Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید حقیقی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این شکارچیان ضمن تمرد از دستور ایست با محیط بانان درگیر شده اما در نهایت دستگیر و به منظور اعمال قانون در اختیار مراجع قضایی قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه شکار هر قطعه پرنده آبزی یک تا 2 میلیون ریال جریمه دارد اظهار کرد: 2 قبضه سلاح شکاری ته پر تکلول و پنج تیر پران، یک دستگاه لنسر ماهیگیری از این شکارچیان خاطی که بومی استان زنجان هستند کشف و ضبط شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ابهر نیز گفت: روز گذشته /جمعه/ 2 صیاد خاطی به جرم صید و نگهداری 3 قطعه پرنده طرقه و 12 قطعه سهره در دام محیط بانان این شهرستان گرفتار آمدند.
محمد هادی کاظمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این 2 صیاد خاطی پنج عدد قفس نگهداری پرنده نیز کشف و ضبط شد.
وی با بیان اینکه این متخلفین به منظور اعمال قانون به مراجع قضایی شهرستان ابهر معرفی شدند اظهارکرد: پرنده های کشف شده نیز در صورت داشتن شرایط مناسب و قدرت پرواز و زیست در طبیعت بزودی در زیستگاه اصلی خود رهاسازی خواهند شد.
کاظمی افزود: صید هر قطعه پرنده طرقه و سهره مبلغ 2 میلیون ریال جریمه دارد که صیادان متخلف باید به عنوان ضرر و زیان به حساب محیط زیست واریز کنند و از جنبه عمومی جرم نیز بسته به رای و نظر قاضی پرونده نسبت به اعمال جریمه اقدام خواهد شد.
وی تصریح کرد: یک شکارچی غیرمجاز نیز به همراه یک قبضه سلاح شکاری ته پر تکلول قاچاق، 2 تیر فشنگ تک گلوله، سه تیر فشنگ چارپاره، در حین شکار در منطقه آزاد شهرستان ابهر به دام محیط بانان افتاد که پس از تشکیل پرونده به منظور اعمال قانون در اختیار مراجع قضایی قرار گرفت.
به گزارش ایرنا، هرسال در فصل زمستان، 'سد گلابر' شهرستان ایجرود، پذیرای انواع پرندگان مهاجر آبزی و کنار آبزی می شود که متاسفانه برخی شکارچیان برای شکار گونه های خاص این پرندگان ازجمله اردک، مرغابی و غاز، راهی این سد می شوند.
اواخر دیماه امسال، تعداد 6 هزار و 742 قطعه انواع پرنده مهاجر در سطح این استان سرشماری شد که انواع اردک (سرسبز، نوک پهن و سرحنایی)، باکلان، خوتکا، بوتیمار کوچک، کاکایی، انواع حواصیل (خاکستری و سفید)، تنجه، چنگر و سایر پرندگان آبزی و کنارآبزی، مشاهده شدند و 'چنگر، اردک سرسبز، خوتکا و باکلان' به ترتیب بیشترین آمار را به خود اختصاص دادند.
6084/8068
خبرنگار: پرویز غفاری ** انتشاردهنده: اسماعیل جهانبخش

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۳۸۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهایی پرندگان کمیاب زینتی از دست قاچاقچیان در مرزهای سیستان و بلوچستان

فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان از کشف و رهایی صدها پرنده کمیاب زینتی از دست قاچاقچیان در مرزهای استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی مرزبانی استان، سردار رضا شجاعی اظهار کرد: مأموران همیشه بیدار مرزبانی استان در پی کسب خبری مبنی بر قاچاق پرندگان زینتی در سطح حوزه استحفاظی، بلافاصله بررسی دقیق موضوع و شناسایی قاچاقچی را در دستور مرزبانان قرار دادند.

وی افزود: مأموران مرزبانی با هدایت عملیاتی و پشتیبانی در مسیرهای احتمالی تردد قاچاقچیان به اجرای کمین هدفمند پرداختند و قاچاقچیان را که در حال انتقال محموله قاچاق به داخل کشور بودند، مشاهده کردند.

فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان گفت: قاچاقچیان پرنده‌های زینتی که قصد داشتند محموله خود را وارد کشور کند با مشاهده مأموران، اقدام به تیراندازی به سمت مرزداران کردند که مأموران نیز بلافاصله با اتخاذ موضع و تاکتیک عملیاتی مناسب اقدام مقابله‌ای انجام دادند که به علت حجم زیاد آتش مرزداران، قاچاقچیان تاب مقابله نداشتند و عرصه را بر خود تنگ دیدند و با رها کردن محموله از محل متواری شدند.

وی یادآور شد: مأموران مرزبانی سیستان و بلوچستان با اعزام به محل در یک عملیات غافلگیرانه و ضربتی موفق به کشف ۲۲۴ قطعه پرنده زینتی از نوع «عروس هلندی» و «طوطی سبز» و تعداد ۳۲ احشام از نوع «میمون» شدند.

سردار شجاعی با تاکید بر حفاظت از محیط زیست و گونه‌های بومی منطقه بیان کرد: هرگونه ورود و خروج پرندگان و گونه‌های جانوری باید از طریق مبادی قانونی انجام گیرد چرا که قاچاق در این زمینه علاوه بر تخریب محیط زیست، می‌تواند اثرات نامطلوبی در سلامت سایر گونه‌ها و حتی انسان داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: کارشناسان ارزش پرنده‌های کشف شده را بیش از ۱۶ میلیارد ریال برآورد کردند که پس از تکمیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع ذی‌صلاح شدند.

کد خبر 747770

دیگر خبرها

  • دستگیری متخلفان شکار و صید در مازندران
  • وضعیت مطلوب تالابهای نقده
  • آب تالاب‌های پلدشت ۴۰ درصد افزایش یافت
  • خریداری پرندگان برای بازگردان آن‌ها به طبیعت + فیلم
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست
  • تالاب درگه سنگی پذیرای بیش از ۱۵ هزار قطعه فلامینگو بود
  • سال گذشته تالاب درگه سنگی پذیرای بیش از ۱۵ هزار قطعه فلامینگو بود
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۳۰ درصد آبگیری شد
  • رهایی پرندگان کمیاب زینتی از دست قاچاقچیان در مرزهای سیستان و بلوچستان
  • آبگیری ۳۰ درصد از تالاب کجی نمکزار نهبندان