Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-06@18:29:01 GMT

تجاری‌سازی زخم‌پوش‌های دیابتی

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۴۴۹۹۷

تجاری‌سازی زخم‌پوش‌های دیابتی

محصول «پانسمان آنتی‌باکتریال زخم پای دیابتی با استفاده از نانوکامپوزیت سلولز باکتریایی/نانوذرات نقره» که توسط یک استارتاپ ایرانی به ثمر رسیده است تجاری سازی می‌شود.

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، اولین تیم از فناوران حاضر در فن‌بازار نانو الیاف، موفق به جذب حامی و سرمایه‌گذار جهت تجاری‌سازی محصول «پانسمان آنتی‌باکتریال زخم پای دیابتی با استفاده از نانوکامپوزیت سلولز باکتریایی/نانوذرات نقره» شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تیم استارتاپی با نام «نانوسلوپان» توسط یک شرکت در پارک فناوری پردیس راه‌اندازی شده است.

اولین فن‌بازار نانو الیاف هم‌زمان با همایش بین‌المللی نانو الیاف ایران (ICNF۲۰۱۷) با هدف ایجاد فرصت برای سرمایه‌گذاری و تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه کشور در حوزه نانو الیاف در تاریخ 30 مهرماه سال جاری و در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. در جریان این رویداد، هشت طرح و پروتوتایپ برتر از دو چالش «زخم پوش‌های مبتنی بر نانو الیاف با قابلیت ترمیم زخم‌های دیابتی» و «سامانه فیلتر تهیه آب سالم بر پایه نانو الیاف» به ارائه طرح خود در حضور بیش از ٦٠ نماینده از نهادها، صندوق‌ها و شرکت‌های سرمایه‌گذار و حامی فعال در این دو حوزه پرداختند.

طرح با عنوان «پانسمان آنتی‌باکتریال زخم پای‌ دیابتی با استفاده از نانوکامپوزیت سلولز باکتریایی/ نانوذرات نقره» متعلق به یک تیم پنج نفری با سرپرستی ولی الله بابایی‌پور عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی مالک اشتر است که از نظر سطح بلوغ فناوری در مرحله ارائه نمونه آزمایشگاهی قرار دارد.

این تیم فناور تاکنون موفق به دریافت دو گواهی ثبت اختراع مرتبط به فناوری خود نیز شده‌اند. این طرح که جهت درمان سریع‌تر زخم پای دیابتی، از ترکیب سلولز باکتریایی و نانوذرات نقره در طراحی و ساخت پانسمان استفاده کرده است، علاوه بر ویژگی‌های شاخص فنی، از منظر تولید نیز دارای صرفه اقتصادی قابل‌توجهی است که می‌تواند موجب کاهش هزینه‌های درمانی بیماران شود.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۴۴۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، یک شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری با بومی سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام مؤثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

حمزه کازرونی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جز محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جز فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانو افزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جز آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

کد خبر 6097114 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • تقویت ارتباط هنرمندان صنایع‌دستی با پلتفرم‌های معروف چین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • انشعاب برق ۱۶۰ مرکز تجاری در محدوده بازار تهران ایمن سازی شدند
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین