Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم کلیبر، خداآفرین و هوراند در مجلس شورای اسلامی گفت: درگیری برخی از بانک‌های عامل در حوزه تسهیلات‌دهی در بخش مسکن با محدودیت‌های مالی، روند پرداخت وام را با مشکل مواجه کرده است. ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۶ استانها آذربایجان شرقی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کلیبر، به نقل از دفتر ارتباطات مردمی نماینده مردم کلیبر، خداآفرین و هوراند، قلی الله قلی زاده با تأکید بر ضرورت تسریع در افزایش سرمایه بانک‌ها برای تقویت قدرت تسهیلات دهی آن‌ها در حوزه مسکن، اظهار کرد: درگیری برخی از بانک‌های عامل در حوزه تسهیلات دهی در بخش مسکن با محدودیت‌های مالی، روند پرداخت وام را با مشکل مواجه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم کلیبر، خداآفرین و هوراند در مجلس با بیان اینکه موافقت با افزایش سرمایه بانک‌های عامل در حوزه تسهیلات دهی در بخش مسکن می‌تواند منشأ اثرات خوبی برای کشور باشد، افزود: خوشبختانه در مصوبات کمیسیون تلفیق افزایش سرمایه بانک‌های عامل در حوزه پرداخت وام مسکن روزنه امیدی است که اگر در صحن مجلس نیز مصوب شود بار سنگینی از دوش نظام بانکی برداشته خواهد شد.

الله قلی زاده با اشاره به مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس در خصوص نحوه افزایش سرمایه بانک‌های عامل در حوزه تسهیلات مسکن، تصریح کرد: مصوبه کمیسیون تلفیق برای افزایش سرمایه بانک‌ها در حوزه وام مسکن به این مهم اشاره دارد که منابعی از صندوق توسعه ملی نزد بانک‌های عامل سپرده‌گذاری شده و از امتیاز آن‌ها پرداخت وام بدون محدودیت صورت بگیرد.

وی با تأکید بر اینکه با توجه به صفر بودن رقم سود سپرده حاصل از منابع سپرده‌گذاری شده منابع صندوق توسعه ملی نزد بانک‌ها بهبود وضعیت تسهیلات دهی نیز رخ می‌دهد، گفت: کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی در حوزه مسکن به میزان 50 درصد نمونه مزایای سپرده‌گذاری صندوق توسعه ملی نزد بانک‌های عامل است.

الله قلی زاده تأکید کرد: مجلس و هم دولت برای افزایش سرمایه بانک‌های عامل در حوزه مسکن باید همکاری کنند در غیر این صورت بانک‌ها برای تسهیلات دهی دستشان بسته خواهد بود.

نایب‌رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بهبود وضعیت بازار مسکن با این مصوبه نزدیک است، گفت: البته رونق بازار مسکن صرفاً به این موضوع بستگی ندارد و عوامل بسیاری در این حوزه دخیل است.

انتهای پیام/م

R7887/P1486/S6,47/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۳۹۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از نیمه‌تمام بودن ۲۷۰ واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله سال ۱۳۹۹ در سی‌سخت خبر داد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبار یه این واحدها هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست با مدیران بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی با تاکید بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن به متقاضیان افزود: بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه پنج هزار و ۳۰۰و احد روستایی برای مقاوم‌سازی به بانک‌های عامل استان معرفی شد که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. گفت: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد و چنانچه تسهیلات در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید این‌گونه باشد.

روستا خاطرنشان کرد: تسهیلات مسکن روستایی توسط بانک‌ها از جمله بانک مسکن و بنیاد مسکن به خوبی رصد می‌شود و انحرافی در این خصوص وجود ندارد.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحدهای خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت، گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحدها هستیم.

کد خبر 750009

دیگر خبرها

  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد