است که برای پيشرفت کشور فعالیت می‌کنند و ما باید کاری کنیم که آموزش و پرورش مسئله اول تمامی مسئولان و مدیران ارشد باشد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اصل بازگشت به مدرسه، خاطرنشان کرد: مدرسه مزرعه آینده کشور است و این یک گفتمان است و کماکان مدرسه قوی، ایران قوی جهت و شعار اصلی ما خواهد بود و مدرسه باید به والدین اطمینان بدهد که میتوانیم فرزندی تربیت کنیم که دغدغه آنهاست.

وی ادامه داد: حذف تدریجی کنکور، اولویت پیدا کردن تربیت معلم نسبت به تأمین معلم، تحولات مدرسه سازی، تربیت بدنی و سلامت، امور پرورشی، سازمان تعلیم و تربیت کودک، فعالیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، احیای باشگاه دانش پژوهان و... از تحولات آموزش و پرورش در سال گذشته  بود.

سال ۱۴۰۳ سال اجرای پرشتاب تر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه سال ۱۴۰۳ سال اجرای پرشتاب‌تر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خواهد بود، گفت: سال جاری سال نهضت ملی آموزش و توانمندسازی معلمان‌ است و تمامی ظرفیت برای آموزش معلمان باید بسیج شود.

وی افزود: آیین نامه مسیر ر‌شد معلمی در دستورکار شورای عالی است و مسیر رشد  در سه ساحت صلاحیت‌های عمومی، حرفه‌ای و تخصصی به طور روشن مشخص شده است .

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: آیین نامه مسیر رشد معلمی به نتیجه عملکرد معلم در آموزش توجه خواهد شد.

صحرایی با بیان اینکه، اقدام بعدی برنامه ملی مهارت آموزی دانش آموزان است، گفت: در این برنامه برای هر دانش آموز ۳۰۰ ساعت آموزش مهارت در نظر گرفته شده وتقویت هنرستان‌ها وساخت هنرستان‌ها در کنار کارخانجات در دستور کار  قرار گرفته است .

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: برنامه‌ ملی دیگر ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی است که ماده واحده کاهش تنوع مدارس در دستور کار است و همه ظرفیت‌ها برای تقویت مدارس دولتی بسیج خواهد شد.

وی اذعان کرد: برنامه ملی‌ بعدی‌؛ انسداد مبادي بی‌سوادی و ارتقای سواد عمومی است چراکه باید برنامه ویژه‌ای  برای ریشه کنی بی‌سوادی در تمام مناطق کشور داشته باشیم و ارتقای سواد عمومی و خواندن در این برنامه مورد تاکید است.

صحرایی با اشاره به ارتقای بهره وری و بهبود آموزش و پرورش، گفت: باید هر آنچه بهره‌وری سازمانی را کاهش می‌دهد، شناسایی و برطرف شود.

هیچ جلسه و گردهمایی و همایشی نباید خارج از ظرفیت اردوگاه‌های آموزش و پرورش برگزار شود

وزیر آموزش و پرورش بر ارتقای بهره‌وری اردوگاه‌ها، تاکید کرد و گفت: هیچ جلسه و گردهمایی و همایشی نباید خارج از ظرفیت اردوگاه‌های آموزش و پرورش برگزار شود و باید ظرفیت اردوگاه‌ها فعال شود.

وزیر آموزش و پرورش خبر داد: اساس‌نامه سازمان دانش آموزی تغییر و به سازمان دانش آموزی - اردویی تبدیل خواهد شد.

وی با بیان اینکه سیاست دیگر ما تداوم نهضت مدرسه سازی است، تصریح کرد: دولت سیزدهم در مدرسه سازی درخشان عمل کرده است و به لطف خدا ۷ هزار مدرسه افتتاح شده است.

صحرایی ادامه داد: ساخت هنرستان‌ها و تجهیز آن‌ها، تجهیز و تقویت اردوگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان از امور اصلی ما در سال جاری است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ساماندهی معلمان، گفت‌: حدود ۱۰۵ هزار ردیف استخدامی جدید به آموزش و پرورش اختصاص پیدا کرده است.

وی ادامه داد: در سال جاری دانشگاه فرهنگیان کار بزرگ آزمون اختصاصی تعلیم و تربیت را خواهد داشت و فرصت کافی برای ارزیابی دارد.

صحرايي با اشاره به محتوای کتاب‌های درسی و نظام پایه شایستگی‌ها دانش آموزان، اظهارکرد: سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی کار دو ساله‌ای انجام داده که هر دانش آموزی در پایان پایه تحصیلی چه شایستگی عمومی باید داشته باشد تا کتاب‌های درسی بر مبنای احراز آن شایستگی‌ها تألیف‌ شود.

نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نهایی شده است

وی با اشاره به اینکه نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نهایی شده است، گفت: پیش از این زیر نظام‌های َسند نگاشته شده بود اما چون پشتوانه‌ای نداشت، اجرایی نشد. امروز آئين نامه مدرسه تراز سند تحول ،نهایی شده است

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سیاست‌ها و ضوابط کیفیت بخشی دانشگاه فرهنگیان، گفت: یک مصوبه ۱۱ ماده‌ای گرفته شده است که خیلی از مسایل دانشگاه را حل کرده است؛ از جمله کنکور اختصاصی تربیت معلم است که  قانون پیدا کرد و آیین نامه آن نگاشته و امسال هم اجرا شد..

 وی افزود: هیئت جذب مرکزی در دانشگاه فرهنگیان، آیین نامه ویژه جذب استعدادهای برتر بدون کنکور به معلمی، آیین نامه ارتقا اساتید، مدارس وابسته، نظام صلاحیت حرفه‌ای معلمان و دانشجو معلمان از دیگر مسایلی است که در دانشگاه پیگیری شده است .

صحرایی اظهار کرد: سال ۱۴۰۳، سال آغاز برنامه هفتم پيشرفت کشور است و آموزش و پرورش ۳۸ حکم در این برنامه دارد و باید هم عهد شویم که در اجرای برنامه هفتم  کوشش و تلاش حداکثری داشته باشیم.

هیچ مانع قانونی برای ثبت نام دانشجو معلمان در طرح تأمین مسکن فرهنگیان وجود ندارد

وی تصریح کرد: پروژه تامین مسکن فرهنگیان برنامه ملی بعدی است که مرحله اول این پروژه در ۱۸استان آغاز شده است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: هیچ مانع قانونی برای ثبت نام دانشجو معلمان در طرح تأمین مسکن فرهنگیان وجود ندارد.

وی با بیان اینکه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک از افتخارات دولت سیزدهم است، گفت: تامین محتوا برای کودکستان‌ها و برگزاری رویدادهای مهم مثل یارستان کودکستان و هوای مادرانه از اقدامات ارزشمند این سازمان در سال ۱۴۰۲ بود.

صحرایی با اشاره به فعالیت‌های حوزه تربیت بدنی در سال گذشته، اظهار کرد: بیش از دو هزار فضای ورزشی درون مدرسه‌ای در طرح شهید به بهره برداری رسیده است و در سال جاری طرح هر دانش آموزان ابتدایی یک مهارت ورزشی را بطور جدی پیگیری می‌کنیم و در این حوزه طرح ملي غربالگری دانش آموزان را اجرایی خواهیم کرد.

صحرایی تاکید کرد: اولویت وزارت آموزش و پرورش سلامت جسمی، روحی و روانی دانش آموزان است و طرح نماد در دستور کار وزارت است و گزارش نماد حکایت از آن دارد که می‌توان بسیاری از چالش‌های آینده کشور را در مدارس برطرف کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • پاکبان زنجانی کیف حامل مدارک قیمتی را به صاحبش برگرداند
  • نامه وزیر دفاع به قالیباف
  • آماده‌ایم اوکراینی‌ها را برای خدمت نظامی به کشورشان بازگردانیم
  • اختتامیه جشنواره قهرمان ایران؛ میرزازاده و کیانی بهترین ورزشکاران از نگاه مردم
  • اظهارات وزیر کشور رئیسی درباره گشت ارشاد: وظیفه ذاتی پلیس است
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • صحرایی خبر داد: ۱۰۰۰ هنرستان در کشور ساخته می‌شود
  • (ویدیو) صحنه تماشایی از کمک پلیس وظیفه شناس به یک پیرمرد