Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها > خوزستان - ایسنا نوشت: استاندار خوزستان گفت: سال آینده در بحث توسعه مخازن نفتی قرار است حدود 4.4میلیارد دلار کار در کشور انجام شود که بالای 80درصد از آن در استان خوزستان است و اشتغال بسیار خوبی ایجاد می‌کند اما در این زمینه لازم است تا موانع پیش رو برداشته شود.

غلامرضا شریعتی در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان که امروز، 7بهمن ماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مواردی که دبیران کارگروه‌های زیرمجموعه شورای برنامه‌ریزی نسبت به آن گله‌مند هستند آن است که به مصوبات کارگروه‌ها در شورای برنامه‌ریزی توجه نمی‌شود و در نتیجه عملا آن کارگروه جایگاه چندانی ندارد و خیلی تاثیری بر نظرات شورا نمی‌تواند اعمال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
  
وی افزود: این‌که ارتباط خوبی میان شورای برنامه‌ریزی استان و کارگروه‌ها ایجاد نمی‌شود و مصوبات کارگروه‌ها به سازمان برنامه نمی‌رود یک ایراد و خلل است.

لازم است تا ارتباط مستمر و درستی میان کارگروه‌ها و دبیرخانه شورای برنامه‌ریزی ایجاد شود و کارگروه‌ها مصوبات خود را به دبیرخانه منتقل و دبیرخانه نیز این مصوبات را در شورای برنامه‌ریزی طرح کند. 
  
استاندار خوزستان تصریح کرد: اگر در هر جلسه‌ای یکی از دبیران کارگروه‌ها گزارش چندین جلسه گذشته کارگروه خود را بدهد می‌تواند موثر باشد و 30دقیقه در جلسات شورای برنامه‌ریزی به این کار اختصاص داده شود، این مساله باعث می‌شود تا دبیران کارگروه‌ها ماه به ماه مصوبات خود را به دبیرخانه شورای برنامه‌ریزی ارسال کنند. 
  
شریعتی در خصوص این مساله که جلسات زیادی در استان برگزار می‌شود، عنوان کرد: قبول دارم که در استان جلسات زیادی برگزار و زمان زیادی از مدیران گرفته می‌شود اما اگر فقط به جلسات کارگروه‌ها بسنده کنیم بسیاری از کارها در استان می‌ماند و مشکلات حل نمی‌شود. 
  
وی گفت: بعضا مساله‌ای در کارگروه و شورای برنامه‌ریزی تصویب می‌شود اما مجددا کار با مانع مواجه و با هزار اهرم قانونی و غیرقانونی جلوی انجام آن گرفته می‌شود.

موانع سرمایه‌گذاری که در استان وجود دارد، برخی قانونی و برخی غیرقانونی هستند. 
  
استاندار خوزستان بیان کرد: موانع پیش رو به وسیله دستگاه‌های اجرایی و دولتی بسیار زیاد است و توسعه سرمایه‌گذاری را با مشکل مواجه می‌کند. 
  
شریعتی بیان کرد: اگر استانداری در بسیاری از موارد وارد نشود و جلسه برگزار نکند، مشکلات حل نمی‌شود و زمانی استانداری مساله‌ای دنبال می‌کند که کار از عهده آن دستگاه مورد نظر خارج شده باشد. 
  
وی ادامه داد: باید برای حل مشکلات و موانع میان دستگاه‌های مختلف در استان هماهنگی به وجود آید زیرا این موانع در خوزستان زیاد است.

سال آینده در بحث توسعه مخازن نفتی قرار است حدود 4.4میلیارد دلار کار در کشور انجام شود که بالای 80درصد از آن در استان خوزستان است و اشتغال بسیار خوبی ایجاد می‌کند. 
  
استاندار خوزستان اظهار کرد: مدیران نفتی در این زمینه در جلسه شورای تامین حاضر شده‌اند و عنوان کرده‌اند تا موانع پیش روی کار برداشته شود تا شاهد اجرایی شدن کار باشیم زیرا این کار فاینانس است و باید در یک مدت زمان معین انجام شود و در غیر این صورت هزینه‌های کار به عهده ایران خواهد بود.

در این زمینه با توجه به اهمیت موضوع و تاثیر آن بر اقتصاد کشور ممکن است جلساتی به صورت اضطراری نیز برگزار شود تا موانع پیش رو برداشته شود. 
  
شریعتی در خصوص شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: مکانیابی برخی از شهرک‌ها درست نبوده است و با توجه به تجربیاتی که در این زمینه وجود دارد باید این مساله نیز حل شود.

باید در این زمینه کار کارشناسی بیشتری انجام گیرد تا بتوانیم نقش بنگاه‌های کوچک و متوسط را که نقشی اساسی در ایجاد اشتغال دارند را پررنگ‌تر کنیم. 

 

48

کلید واژه‌ها : نفت - وزارت نفت - صادرات نفت - استان خوزستان -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۴۷۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی: اقدام‌های فرهنگی باید امیدآفرین باشد

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره امیدآفرینی در جامعه و میان کارکنان سازمان‌ها و خانواده‌های آنان گفت: امیدآفرینی باید یکی از مؤلفه‌ها و خروجی‌های شورای فرهنگی باشد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت پایانه‌های نفتی ایران، عباس غریبی در نخستین نشست شورای فرهنگی و ورزشی این شرکت که به میزبانی پایانه میعانات گازی پارس جنوبی برگزار شد، به آموزه‌های دینی درباره ورزش و سلامتی اشاره کرد و گفت: ورزش و سلامتی باید همیشه در شرکت پایانه‌های نفتی ایران جاری و ساری باشد و نباید به آن موردی نگاه کرد.

وی خواستار برنامه‌ریزی مداوم در امور فرهنگی و ورزشی شد و افزود: در شورای فرهنگی باید با برنامه حرکت کرد و از موازی‌کاری جلوگیری شود.

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران با بیان اینکه پارسال برنامه‌ریزی، سازمان‌دهی و تخصیص بودجه در حوزه فرهنگی را به مراحل خوبی رساندیم، گفت: امسال در همه حوزه‌ها از پروژه‌های جاری گرفته تا فعالیت‌های پروژه‌ای باید جذب اعتبار از بودجه‌های مصوب انجام شود.

غریبی با بیان اینکه باید در حوزه فرهنگی، هنری و ورزشی هدف‌گذاری داشته باشیم، تصریح کرد: انتظار ما در شورای فرهنگی امیدآفرینی میان کارکنان و خانواده‌ آنهاست.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره امیدآفرینی و نشاط آفرینی در جامعه و میان کارکنان سازمان‌ها و خانواده‌های آنها بیان کرد: امیدآفرینی و نشاط آفرینی باید یکی از مؤلفه‌ها و خروجی‌های شورای فرهنگی باشد.

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران با بیان اینکه برگزاری برنامه‌های مناسبتی به تنهایی کفایت نمی‌کند، گفت: محصول این برنامه‌ها باید ایجاد امید میان همکاران و خانواده آنها باشد.

غریبی همچنین خواستار برنامه‌ریزی و پیش‌بینی‌های لازم برای امسال شد و افزود: باید از اجرای برنامه‌های آنی و ناگهانی خودداری شود.

وی با تأکید بر جذب مخاطب در برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی گفت: جذب مخاطب در کارهای فرهنگی بسیار مهم است و باید در همه برنامه‌ها به مخاطب توجه ویژه داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران بر سرمایه‌گذاری در مساجد تأکید کرد و افزود: باید برای مقابله با تهاجم‌ فرهنگی و رسانه‌ای دشمنان برنامه داشته‌ باشیم. یکی از مهم‌ترین اقدام‌ها تقویت مساجد و برنامه‌ریزی برای حضور و انس جوانان و فرزندان با مساجد است.

غریبی بیان کرد: متأسفانه فضای رسانه‌ای که دشمنان ایجاد کرده‌اند از لحاظ فرهنگی به خانواده‌ها آسیب وارد کرده است، بنابراین برگزاری برنامه‌های ویژه و هدفمند فرهنگی بر مبنای آموزه‌های دینی برای خانواده‌های کارکنان می‌تواند موجب جذب مخاطب و اثرگذاری لازم شود.

وی با بیان اینکه پارسال حدود ۴ هزار نفر را به اردوهای زیارتی و سیاحتی اعزام کردیم، افزود: اعزام این تعداد از همکاران ما و خانواده‌های آنان به مشهد مقدس هم موجب تقویت روحیه معنوی، ایجاد شور و شعف بین آنان شده و هم امیدآفرینی و نشاط را در پی داشته است.

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران با بیان اینکه بیشترین آمار اعزام همکاران به مشهد مقدس و سایر اماکن زیارتی و سیاحتی را در سال ۱۴۰۲ داشتیم، ابراز امیدواری کرد این رکورد امسال شکسته شود.

غریبی همچنین بر اجرای آیین‌های پرشمار در نقاط مختلف کشور تأکید کرد و گفت: نباید اجرای آیین‌ها متمرکز به یک منطقه از مناطق عملیاتی باشد، زیرا خانواده‌های همکاران ما در سراسر کشور حضور دارند و شرکت پایانه‌های نفتی ایران نیز در پنج نقطه کشور منطقه عملیاتی دارد.

وی ادامه داد: اجرای برنامه‌های مختلف در شهرهایی که خانواده‌های همکاران ما در آنها مستقرند نشان می‌دهد شرکت پایانه‌های نفتی ایران به همسران و پدران آنان احترام می‌گذارد و این خانواده‌ها در سراسر کشور دیده می‌شوند.

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی با بیان اینکه نگاه این شرکت باید فرامنطقه‌ای باشد، افزود: ما در پنج استان کشور منطقه عملیاتی داریم، بنابراین باید در این استان‌ها توزیع منابع را به‌صورت عادلانه انجام دهیم و منابع فرهنگی را با توجه به حضور خانواده‌ها در همه این مناطق توزیع کنیم، ضمن اینکه جزیره خارک نیز با توجه به اهمیت و حضور خانواده‌های ساکن در حد خودش باید دیده شود.

غریبی در پایان گفت: در روند برنامه‌ریزی شورای فرهنگی و ورزشی باید شاهد اقدام‌های ماندگار و اثربخش باشیم.

دیگر خبرها

  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • احترام به HSE رویکرد احترام به کارکنان و شهروندان است/هدف برنامه ۱۴۱۰ مباحث زیست‌محیطی است
  • مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی: اقدام‌های فرهنگی باید امیدآفرین باشد
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • آغاز خرید مرغ تولید خوزستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام
  • سکونت ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران
  • اقدامات فرهنگی باید باعث امیدآفرینی در جامعه شود
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور