Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس نتایج طرح آمارگیری شاخص قیمت و نرخ تورم کالاها و خدمات نقاط شهری و روستایی آذرماه 1396 مرکز آمار ایران، نرخ تورم استان گیلان (به سال 95 پایه 100 = 1395) اعلام شد.

به گزارش ایلنا از رشت، معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گیلان بیان کرد: نرخ تورم کل کشور و استان گیلان در آذر ماه به ترتیب 8 و 8.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2 درصد است. از این‌رو استان گیلان در آذر‌ماه، در بین 31 استان، دارای رتبه نوزدهم بالاترین نرخ تورم کشور است. همچنین بیشترین نرخ تورم سایر استان‌های کشور برابر 12.2 درصد مربوط به چهارمحال و بختیاری و کمترین مقدار آن برابر 6.5 درصد  مربوط به بوشهر بوده‌ است.

وحید طیفوری در خصوص نرخ تورم شهری گفت: این نرخ در کل کشور و استان در آذر ماه به ترتیب 7.8 و 8.1 درصد است. از این‌رو استان گیلان در آذر‌ماه، در بین 31 استان، دارای رتبه نوزدهم بالاترین نرخ تورم کشور است. همچنین بیشترین نرخ تورم شهری سایر استان‌های کشور برابر12.2 درصد و کمترین مقدار آن برابر 6.6  درصد بوده‌است.

وی به نرخ تورم روستایی نیز اشاره کرد و ادامه داد: این نرخ در کل کشور و استان در آذر ماه به ترتیب 9.2 و 8.7 درصد می‌باشد. استان گیلان در آذر‌ماه، در بین 31 استان، دارای رتبه شانزدهم بالاترین نرخ تورم روستایی کشور بوده است. همچنین بیشترین نرخ تورم روستایی سایر استان‌های کشور برابر12.2  درصد و کمترین مقدار آن برابر 5.7  درصد بوده‌است.

در ادامه متوسط تغییرات قیمت برخی کالاهای مهم در گروه اصلی کالایی در مناطق شهری استان گیلان در آذرماه به شرح ذیل اعلام می‌گردد:

گروه نان و غلات:

متوسط قیمت یک کیلوگرم برنج ایرانی (هاشمی) درجه یک در آذر ماه سال جاری برابر 119115 ریال بوده است که با توجه به این اطلاع در آبان ماه (118963 ریال) تغییر محسوسی نداشته است. همچنین درماه مذکور متوسط قیمت یک کیلوگرم برنج خارجی 56222 ریال بوده است که نسبت به ماه قبل (54327 ریال)، 3.5 درصد افزایش یافته است.

گروه گوشت قرمز و سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

متوسط قیمت یک کیلوگرم گوشت گوسفند در این ماه به 379524  ریال رسیده است که نسبت به ماه قبل (  378452 ریال)، تغییر محسوسی نداشته است. میزان این افزایش برای یک کیلوگرم گوشت گاو یا گوساله (آذر  388571 ریال و آبان  387857ریال ) برابر 0.2  درصد بوده است. در این گروه متوسط قیمت یک کیلوگرم مرغ ماشینی با افزایش 5.5 درصدی مواجه بوده است (آذر ماه 72636 ریال و آبان ٦٩٦48 ریال).

گروه شیر، پنیر و تخم‌مرغ:

متوسط قیمت یک لیتر شیر پاستوریزه 27793 ریال، یک کیلوگرم ماست پاستوریزه 43870 ریال می باشد که نسبت به ماه قبل به ترتیب 0.5 و 0.7 درصد افزایش قیمت داشته اند. در این ماه قیمت یک بسته ٥٠٠ گرمی پنیر ایرانی پاستوریزه 56264 ریال می باشد که نسبت به ماه قبل تغییر محسوسی نداشته اند. همچنین متوسط قیمت یک کیلوگرم تخم مرغ ماشینی در آذر ماه برابر 75221 ریال است که نسبت به ماه قبل (70429 ریال) با افزایش 6.8 درصدی مواجه بوده است.

  گروه روغن‌ها و چربی‌ها:

متوسط قیمت یک بسته ١٠٠ گرمی کره پاستوریزه (کره حیوانی) 34280 ریال می باشد که نسبت به آبان ماه 1.14 درصد افزایش داشته است. در این گروه متوسط قیمت یک بسته ٩٠٠ گرمی روغن مایع 51294 ریال می‌باشد که تغییر محسوسی نسبت به ماه قبل نداشته است.

گروه میوه و خشکبار:

متوسط قیمت یک کیلوگرم موز در آذر ماه 52310 ریال بوده است که نسبت به ماه قبل (50333 ریال) با افزایش 4 درصدی مواجه بوده است. متوسط قیمت یک کیلوگرم سیب درختی زرد در آذر ماه 39762 ریال بوده که نسبت به ماه قبل (39048 ریال) افزایش 1.83 درصدی را نشان می دهد. متوسط قیمت پرتقال محصول داخل در آذر ماه 29167 ریال است که نسبت به ماه قبل (30833 ریال) با کاهش 5.41 درصدی مواجه بوده است.

گروه سبزیجات:

متوسط قیمت یک کیلوگرم خیار در آذرماه ٣٠610 ریال و یک کیلوگرم گوجه‌فرنگی 40714 ریال بوده که نسبت به ماه قبل به ترتیب 10.35 و 21.02 درصد افزایش داشته‌اند‌. همچنین قیمت یک کیلوگرم سیب‌زمینی 21585 ریال و یک کیلوگرم پیاز 26214 ریال بوده که نسبت به ماه قبل به ترتیب 3.15 درصد و 2.56 درصد افزایش داشته‌اند.

گروه قند، شکر، شیرینی‌ها و چای:

متوسط قیمت یک کیلوگرم قند در آذرماه 45901 ریال است که نسبت به ماه قبل (46193 ریال) تغییر محسوسی نداشته است. متوسط قیمت یک بسته ٥٠٠ گرمی چای خارجی در آذرماه 219750 ریال است که نسبت به ماه قبل (220643 ریال) کاهش 0.4 درصدی داشته است.

گروه محصولات خوراکی طبقه‌بندی نشده درجای دیگر:

متوسط قیمت یک کیلوگرم رب گوجه‌فرنگی در ماه آذر 55864 ریال است که نسبت به ماه قبل (53971 ریال) 3.51 درصد افزایش داشته است.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۳۶۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی اصفهان نسبت به کل کشور

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری اصفهان گفت: سال جاری از محل تسهیلات پست بانک توانستیم ۲,۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به امور روستایی اختصاص دهیم که استان اصفهان توانست ۱,۰۰۰ میلیارد تومان یعنی ۴۰ درصد این اعتبار را طی سه مرحله در اختیار گیرد و این برای ما یک دستاورد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مجید جوهری امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در همایش رؤسای شوراهای استان اصفهان با اشاره به مشکلات زیرساختی دفتر امور روستایی اظهار کرد: سال جاری از محل تسهیلات پست بانک توانستیم ۲,۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به امور روستایی اختصاص دهیم که استان اصفهان توانست ۱,۰۰۰ میلیارد تومان یعنی ۴۰ درصد این اعتبار را طی سه مرحله در اختیار بگیرد و این برای ما یک دستاورد بود.

وی افزود: با این اعتبار می‌توان طبق مصوبه ۳۱۳ ماشین‌آلات کشاورزی و عمرانی و خدماتی خریداری کرد؛ حدود ۱۳۰ ماشین‌آلات خریداری شده است که سال گذشته تعدادی از آن‌ها به‌کار گرفته شد و بنا داریم سال جاری نیز تعداد دیگری را افتتاح کنیم، همچنین با پیگیری شوراهای شهرستان‌ها در اختیار شرکت تعاونی شهرستان‌ها قرار خواهد گرفت.

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری اصفهان تاکید کرد: سال جاری در مصوبه برای منطقه پشتکوه سه ظرفیت خرید با سود ۸ درصد در نظر گرفتیم، اما مسئولان آن بخش گفتند که ما به آن نیاز نداریم، با این حال چادگان در سال گذشته ۷ دستگاه ماشین کشاورزی خریداری کرد، بنابراین شهرستان‌ها نمی‌توانند ادعا کنند که چیزی به آنها اختصاص داده نشده است.

وی ادامه داد: در حالی که کل کشور علیه اعتبار دریافتی اصفهان موضع گرفتند، اما شهرستان‌های این استان از ظرفیت به‌وجود آمده استفاده نمی‌کنند.

جوهری گفت: آموزش شوراها را در دستور کار داریم، این در شرایطی است که در سنوات قبل بودجه برای این کار نبود.

وی در رابطه با بحث اعتبارات ارزش افزوده، تصریح کرد: در سال گذشته ۸ هزار میلیارد اعتبار واریزی به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از محل ارزش افزوده انجام شد که به‌واسطه قانون ۳۰ درصد افزایش یافته است و امسال به جای اینکه زیاد شود کاهش یافته است، از طرفی تورم مزید بر علت شده است؛ در سال ۱۴۰۲ این میزان به دلیل برداشت اعتباراتی که دولت برای هدفمندی یارانه‌ها برداشت کرده کاهش یافت و باید پیگیری شود در عین حال محدودیت‌های دولت را هم درک می‌کنیم.

کد خبر 750044

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • پیش‌بینی تورم جهانی بین سال‌های ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • تورم ترکیه چقدر است؟
  • تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • بانک مرکزی: تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی استان اصفهان نسبت به کل کشور
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی اصفهان نسبت به کل کشور