Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا، سید آرش حسینی میلانی، عضو کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شهر تهران، با بیان اینکه در تمامی کلانشهرها به دلیل حجم بالای ترافیک، محدودیت‌هایی برای عبور و مرور وسایل نقلیه در محدوده مرکزی شهر اعمال می‌شود و شبکه حمل و نقل ریلی نقش اصلی را در انتقال افراد به مراکز شهر برعهده دارد، اظهار داشت: شهر تهران از لحاظ دسترسی‌ها و داشتن حمل و نقل عمومی از استانداردهای لازم برخوردار نیست و همین مسئله موجب شده تا یکی از برنامه‌های شورای شهر پنجم توسعه و گسترش حمل و نقل عمومی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران ادامه داد: براساس تجربیاتی که در کلانشهرهای مختلف صورت گرفته، در صورتی که از ابزار قیمت به صورت درست استفاده شود، این ابزار می‌تواند در کاهش تقاضا برای استفاده از وسایل نقلیه شخصی در مراکز شهرها موثر باشد. طرح دائمی محدودیت‌های زوج و فرد نه در تهران بلکه در سایر شهرها نیز توصیه نشده و موفق نیز نبوده است اما طرح ترافیک و یا کاهش انتشار آلایندگی در اکثریت کلانشهرها رایج است. 

 

حسینی میلانی با بیان اینکه شرایط آلودگی هوا و میزان آلایندگی ذرات معلق در هوا متغیر است و این مسئله موجب اعمال سخت‌گیری در مراکز کلانشهرها شده است، تصریح کرد: میزان آلودگی هوا در یک کلانشهر به دلیل تغییرات متنوع فعالیت‌ها و تراکم بالای جمعیت باید به صورت مرتب مورد رصد و کنترل باشد.

 

وی با بیان اینکه تقاضای ۸۰ درصد سفرها در شهر تهران به سمت مرکز شهر بوده و علاوه بر آن، ۵۰۰ هزار نفر در مرکز شهر سکونت دارند، خاطرنشان کرد: بافت تاریخی شهر تهران در مرکز شهر قرار دارد و همه این رفت و آمدها موجب ایجاد گره آلودگی و ماندگاری آن در این منطقه شده که لازم است اقدام جدی در جهت کاهش آن صورت گیرد.

 

رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران با بیان اینکه یکی از نگرانی‌ها درخصوص طرح جدید ترافیک این بود که طرح، چه تاثیری بر آلودگی هوا خواهد گذاشت، ابراز داشت: کاهش سقف مجوز ترددها به میزان ۲۵ درصد و کاهش ترافیک به میزان ۲۶ درصد تا حدی موثر خواهد بود. البته ضروری است در دوره سه ماهه اول پایش آلودگی هوا و سایر مطالعات تکمیلی در این باره صورت بگیرد.

حسینی میلانی افزود: سمن‌ها و فعالان محیط زیستی نیز در این باره دغدغه‌های جدی داشته و تاکید دارند که مطالعات تکمیلی درباره تاثیر این طرح بر آلودگی هوا کمی‌ شده و میزان تغییرات پارامترهای آلودگی مشخص شود.

 

وی با طرح این مطلب که باید دید چه گزینه‌های برای جبران محدودیت‌های اعمال شده وجود دارد، ابراز داشت: صاحبان خودرویی که تا قبل از این اجرای طرح جدید برای سفرهای شغلی روزانه از سهمیه مشاغل استفاده می کردند اکنون ممکن است به دلیل یکسان‌سازی نرخ از حمل و نقل عمومی استفاده کنند اما آیا به اندازه کافی اتوبوس یا مترو برای پاسخگویی به این افزایش تقاضا وجود دارد؟ 

 

وی اضافه کرد: کمیته محیط زیست درصدد است بخشی از درآمدهای ناشی طرح جدید ترافیک صرفا جهت رفع آلودگی هوا و تقویت حمل و نقل عمومی هزینه شود. با وجود آنکه گرایش کلی در دوره جدید مدیریت شهرداری تهران توجه بیشتر به مسائل محیط زیستی است اما ما در شورای شهر به دنبال تضمین اختصاص منابع مالی به محیط زیست شهر هستیم.


 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۳۵۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلانشهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۵۴ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _جمعه چهاردهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه اسلام‌شهر با شاخص ۱۰۹، رباط کریم با شاخص ۱۰۷ و قرچک با شاخص ۱۱۵ در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های امام خمینی با شاخص ۵۱، باغستان شهریار با شاخص ۹۱، پارک رازی با شاخص ۵۸، پاسداران با شاخص ۷۳، پاکدشت با شاخص ۵۷، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۵۹، پیشوا با شاخص ۶۲، تهران پارک شکوفه با شاخص ۶۸، چشمه با شاخص ۵۹، دانشگاه تهران با شاخص ۶۶، سلامت با شاخص ۸۸، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۶۵، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۵۶، شهرداری منطقه چهار با شاخص ۵۱، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۵۳، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۶۰، شهریار با شاخص ۶۱، فرمانداری شهرری با شاخص ۷۳، لواسانات با شاخص ۵۵، ملارد با شاخص ۷۹، منطقه ۱۵ با شاخص ۸۲، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۶۰، ورامین با شاخص ۶۷ وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۷۲ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب ایستگاه ۳۹، آتی ساز با شاخص ۳۵، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۳۵، پردیس با شاخص ۳۹، پونک با شاخص ۴۶، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۴۰، دماوند با شاخص ۲۶، ژئوفیزیک با شاخص ۴۳، ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۳۹، سرخه حصار با شاخص ۲۴، شهرداری منطقه دو با شاخص ۴۹، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۳۸، علم و صنعت با شاخص ۲۰، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۳۶، در موقعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 750245

دیگر خبرها

  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»
  • هوای تهران در شرایط قابل قبول
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق