Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری سبزالبرز، در گفت‎وگو با خبرنگاران استان گلستان اظهار کرد: اگر معتقد باشیم ورزش در کاهش آسیب‎های ‎اجتماعی نقش دارد در حقیقت در مسیر اقتصاد مقاومتی حرکت کردیم.

وی تصریح کرد: رسانه این مهم را مطالبه کند که چرا باید اعتبارات درمانی چند ۱۰ برابر بیشتر از اعتبارات ورزشی باشد، اگر یک‌هزار تومان در ورزش هزینه کنیم ۵ هزار تومان از هزینه‎های درمان کاهش پیدا می‎کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل ورزش و جوانان استان گلستان با اشاره به مشکلات عرصه ورزش، افزود: صرفا پرداختن به مشکلات این عرصه، امید را از مردم می‎گیرد.

طیبی با تصریح اینکه کفه ورزش و جوانان همتراز نیست، ابراز کرد: نیروهایی که در کل کشور بودند تعداد آنها در حوزه ورزش بیشتر از حوزه جوانان است، در این حوزه نیروی انسانی، فضای فیزیکی و اعتبارات اندک است.

وی با بیان اینکه در حوزه جوانان ۱۸ دستگاه باید به این مسئله بپردازند، گفت: سال قبل نخستین خانه جوان استان افتتاح شد امسال درخواست دادیم در سه شهرستان زمین در اختیار ما قرار دهند یک شهرستان اعلام آمادگی کرده است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان گلستان با تاکید بر اینکه حق السهم ورزش در برنامه‎های مختلف باید بیش از گذشته باشد، اظهار کرد: بدون شک ورزش در سلامت جامعه اثرگذار است و باعث کاهش هزینه‎های درمان می‎شود، نگرانی خانواده‎ها کاهش می‎یابد برای همین لازم است حق السهم ورزش افزایش پیدا کند.

طیبی با بیان اینکه بعد از دو سال دوندگی و پیگیری تفاهمنامه بین فدراسیون و هیئت سوارکاری بسته شد، گفت: دو موضوع مدنظر ما بود، یکی اینکه مدیریت مجموعه در دست استان باشد، منابع ملی و نفع مالی آن هم از استان خارج نشود هر دو موضوع در متن تفاهم‎نامه دیده شده است.

وی با ابراز اینکه باید هر سال مزایده طبق قانون برگزار شود، افزود: همه این اتفاقات برای این بود که مدیریت مجموعه از استان گرفته شود، هیئت استان پیگیر بررسی برگزاری مسابقات است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان گلستان با بیان اینکه مسابقات باید کیفی‎تر شود از وجود برخی مشکلات در این حوزه خبر داد و گفت: برخی هیئت‎ها خوب عمل نمی‎کنند، باید تلاش شود شرایط بهتر شود.

منبع: سبز البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sabzalborz.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «سبز البرز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۴۱۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مراکز نوآوری» اولین حلقه زنجیره زیست بوم و فناوری/ رشد اقتصاد در گروی مسیر فناوری است 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکترمسعود ابراهیمی، معاون رئیس جهاددانشگاهی و رئیس سازمان تجاری سازی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان در نخستین گردهمایی مدیران مراکز نوآوری دانشگاهی و مراکز نوآوری پارک‌های علم و فناوری کل کشور که امروز صبح در کارخانه نوآوری امیدینو برگزار شد، گفت: دنیا مدت هاست از مدل‌های رشد اقتصادی مبتنی بر کار، صنایع و منابع گذشته است. اکنون رشد اقتصادی مبتنی بر افزایش بهره وری را تجربه می‌کند که از مسیر نوآوری‌ها رخ می‌دهد. 

وی افزود: اکنون گوشی‌های آیفون در بازار‌های خرده فروشی با قیمت هزار دلار یا بیشتر خرید و فروش می‌شود، قیمت قطعات داخل آن ۷۵ دلار است. مابقی ناشی از ارزش افزوده‌ای است که نوآوری‌ها ایجاد کرده اند.

وی گفت: صادرات شرکت لویی ویتون فرانسه در حوزه عطر نزدیک به ۶۰ میلیارد دلار بود در صورتی که سال گذشته ما به زحمت ۲۰ میلیارد دلار نفت فروخته باشیم. با این نگاه از سال‌های یک تا دو دهه گذشته کشور نیز به واسطه فعالیت‌های معاونت علمی و فناوری  وارد این فضا‌های مبتنی بر نوآوری شکل گرفته اند. امروز مراکز نوآوری و شتاب‌دهنده‌ها، پارک‌های علم و فناوری از حجم برگشت پذیر گذشته اند و دیگر زمانی فرا رسیده که آنها را به سمت کیفی سازی و کیفیت بخشی سوق دهیم. 

وی تاکید کرد: مراکز نوآوری را می‌توان به عنوان اولین حلقه زنجیره در حوزه زیست بوم و فناوری نام ببریم. 

رئیس سازمان تجاری سازی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی گفت: جهاددانشگاهی طی ۴ دهه گذشته با رویکرد حل مساله در کشور شکل گرفته است و فعالیت‌های پرشماری در حوزه‌های مختلف را داشته است. پژوهشگاه رویان سنبل جهاددانشگاهی در حوزه سلول‌های بنیادی و درمان‌های ناباروری فعالیت دارد. در حوزه‌های فنی، مهندسی، کشاورزی و ... نیز دستاورد‌های فاخری مبتنی بر نیاز کشور انجام شده است.

وی عنوان کرد: جهاددانشگاهی مبتنی بر این تجربیات، سازمان تجاری سازی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان این نهاد شکل گرفته است تا تجارب جهانی و ملی ترکیب و به شکل موثرتر در زیست بوم نوآوری و فناوری بکار ببرد. در حال حاضر این مرکز علاوه بر سه پارک علم و فناوری، بیش از ۷۰ مرکز رشد و مراکز رشد و شتاب‌دهی در سطح کشور دارد. حدود ۱۷۰۰ صاحب ایده، تیم پژوهشی و شرکت‌های فناور و دانش بنیان در این زنجیره فعالیت دارند.

ابراهیمی عنوان کرد: جهاددانشگاهی تمام المان‌های یک زیست بوم نوآوری و فناوری را در خود جذب کرده است. دو مرکز بزرگ دانشگاه و ۱۵۰ گروه پژوهشی داریم. این سازمان به عنوان نهاد واسطه در این اکوسیستم قصد دارد این مراکز و گروه‌ها را به یکدیگر مرتبط سازد.

وی گفت: همکاری بین جهاددانشگاهی و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان وجود دارد. به واسطه این همکاری، کار ارزیابی مراکز نوآوری در سطح کشور به جهاددانشگاهی واگذار شده است. بر اساس این ارزیابی‌ها و شاخص ها، خدمات معاونت علمی‌و فناوری به مراکز نوآوری ارائه خواهد شد. در این مسیر تجربیات جهانی و داخلی را تطبیق خواهیم کرد. اکنون شاخص‌های آن استخراج شده و در حال تکامل است

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره منطقه‌ای توانگری تسهیل گران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • خشم آمریکا از افزایش هزینه‌های دفاعی چین
  • ۳۰ طرح ورزشی استان زنجان در دست احداث است
  • زیرساخت‌های ورزش چوگان در تبریز توسعه پیدا می‌کند
  • «مراکز نوآوری» اولین حلقه زنجیره زیست بوم و فناوری/ رشد اقتصاد در گرو مسیر تکنولوژی است 
  • «مراکز نوآوری» اولین حلقه زنجیره زیست بوم و فناوری/ رشد اقتصاد در گروی مسیر فناوری است 
  • رییس هیأت ورزش دانش‌آموزی استان بوشهر انتخاب شد
  • میزبانی تهران از دهمین دوره بازی‌های آسیایی ۲۰۲۴ ناشنوایان
  • صنعتگران مهم‌ترین رکن تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور هستند