Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از اجرای سراسری طرح LEZ در سال آینده خبر داد و گفت: براساس لایحه بودجه 97، طرح LEZ در تمام شهر تهران اجرایی می‌شود و اگر خودروی شهروندان معاینه فنی نداشته باشد، جریمه می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محسن پورسیدآقایی صبح امروز در مراسم رونمایی از واحد سیار معاینه فنی خودروها و سامانه نوبت‌دهی آنلاین در کشور، با بیان اینکه چندین مرکز معاینه فنی ثابت در سطح شهر داریم، گفت: اما شهروندان برای دسترسی به آن‌ها باید مسافت زیادی را طی کنند که با همکاری بخش خصوصی، مراکز سیار معاینه فنی در کشور تولید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تجهیزات واحد معاینه فنی سیار خودرو از آلمان خریداری شده، اما با کمک سرمایه‌گذار بخش خصوصی در ایران ساخته شده است و به درخواست شهروندان و در یک مدت معین در محلات مستقر و مردم می‌توانند از این مراکز استفاده کنند.

معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه زمان مورد نیاز برای معاینه فنی هر خودرو تقریبا یک ساعت است، اظهار کرد: به این ترتیب مردم تشویق می شوند، نسبت به اخذ معاینه فنی اقدام کنند.

وی با بیان اینکه براساس لایحه بودجه 97، طرح LEZ در تمام شهر تهران اجرایی می‌شود، گفت: این طرح براساس داشتن معاینه فنی است و اگر خودروی شهروندان معاینه فنی نداشته باشد، جریمه می‌شوند.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه این واحدهای سیار، خودروهای CNG سوز را پوشش نمی‌دهند،‌ اما می‌توانند تست معاینه فنی برتر و معمولی بگیرند، عنوان کرد: این واحدهای سیار دستگاه موتور برق دارند، اما در عین حال می‌توانند از برق شهری هم استفاده کنند.

پورسیدآقایی در خصوص سرانجام طرح ترافیک جدید با بیان اینکه براساس طرح ترافیک جدید 40 هزار نفر از مردم به صورت روزانه می‌توانند وارد محدوده شوند، اظهار کرد: بر این اساس دسترسی مردم عادی به محدوده طرح ترافیک آسان‌تر خواهد شد.

وی با بیان اینکه قیمت طرح ترافیک روزانه نسبت به دوره‌های قبل کاهش یافته است، گفت: در حال حاضر نرخ‌ها در دستور کار بررسی شورای شهر است، اما قیمت طرح نسبت به قبل کاهنده است.

پورسیدآقایی با بیان اینکه مردم می‌توانند زمانشان را مدیریت کنند، افزود: از 13 هزار و 400 تومان به صورت حداقلی و 36 هزار تومان به صورت حداکثری قیمت طرح متفاوت است.

وی با اشاره به اینکه امسال سهمیه خرید سالیانه برای هیچ گروهی نداریم، خاطرنشان کرد: تنها مجوز برای افرادی که شغل‌شان به گونه‌ای است که باید به طور مداوم در طرح وارد شوند در نظر گرفته شده که این مجوز تنها به منزله‌ این است که جای این افراد برای ورود به محدود رزرو شده است اما از نظر نحوه پرداخت با دیگران تفاوتی ندارند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۴۳۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جرایم قطع درختان در اراک افزایش یافت

آفتاب‌‌نیوز :

«عباس خسروانی» بیان کرد: سیاست شورای ششم، جلوگیری از قطع درختان و حفظ آن است، البته مواردی وجود دارد که در قانون نیز پیش‌بینی شده و اگر درخواستی مبنی بر قطع درختی وجود داشته باشد، موضوع در کمیسیون ماده ۷ شهرداری که متشکل از قاضی دادگستری،۲ نماینده از شورای اسلامی شهر و ۲ نماینده از شهرداری است، مورد بررسی قرار می‌گیرد و رای صادر می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت قانونگذار برای حفظ فضای سبز در محدوده و حریم شهرها، تاکید کرد: برای حفظ و گسترش فضای سبز و جلوگیری از قطع بی‌رویه درختان، قطع هرنوع درخت یا نابود کردن آن به هر طریق در معابر، میادین، بزرگراه‌ها، پارک‌ها، بوستان‌ها و باغات در محدوده و حریم شهر‌ها بدون اجازه کمیسیون ماده ۷ و رعایت ضوابط مربوطه ممنوع است.

این عضو شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: شهروندان می‌توانند موارد تخلف را به سامانه ۱۳۷ اطلاع رسانی کنند یا به سازمان فضای سبز شهرداری مراجعه و از قانونی بودن یا نبودن آن کسب اطلاع کنند.

خسروانی در خصوص قطع برخی درختان خشک شده معابر اراک، تصریح کرد: درختان خشک شده مورد بررسی قرار می‌گیرند و بعد از بررسی علل خشک شدن با مجوز کمیسیون ماده ۷ شهرداری اقدام به قطع آن می‌شود که شهرداری موظف است بلافاصله درخت جدید را جایگزین کند.

وی با اشاره به افزایش ۲۰ درصدی جرایم قطع درخت طبق مصوبه این شورا، بیان کرد: نگاه به جرایم قطع درختان بازدارندگی است و به هیچ‌وجه نگاه درآمدی وجود ندارد.

سخنگوی شورای اسلامی کلانشهر اراک عنوان کرد: آموزش‌های شهروندی در کنار جریمه باید لحاظ و قانون نیز باید به صورت کامل اجرا شود و در کنار این موارد باید از ظرفیت رسانه هم برای اطلاع رسانی عمومی استفاده شود.

اراک مرکز استان مرکزی است و در این منطقه بیش از ۵۸۰ هزار نفر ساکن است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • جرایم قطع درختان در اراک افزایش یافت
  • مصوبات شورای ترافیک کنگان عملیاتی شود
  • غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی طرحی مهم و موثر است
  • ترافیک مرکز کرج با بهره برداری از امتداد بلوار ماهان کاهش می یابد/ متمم موافقت نامه باغ ارتش بزودی در شورای شهر کرج مطرح می شود
  • احتمال کاهش محدوده طرح ترافیک
  • بازنگری در نحوه اجرای طرح ترافیک قطعی است/ احتمال کاهش محدوده طرح
  • تداوم اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی
  • زمان اجرای تغییرات در طرح ترافیک تهران
  • لزوم گره گشایی ترافیک شهری در رشت
  • اجرای طرح آموزش ایمنی و ترافیک در مراغه