Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم ملی دوچرخه سواری ایران در حالی در پیست سیمانی اهواز و در هوای گرد و غبار آلود این شهر در حال تمرین برای قهرمانی آسیا است که اصلی ترین رقیبش در آمریکا آخرین روزهای اردوی خود را سپری می کند.

به گزارش ایسنا، تیم ملی دوچرخه سواری سرعت برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا 2018 اردویی را در اهواز برگزار کرده و به اجبار زیر گرد و خاک تمرینات خود را دنبال می کند چرا که اهواز تنها شهر گرم ایران است که پیست دوچرخه سواری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدا از بحث گرد و خاک اهواز، رکابزنان ایران مجبورند در پیست سیمانی تمرین کنند چراکه خبری از ساخت پیست چوبی سرپوشیده در ایران نیست.

حدود 25 سال پیش کلنگ ساخت پیست چوبی در ساری زده شد اما هنوز ساخت آن تکمیل نشده است. این اتفاق حتی دست مایه طنز برای رکابزنان ایران شده و عنوان می‌کنند نوادگانشان از این پیست استفاده خواهند کرد.

درست مقابل ایران، ژاپن در بهترین شرایط برای قهرمانی آسیا آماده می شود و از الان زنگ خطر را برای بازی های آسیایی 2018 را هم به صدا درآورده است.

ژاپن که اصلی ترین حریف رکابزنان سرعتی در قهرمانی آسیا است، این روزها با مربی فرانسوی اش، نه در کشور خود بلکه در فلوریدا آمریکا اردو زده و تمریناتش را پیگیری می کند.

نکته جالب اینکه خود ژاپن از پیست چوبی هم برخوردار است و در این پیست کاپ های جهانی هم برگزار شده است. با این حال ژاپن قانع نشده و برای پیشرفت رکابزنان خود رکابزنانش را به آمریکا اعزام کرده است.

شاید جالب باشد که رکابزنان ایران در بهترین حالت دو هفته زودتر از مسابقات قهرمانی آسیا به مالزی می روند تا آنجا اردو داشته باشند. آن هم فقط برای اینکه رکابزنان بتوانند خودشان را با پیست چوبی هماهنگ کنند.

رکابزنان ایران بارها از نداشتن تجهیزات کافی و به روز، نبود پیست چوبی در ایران و اینکه تکنیک ها در دو پیست چوبی و سیمانی متفاوت است، گلایه کرده اند اما به نظر می رسد صدای آنها به گوش هیچ کدام از مسئولان نرسیده است. در این سالها بارها مشاهده شده که امکاناتی که در اختیار رکابزنان ایران است در حد مسابقات استانی است اما هم اندازه ژاپن از آنها هم انتظار کسب مدال دارند. با این حال رکابزنان ایران بارها با وجود امکانات کم، تلاش خود را کرده اند. برای نمونه در مسابقات قهرمانی آسیا 2017 ایران در تیم اسپرینت توانست بالاتر از ژاپن مدعی قرار گیرد و مدال نقره را کسب کرد.

اما با این روندی که ژاپن، مالزی، هنگ کنگ و دیگر کشورها پیش گرفته اند و حتی حضور در کاپ های جهانی را از دست نمی دهند قطعا شرایط بسیار دشواری در انتظار ایران در بازی های آسیایی 2018 قرار دارد و شاید مدال طلایی که محمد دانشور در بازی های آسیایی 2014 کسب کرد دیگر هیچ وقت تکرار نشود.

پیست چوبی ژاپن تمرین تیم ملی ژاپن در آمریکا دوچرخه های تیم ملی ژاپن تیم ملی ایران در اهواز پیست اهواز تمرین تیم ملی ایران تمرین تیم ملی دوچرخه سواری ایران وضعیت پیست چوبی سرپوشیده ساری وضعیت پیست چوبی سرپوشیده ساری وضعیت پیست چوبی سرپوشیده ساری وضعیت پیست چوبی سرپوشیده ساری وضعیت پیست چوبی سرپوشیده ساری

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۳۹۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجفی: استاندارد نبودن پیست‌ها برای ورزشکاران هزینه‌بردار است

آروین نجفی بازیکن تیم ملی اسکیت درباره وضعیتش اظهار کرد: امسال ۲ دوره مسابقات انتخابی داشتیم که مرحله اولش در اراک برگزار شد و من توانستم مقام اول اسکیت  ماده ۲۰۰ متر جوانان را کسب کنم و دور دوم در ۲۰ اردیبهشت ماه در مجموعه آزادی برگزار خواهد شد که امیدوارم مقام خوبی را کسب کنم.

او افزود: متاسفانه یکی از مشکلات ما این است که به دلیل استاندارد نبودن پیست‌ها در هر دوره از مسابقات مجبوریم که از چرخ نو استفاده کنیم و با توجه به اینکه هزینه چرخ نو برای ورزشکاران بالاست و تقبل این هزینه‌ها واقعا سخت شده است. همچنین شرایط خوابگاه و غذا در اردو‌های تیم ملی  سطح بسیار پایینی دارد. علاوه بر این، لغو مسابقات هم هزینه‌هایی برای ورزشکاران دارد و امیدوارم  مسئولان بتوانند این مسائل و مشکلات را حل کنند تا بتوانیم در کنار هم به پیشرفت اسکیت کمک کنیم و شادی را رقم بزنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی سایر حوزه ها

دیگر خبرها

  • نجفی: استاندارد نبودن پیست‌ها برای ورزشکاران هزینه‌بردار است
  • شرط تأمین زمین ۹۲ هزار متقاضی مسکن ملی در کردستان+فیلم
  • تفاوت عجیب قیمت خودرو در ایران و امارات
  • آماده‌سازی یک میلیون قطعه زمین مسکن ملی در کشور
  • امکان ثبت نام جدید در نهضت ملی مسکن استان سمنان وجود دارد
  • آماده سازی ۵۵ هکتار زمین ملی مسکن در رودبارجنوب
  • تفاوت میلگرد A2 و A3 + نحوه تشخیص آن‌ها
  • ۱۰۰۰ قطعه زمین در راستای اجرای طرح جوانی جمعیت آماده سازی شد
  • اوزونیدیس: رتبه پنجم و هفتم تفاوت ندارد، مهم ساختن تیم است
  • تصاویری کمتر دیده شده از مراحل آماده‌سازی عملیات وعده صادق (فیلم)