Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-وزیرآموزش و پرورش در نشست مشترک با ستاد مبارزه با مواد مخدربا اشاره به حساسیت والدین نسبت به آسیب‌های اجتماعی گفت: مبارزه با آسیب‌های اجتماعی نیازمند تغییر رویکرد و همکاری سایر دستگاه‌هاست.

صبح امروز سید محمد بطحایی در نشست مشترک وزارت آموزش وپرورش و ستاد مبارزه با مواد مخدر، در ساختمان شهید رجایی، ضمن تقدیر از ستاد مبارزه با مواد مخدر در خصوص همکاری با آموزش وپرورش، اظهار کرد: تجارب نشان می دهد اگر بخواهیم با آسیب های اجتماعی به صورت ریشه‌ای برخورد کنیم و به طور اساسی پیش گیری کنیم باید آموزش‌های خود را از دوران کودکی و نوجوانی دانش آموزان آغاز کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروزه در حوزه اجتماعی با یک انفجار اطلاعاتی در فضای مجازی مواجه هستیم و رسانه‌هایی که در این فضا فعالیت دارند بسیار موردتوجه هستند، و علی رغم مزایایی که در فضای مجازی وجود دارد همراه باآسیب هایی نیز هست.

بطحایی کودکان و نوجوانان  را همواره در معرض آسیب های اجتماعی دانست و تصریح کرد: برای مبارزه با این خطرات، تغییر رویکردهای موجود آموزش وپرورش درخصوص آسیب های اجتماعی بسیار ضروری است ، هرچند این تغییرات همراه با مقاومت ها، مشکلات و انرژی بر است، اما در آموزش وپرورش ما با جدیت این تغییر رویکرد را پی گیری می‌کنیم.

وی ادامه داد: نمی توان در داخل مدرسه آموزش های لازمه را به دانش آموزان ارائه داد، اما بگوئیم خارج از مدرسه اعم از کوچه و خیابان و محل ارتباطی با ما ندارد، بلکه باید سایر دستگاه ها و نهادها به کمک آموزشی و پرورشی بیایند و دانش آموزان رادر محیط بیرون مدرسه از در برابر خطرات مصون کنند.

وزیر آموزش وپرورش همکاری قوه قضائیه و برخی وزارتخانه ها وسازمان ها در مبارزه با مواد مخدر را ضروری برشمرد و اذعان کرد: مصرف مواد مخدر حتی اگر به اعتیاد افراد منجر نشود ریشه بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی از جمله طلاق، خودکشی و ... خواهد بود.

وی گفت:آموزش دانش آموزان در حوزه مبارزه با مواد مخدر را باید با 2 هدف دنبال کرد، یکی اینکه دانش آموز از خطرات ناشی از این آسیب اجتماعی مصون بمانند و دوم؛ دانش آموز بتواند علاوه بر حفظ خود،خانواده، دوستان و... را از ابتلا به اعتیاد مصون بدارد.

عضو کابینه تدبیر وامید خطاب به رسانه ها گفت: اطلاع رسانی در فضای رسانه‌ای باید به نحوی باشد که ضمن حساس کردن جامعه نسبت به آسیب های اجتماعی  از جمله اعتیاد، به یأس و ناامیدی را در خانواده ها دامن نزنند.

وی افزود: یکی از برنامه های اصلی وزارت آموزش وپرورش در مبارزه با آسیب های اجتماعی راه‌اندازی شبکه تعاملی سینا است که از مجموعه 10 برنامه آن در فاز  اول ، 2 برنامه به پیشگیری از اعتیاد اختصاص یافته است.

وزیر آموزش وپرورش خاطرنشان کرد: از ویژگی این تلویزیون مخاطب محوربودن برنامه هاست ، بنابراین هر یک از والدین تنها می توانند با ارائه رمز وارد سیستم شوند و برنامه مربوط به فرزند خودشان را مشاهده کنند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی عدم امکان ضبط و کپی برداری از برنامه‌های تلویزیون تعاملی را از جمله ویژگی‌های شبکه سینا برشمرد و اظهار کرد: تنها مخاطبین خاص می توانند برنامه ارائه شده را مشاهده کنند و هنگام فاصله گرفتن از سیستم برنامه به شکل خود کار قطع می شود،‌البته حضور و غیاب والدین دانش آموزان نیز از ویژگی های دیگر این تلویزیون تعاملی است.

بطحایی مشغله مدیران مدارس را یکی از موانع اجرای طرح ها در آموزش وپرورش دانست وتصریح کرد: در اجرای برنامه های پیشگیری از اعتیاد مدرسه باید محور اصلی باشد و رابطان طرح مستقیما با مسئولین بالادستی ارتباط داشته باشند، بنابراین اجرای برنامه های پیشگیری از  آسیبهای اجتماعی نیازمند وجود افراد متخصص در هر مدرسه است.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۴۷۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند

محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین در نخستین نشست شورای آموزش و پرورش استان گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه‌های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.

وی با اشاره به طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) تصریح کرد: اجرای این طرح در قزوین اتفاق خوبی است، اما باید از ظرفیت مردمی بیشتری برای این طرح استفاده کرد.

اعلایی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

در ادامه استاندار قزوین با اشاره به نزدیک شدن به ایام گرامیداشت معلم اظهار کرد: همه مدیران استان باید با حضور در مدارس و جمع معلمان از زحمات آنان قدردانی کنند.

طرح نماد از آسیب‌های بزرگتر در جامعه پیشگیری می‌کند

نقی سیاهکالی مرادی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می‌شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.

سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می‌دهند.

وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.

سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارائه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاورد‌های اجرای این طرح نامید.

این نظام با هدف هم افزایی ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری و شناسایی، ارجاع، توانمندسازی، درمان و مددکاری اجتماعی برای دانش آموزان در معرض خطر، پرخطر، و دارای فوریت روانی و اجتماعی اجرایی می‌شود.

استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده