Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-08@15:32:27 GMT

آیین اختتامیه همایش کتاب سال حوزه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۳۶۸۷۷

به گزارش پارس نیوز،

نوزدهمین همایش کتاب سال حوزه و نخستین دوره جشنواره مقالات علمی حوزه با حضور آیت‌‎الله سبحانی روز پنجشنبه مورخ 5 بهمن‌ماه جاری در مدرسه علمیه امام موسی کاظم(ع) برگزار شد.

در این مراسم که با استقبال اهالی کتاب در حوزه دین روبرو شده بود، از آیت‌الله سید کاظم حسینی حائری و آیت‌الله سید مجتبی موسوی لاری (ره) تجلیل به عمل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این همایش، هفت اثر برگزیده و هجده اثر شایسته تقدیر در قالب‌های کتاب و پایان‌نامه در گروه‌های مختلف و چندین مقاله علمی برگزیده به شرح زیر معرفی شدند که سهم پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی دو اثر و چهار مقاله علمی بود.

برگزیدگان نوزدهمین همایش کتاب سال حوزه حجج اسلام و المسلمین علی عابدی شاهرودی با اثر «قانون اخلاق بر پایه نقد عقل به عقل»، سید مهدی آل مجدد شیرازی با اثر «موسوعه العلامه الاردوبادی»، احمدرضا یزدانی مقدم با اثر «جایگاه وحی در فلسفه سیاسی»، مهدی احمد خان بیگی با اثر «نظریه استاد مصباح درباره ارجاع اولیات به علم حضوری تبیین و بررسی»، محمد محمودی با اثر «تأسیس الشیعه الکرام لعلوم الاسلام»، سید عبدالستار حسنی با اثر «تأسیس الشیعه الکرام لعلوم الاسلام»، آقایان محمد جلیل عباس الحسناوی با اثر «اعراب نهج البلاغه»، منصور داداش نژاد با اثر «سیمای دوازده امام در میراث مکتوب اهل سنت و همچنین در بخش شایسته تقدیر نیز

آیت‌الله ابوالقاسم علیدوست با اثر «فقه و حقوق قراردادها»، حجج اسلام و المسلمین: سید یدالله یزدان پناه با اثر «فروغ معرفت در اسرار خلافت و ولایت»، سعید هلالیان با اثر «فروغ معرفت در اسرار خلافت و ولایت»، عبدالله غلامی با اثر «مدل کار در سبک زندگی با رویکرد اخلاق اسلامی»، علی فضلی با اثر «معیار سنجش گزاره های شهودی-وجودی»، مهدی مردانی با اثر «نظریه توسعه کارکرد فعل معصوم در استنباط آموزه های دینی»، ابوالفضل کجاداغ با اثر «ترجمه قرآن کریم به زبان ترکی استانبولی»، حسین تاج آبادی با اثر «سیره صحیح پیامبر اعظم(ص)»، حسین حسینیان مقدم با اثر «تطور شناسی سیره نگاری با تکیه بر نقش اصحاب امامان»، اسماعیل چراغی کوتیانی با اثر «تبیین نقش عوامل فرهنگی بر تغییرات باروری در ایران و ارائه الگوی مطلوب برای افزایش آن به بالای سطح جانشینی»، امیرمحسن عرفان با اثر «آموزه امت اسلامی در قرآن کریم و تبیین قابلیت های فرهنگی و تمدنی آن»، عبدالله محمدی با اثر «ارزش معرفت شناختی دلیل نقلی»، آقایان: احمد علی مجیدالحلی با اثر «مختصر المراسم العلویه»، سید علاء الموسوی با اثر «المختصر فی اخبار مشاهیر الطالبیه و الائمه الاثنی عشر»، سید علی میرشرف الدین با اثر «سرنوشت اسیر در اسلام»، حسین متقی با اثر «فهرست توصیفی نسخه های خطی فارسی انستیتو دستنویس‌های شرقی فرهنگستان علوم روسیه-سنت پترزبورگ»، علی عبدالحسین الصفار با اثر «المصحف الشریف المنسوب الی علی بن هلال البغدادی المعروف بابن البواب» و خانم ها: نیره قوی با اثر «بازخوانی و آسیب شناسی تحلیل های انقلاب اسلامی ایران بر اساس تئوری کاریزمای مارکس وبر» و حلیمه اخلاقی با اثر «مبانی و الگوی رفتاری سبک زندگی از دیدگاه قرآن کریم» حائز رتبه شده‌اند.

در بخش مقالات علمی آیت‌الله ابوالقاسم علیدوست برای مقاله با عنوان «مشارکت در حرام و معیار استناد معصیت» حائز رتبه برگزیده شناخته شد.

آیت‌الله علی‌اکبر رشاد رییس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و عضو هیات علمی گروه منطق فهم دین برای مقاله با عنوان «تعریف فلسفه مضاف»، حجت الاسلام قاسم ترخان عضو هیات علمی گروه کلام و دین‌پژوهی برای مقاله با عنوان «پایه‌های مشروعیت حکومت اسلامی با تاکید بر آرای آیت‌الله العظمی خامنه‌ای»، حجت الاسلام سید سجاد ایزدهی عضو هیات علمی گروه سیاست برای مقاله با عنوان «ظرفیت‌های مشارکت سیاسی در قرائت از نظریه ولایت فقیه» مورد تقدیر قرار گرفتند.

آیین اختتامیه نوزدهمین همایش کتاب سال حوزه با حضور آیت‌‎الله العظمی سبحانی روز پنجشنبه مورخ 5 بهمن‌ماه جاری در مدرسه علمیه امام موسی کاظم(ع) برگزار شد و از برگزیدگان در این همایش تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۳۶۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش ملی شاعر بلند آوازه‌ کُرد «میرزا احمد داواشی» برگزار می‌شود

مدیر پژوهشی مطالعات تاریخ و فرهنگ پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان گفت: همایشی ملی در مورد شاعر مردمی بلندآوازه و نام‌آشنای منطقه غرب ایران، میرزا احمد داواشی، نوزدهم اردیبهشت در دانشگاه کردستان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، مسعود بیننده امروز_ سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران استان اظهار کرد: پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان در نظر دارد در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خود و همچنین ایجاد بستری برای شکل‌گیری و تقویت گفتمان علمی درباره شاعران و شخصیت‌های فرهنگی مناطق مختلف کردستان در ذیل عنوان سلسله رویدادهای معنوی ایران، همایش ملی میرزا احمد داواشی شاعر نامی منطقه غرب کشور را نوزدهم اردیبهشت سال جاری در دانشگاه کردستان برگزار کند.

وی افزود: از ۴۲ مقاله رسیده به دبیرخانه همایش میرزا احمد داواشی ۳۱ مقاله جهت ارائه به صورت سخنرانی پذیرفته شده و چهار مقاله نیز به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

مدیر پژوهشی مطالعات تاریخ و فرهنگ پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان اضافه کرد: در این همایش دو سخنرانی اصلی و ۱۰ پانل تخصصی در طی برنامه‌های همایش اجرا می‌شود.

بیننده با اشاره به زندگی ادبی پربار این شاعر نامی تصریح کرد: میرزا احمد داواشی (۱۳۵۹-۱۲۷۹ ه ش) شاعر شیرین‌سخن، نکته‌سنج، زیباسرا، زیبابین و فصیح واژه است که اشعارش را به زبان کردی و در قالب گویش‌های گورانی-هورامی و سورانی-جافی سروده است.

وی درباره دیگر خصیصه ادبی اشعار این شاعر نامی گفت: میرزا احمد که جزو آخرین اعضای نسل شاعران گوران‌سرای کردستان ایران است در شهر روانسر از توابع استان کرمانشاه چشم به جهان گشوده و قریحه شاعرانگی و استعداد بداهه‌گویش در گستره‌ی جغرافیای فرهنگی این منطقه که طبیعت بکر و زیبای اورامانات، پاوه و جوانرود را شامل می‌شود رشد و نمو یافته است.

دبیر علمی همایش میرزا احمد داواشی اضافه کرد: میرزا احمد که به لقب داواشی معروف است در ذیل اشعارش معمولاً به همان نام خودش یعنی احمد که یکی از نام‌های مبارک پیامبر اسلام (ص) است خود را ندای شاعرانه زده و ختم اشعارش را با بستار زیبای پیامی عمیق و گوهروار می‌آراید، چنین است که لقب داواشی در افواه عامه شهرت دارد و نام احمد همان لقب شعری اوست.

بیننده ادامه داد: بدون شک برگزاری چنین همایش‌هایی فرصتی خواهد بود که از طریق آن شاعران و شخصیت‌های ادبی و فرهنگی ایران در منطقه کردستان معرفی شده و زمینه مناسبی برای تولید متون علمی در مورد آن‌ها و همچنین بستری برای انتشار این یافته‌های علمی و پژوهشی فراهم شود.

وی افزود: این دست از شاعران اگرچه در گستره‌ی وسیع‌تر زبان‌ها و فرهنگ‌های دیگر کمتر شناخته شده هستند، اما صدای زیست جهان واقعی عامه مردم بوده و زبان گویای جامعه و فرهنگ ما به شمار می‌آیند.

کد خبر 751341

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب تهران امروز آغاز به کار می کند
  • برگزاری همایش شیخ کلینی درمشهد
  • همایش ملی میرزا احمد داواشی، شاعر بلندآوازه‌ی کُرد برگزار می‌شود
  • ارسال ۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه»
  • ارسال بیش از ۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه»
  • همایش ملی شاعر بلند آوازه‌ کُرد «میرزا احمد داواشی» برگزار می‌شود
  • ۴۲۰ مقاله در سی‌امین کنفرانس بین المللی هسته‌ای ایران پذیرفته شد
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین