Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتخابات مجمع قشر بسیج اساتید دانشگاه‌های استان البرز با حضور جمعی از مسئولان سپاه، دانشگاه و استادان بسیجی دانشگاه‌ها در سالن اجتماعات شهید مطهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر محمدحسن برهانی‌فر سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در این مراسم انتخابات مجمع قشر بسیج اساتید دانشگاه های استان البرز با بیان اینکه اهداف قشر بسیج مشخص و روشن است، منویات مقام معظم رهبری درباره بسیج اساتید را یادآور شد و تاکید کرد: این فرماندهان جنگ نرم باید با ساز و کاری مناسب در دانشگاه به انجام وظایف خود بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده سپاه البرز با تشریح و تبیین دو کلمه بسیج و اساتید، تلفیق این دو واژه را ارزشمند و مبارک دانست و به بیان هدف از تشکیل آن و جایگاهش در موضوعات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و دفاعی پرداخت و گفت: «هدف آن پس از پیروزی انقلاب اسلامی به نوعی برای پاسخگویی به نیاز مردم در عرصه‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، دفاعی و فرهنگی بوده؛ و در واقع بسیج در تمرکز دادن پتانسیل و ظرفیت کشور در راستای یک مأموریت ویژه تعریف خاصی دارد.»

سردار سید یوسف مولایی با برشمردن انواع تهدیدهایی که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون شاهد آن هستیم افزود: «این تهدیدات ذهنی و عینی است که از تهدید سخت گرفته تا تهدید نرم هنوز نیز ادامه دارد. پس نکته مهم این است که کشور اسلامی ما در مقابل این تهدیدات باید توانمندی، پتانسیل و ظرفیت خود را در همه عرصه ها بسیج کند و این بسیج شامل بسیج کارگران، بسیج دانش آموزی، بسیج دانشجویی، بسیج جامعه پزشکی و مهندسی... می شود.»

فرمانده سپاه استان البرز با تاکید بر اینکه ارتش و سپاه تمرکزشان بر دفاع نظامی است، جایگاه بسیج اساتید را از نقطه نظر وسعت سطح همپوشانی فرهنگی و علمی آن بسیار مهم معرفی کرد و گفت: «استاد دانشگاه توانایی ورود به همه عرصه های اجتماعی را دارد و لذا توانایی همپوشانی قابلیت های قشرهای مختلف را دارد و بایستی از آن به نحو مناسب بهره برد.»

وی با اشاره به کلام مقام معظم رهبری، بسیج اساتید را فرماندهان جنگ نرم نامید و گفت: «هیأت های اندیشه ورزی در حوزه های مختلف توسط سپاه راه اندازی شده است که از ظرفیت اندیشه های استادان و حتی اقشار دیگر در اداره بهینه امور کشور استفاده شود که می تواند به عنوان کارگروهی برای تهیه محتوا و تبیین آن بهره برد.»

مولایی تغییر علایق و سلایق در جامعه انسانی را امری طبیعی عنوان کرد و بر شناخت تهدیدات روز جامعه بر اساس سلایق جدید بویژه نسل جوان تاکید کرد و آن را نیازی دانست که با کمک گروه اندیشه ورزی استان می توان به آن پاسخ داد.

در این جلسه اعضای بسیج اساتید دانشگاه های استان البرز برای تعیین مجمع بسیج اساتید به کاندیدهای مورد نظر خود رای دادند و در نهایت دکتر حسن شوندی، دکتر محمدرضا عسکری، دکتر رضا جمالپور، دکتر ابوالفضل زالی و مهندس محمود مکرمی به عنوان اعضای این مجمع انتخاب شدند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۴۴۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود

فرزاد جهان بین در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: ما در دانشگاه آزاد اسلامی یک مدل با عنوان باغبانی فرهنگ داریم که در این مدل ایجاد، تثبیت و ارتقاء مؤلفه های کلیدی در شاکله اجتماعی از طریق اقطاب اثر گذار به صورت برنامه ریزی یکپارچه توزیع شده دنبال می شود.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: ۹ مؤلفه کلیدی وجود دارد که عقلانیت، اعتماد به نفس ملی، کرامت و امید از جمله این مؤلفه ها هستند، ما در معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی معتقد هستیم که اگر در شاکله دانشگاه، این مؤلفه ها محقق و تثبیت شوند و ارتقاء پیدا کنند بسیاری از فضائل ایجاد می شوند و زمینه برای بسیاری از رذائل از بین می رود.

جهان بین با تاکید بر اینکه مؤلفه های کلیدی باید از طریق اقطابی که بیشترین تاثیر را در فرهنگ دارند دنبال شود، گفت: اقطابی همچون مدیریت، اساتید، خانواده، رسانه، محیط، صنایع خلاق و فناوری های فرهنگی و نیز نهادهای دانشجویی بیشترین اثر را روی دانشجو دارند و برای تحقق مؤلفه ها به ما کمک بسیاری خواهند کرد.

وی تصریح کرد: مدل ما در دانشگاه آزاد اسلامی به همین صورت است و هیچ فعالیتی خارج از این مدل را انجام نمی دهیم، اما اینکه در واحدهای مختلف چگونه اجرا می شود متغیر است، اینکه ما چگونه بخواهیم امید را در سیستان و بلوچستان افزایش بدهیم و یا اینکه امید را در تبریز افزایش بدهیم در عین اشتراکات ،تفاوت هایی دارد و زیست بوم و مسائل منطقه ای در این زمینه تاثیر گذارند.

جهان بین ادامه داد: فعالیت هایی که ما در سال ۱۴۰۲ انجام دادیم کاملا متمرکز بر این مؤلفه ها و اقطاب اثرگذار بود، چون اقطاب بیشترین و گسترده ترین تاثیر را دارند، ما در معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی وظیفه مان را هدایت، نظارت و حمایت می دانیم و همه فعالیت های ما با این هدف انجام می شود که بتوانیم شرایط را برای تقویت کنش اقطاب اثر گذار فراهم و موانع را رفع کنیم که مولفه های کلیدی از طریق آنها در دانشگاه، تحقق، تثبیت و ارتقا پیدا کند.

وی افزود: در میان این اقطاب اثرگذار که همه آن ها برای ما مهم است، اساتید مهم تر از همه هستند و الان مهم ترین پروژه ما که در حال پیگیری است، اساتید همیار فرهنگ است. به این دلیل که عمده فرهنگ دانشگاه در کلاس درس شکل می گیرد، اساتید همیار فرهنگ طیفی از اساتید مختلف هستند که از درون کار آموزشی اثر گذاری فرهنگی را پیگیری می کنند.

جهان بین ادامه داد: در دانشگاه آزاد اسلامی کمیته های تعامل دانشگاه و خانواده راه اندازی شد و با جدیت این کمیته ها پیگیری و دنبال می شوند. همچنین طرح هر دانشجو یک تخصص، یک مهارت را در چارچوب توجه به قطب اثرگذار صنایع خلاق، اجرا کرده ایم.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی تا کنون سه بار کارنامه فرهنگی صادر شده و فعالیت های فرهنگی واحدها با توجه به مدلی که گفته شد به طور دقیق ارزیابی می شود.

وی ادامه داد: سامانه بافر (باغبانی فرهنگ) راه اندازی شد که همه سامانه های معاونت تعطیل و در این سامانه، هویت جدید یافتند، این سامانه بستری تعاملی بین دانشگاه و دانشجو فراهم می کند و از طریق هوش مصنوعی، داده های به دست آمده تحلیل خواهد شد.

جهان بین در پایان گفت: پروژه مهم سیمای زندگی برای سنجش ابعاد هفت گانه زیست دانشجویی در هفت خوشه، در حال نهایی شدن است و تصویری دقیق از فضای حاکم بر زیست دانشجویی به ما خواهد داد، اینکه چه کرده ایم و چه باید بکنیم را می توانیم بفهمیم.

کد خبر 6090169

دیگر خبرها

  • اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود
  • لزوم ایجاد یک سایت فرهنگی و هنری در استان البرز
  • هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • تجمع دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در حمایت از دانشجویان آزادیخواه
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • عملیات «وعده صادق» امید به مقاومت در سایر کشورها را افزایش داد
  • تجلیل از فرماندهان و مربیان برتر عقیدتی سیاسی