Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین لرستان، تیمور فروتن سرمربی تیم ناشنوایان کشتی استان در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاین لرستان گفت: حدود پانزده سال است که سابقه همکاری با این هیئت را دارم و مفتخریم که تاکنون حدود پانزده قهرمان را در رشته های کشتی آزاد و فرنگی به جامعه ورزشی تحویل داده ایم.

سرمربی کشتی آزاد و فرنگی استان افزود: هفت نفر از قهرمانان نیز در المپیک ناشنوایان مقامهای اول تا سوم داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فروتن در خصوص وضعیت امکانات ورزشی این رشته نیز اشاره کرد: متاسفانه امکانات ورزشی ما اصلا کافی نیست و از ورزش و جوانان استان درخواست می کنیم، رسیدگی کنند و امکانات بیشتری در اختیار این دسته قهرمانان خاموش جامعه قرار دهند.

سرمربی تیم ناشنوایان استان در ادامه اظهار کرد: در مسابقات قهرمانی کشور که بروجرد میزبان بود نوزده استان در رشته های کشتی آزاد و فرنگی در آن شرکت کرده بودند،خوشبختانه تیم لرستان در هر دو رشته کشتی آزاد و فرنگی، مقام اول را کسب کرد.

فروتن با اشاره به این مسابقات گلایه کرد: در مسابقات اخیر که بروجرد میزبان بود ولیکن هیئت استان نه تقدیری از تیم داشت و نه شاهد برپایی مراسمی چشمگیر و یا پاداشی برای قهرمانان بودیم متاسفانه هیات ناشنوایان استان هیچ توجهی به ورزشکاران و قهرمانان ندارد و در واقع بایستی گفت مسئول هیات استان با توجه به مسئولیت اداری که دارد هیچ انرژی برای هیات ناشنوایان استان صرف نمی کند و از این بابت ورزشکاران این رشته که بایستی بیشترین توجه را به آنها داشته باشند از این وضعیت ناراضی و گلایه مند هستند لذا از هیئت استان انتظار داریم در عملکرد خود با قهرمانان و هیئت شهرستانها تجدید نظر کند و با برگزاری نشست های هم اندیشی و جلسات مستمر به قهرمانان در سکوت رفته استان، خدمت بیشتری بکند.

وی در خصوص تعامل اداره کل ورزش و جوانان با این هیئت نیز ابراز داشت:همکاری اداره ورزش خوب است اما حمایت مالی چندانی از جانب اداره ورزش و جوانان نداریم و همچنان ورزش ناشنوایان دارای ضعفهایی است مانند مشکلات تهیه لباس ورزشی،اعزام به اردوها ومسابقات و نیز عدم وجود اسپانسر که توقع توجه و مشارکت بیشتری داریم.

وی در این راستا تصریح کرد: مسوول هیئت کشتی استان به علت پاره ای موارد اختلاف سلیقه ای همکاری لازم را با مسوول هیئت کشتی خرم آباد ندارد.

فروتن تاکید کرد: از مسوولین ورزشی استان خواهشمندیم توسعه و رشد در همه رشته های ورزشی که نیازمند اعتبار است را پیگیری کنند و در این حالی ست که کماکان از تهیه لباس و اعزام اعضا به اردوها بازمانده ایم!

حامی صبوری جز دکتر ساکی نداریم!

سرمربی تیم ناشنوایان کشتی استان در پایان تنها حامی صبور در این عرصه را رییس دانشگاهی علوم پزشکی عنوان کرد و افزود: از جناب دکتر ساکی رییس دانشگاه علوم پزشکی استان نهایت تشکر و قدردانی را داریم که هر زمان با مشکلی مواجه شدیم، ایشان با روی باز و گشاده ورزشکاران ما را حمایت کردند و خداوند منان از ایشان راضی باشد.

 

46

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۴۵۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدنسازان زنجان سال گذشته ۵۰ نشان کشوری کسب کردند

علی شهبازی با بیان اینکه بدنسازان زنجان سال گذشته ۵۰ نشان کشوری کسب کردند گفت: مدال های برون مرزی بدنسازی استان در سال گذشته توسط شهلا قهرمانی، سید هادی موسوی، احمدی مهری، سجاد کریمی و محمد باقر شمسی کسب شد.

وی اضافه کرد:سال گذشته ۱۷ مسابقه استانی با حضور ۱۳۰ ورزشکار برگزار شد و ۱۷ تیم در رشته های زیر مجموعه هیات با ۱۸۰ ورزشکار به مسابقات کشوری و برون مرزی اعزام شدند.

شهبازی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ کاپ اخلاق توسط تیم بانوان در مسابقات پاورلیفتینگ در گیلان کسب شد، افزود: ۱۴ برنامه تجلیل و تقدیر از پیشکسوتان و همچنین ۱۴ دوره آموزشی در رشته های مختلف برای گروه های هدف برگزار شد.

رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام استان زنجان ادامه داد: یکی از مهمترین رویکردهای این هیات ورزشی توجه به آموزش و ارتقای سطح علمی ورزشکاران و مربیان ورزشی است که این مهم در سال جاری با جدیت پیگیری می شود.

وی اعزام تیم های مختلف ورزشی، حضور در لیگ برتر و میزبانی مسابقات مختلف کشوری را از دیگر برنامه های پیش روی این هیات ورزشی در سال جاری برشمرد.

رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام استان زنجان خاطر نشان کرد: در زمان حاضر ۱۲ مچ انداز این هیات ورزشی عضو تیم ملی هستند که این موضوع از ظرفیت های بالای این رشته در استان حکایت دارد.

به گفته وی، شهرستان طارم یکی از مناطق دارای ظرفیت بالا در رشته مچ اندازی است که تلاش شده طی سال جاری با تامین تجهیزات لازم به عنوان قطب این رشته در استان معرفی شود.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • تقویت زیرساخت‌های ورزشی شهر صدرا
  • زیرساخت‌های ورزشی شهر صدرا تقویت می‌شوند
  • استقرار نمایندگی اداره ورزش و جوانان در شهر صدرا
  • ناتوانی وشکست استکبارجهانی در برابر اراده ملت ایران بسیار مهم است
  • به پرورش ورزشکار المپیکی بی‌توجهی کرده‌اند/ روال برگزاری مجامع انتخاباتی قطع شدنی نیست
  • نقش‌آفرینی ورزشکاران بسیجی گوشه‌ای از افتخارات بسیج است
  • اعزام ۱۰ تیم ورزش نابینایان البرز به مسابقات قهرمانی کشور
  • بدنسازان زنجان سال گذشته ۵۰ نشان کشوری کسب کردند
  • هیچ مسئولی نمی‌تواند طلبکار رشته کشتی باشد / نمی‌خواهم نفر اول تیم ملی باشم!
  • اعلام جزئیات حمایت مؤثر و مستمر از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش