Web Analytics Made Easy - Statcounter

اجتماع > اجتماعی - همشهری آنلاین:
رئیس دانشگاه تهران عنوان کرد که فارغ‌التحصیلان دکتری بیشترین آمار بیکاران کشور را تشکیل می‌دهند.

به گزارش ایسنا، دکتر محمود نیلی احمدآبادی در مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه دانشگاه تهران، گفت: یکی از شاخص‌های رده‌بندی دانشگاه‌ها در کشور موفقیت دانش‌آموختگان آن دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیار مهم است که دانش‌آموختگان با چه کیفیتی فارغ‌التحصیل می‌شوند و در بازار کار و در مسئولیت‌هایی که دارند در چه موقعیتی قرار می‌گیرند و عملکردشان چه خواهد بود.

وی با اشاره به دغدغه و در خواست دانشجویان درباره مسائلی از جمله ازدواج و عضویت هیأت علمی، گفت: درباره مسئله ازدواج دفتر مقام معظم رهبری هر سال با برگزاری مراسمی سعی دارد تا در این زمینه دانشجویان را تشویق کند. اما شغل یکی از دغدغه‌های مهم دانش‌آموختگان، خانواده آنها و دانشگاه است. کاری که ما از طرف دانشگاه می‌توانیم انجام دهیم این است که فرد دانش‌آموخته را آماده برای ورود به بازار کار کنیم. که بخشی از آن در آموزش‌های درسی مصوب است. آموزش‌های دانشگاه باید به ایجاد خلاقیت، تفکر منتقد و کارآفرین بودن دانشجو کمک کند.

دکتر نیلی احمدآبادی با اشاره به اینکه آموزش‌های ما نوآورانه نبوده است و ما در گذشته سیر می‌کنیم، افزود: بخشی از این عدم موفقیت ناشی از تمرکزی است که در وزارت علوم، تحقيقات و فناوري وجود دارد و برای هر تغییری باید یک مسیر طولانی طی شود.

رئیس دانشگاه تهران با اعلام اینکه در ماه‌های اخیر مجوز برنامه‌ریزی درسی به دانشگاه‌های سطح یک واگذار شده است، عنوان کرد: در دانشگاه به کمک همکاران باید نوآوری در برنامه‌های آموزشی به وجود آید و اگر در جایی تغییراتی لازم است، اعمال شود. البته صحبت‌های من بدان معنی نیست که در حال حاضر نوآوری و خلاقیت در دانش‌آموختگان ما وجود ندارد؛ اینها حدی ندارد اما از آن حد و استانداردهای مطلوب جهانی ما هنوز فاصله داریم.

وی با تاکید بر اینکه امروز در کشور جمعیت بیکار تحصیل‌کرده نسبت به سایر گروه‌های جوان بالاتر است، گفت: این مسئله در مورد کسانی که مدرک دکترا دارند حتی بیشتر است. چون تصور بر این بوده کسی که مدرک دکترا دارد یا باید عضو هیأت علمی شود و یا اینکه در یک پژوهشگاه به‌عنوان پژوهشگر فعالیت کند. فارغ‌التحصیلان دکترای ما افراد توانمند و نخبه‌ای هستند که برای اشتغال آنها باید راه حل گسترده‌تری پیدا کرد.

دکتر نیلی احمدآبادی در ادامه افزود: کاری که ما با حمایت مجلس شورای اسلامی توانستیم انجام دهیم تبصره‌ای بود که مطابق آن بخشی از منابع پژوهشی دستگاه‌ها باید صرف قرارداد با دانشگاه‌ها شود و موضوع قرارداد نیز بر اساس نیاز دستگاه‌ها باشد.

رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه در دانشگاه‌ها حداقل ۶۰ در صد از قراردادهای فوق به دانشجویان دکترا، پسادکترا و پژوهشگران پرداخت خواهد شد، گفت: با این تصمیم در کمیسیون تلفیق موافقت شده است و امیدواریم که به تصویب مجلس هم برسد. تا در دانشگاه‌ها یک فضای جدید برای همکاری با دانش‌آموختگان دکترا و احیاناً کارشناسی ارشد فراهم آید تا تحت عنوان پژوهشگر جذب دانشگاه شوند.

وی ضعف کار گروهی را به‌عنوان مشکلی در دانشگاه‌ها توصیف کرد و افزود: ما به دنبال این هستیم تا فارغ‌التحصیلان دکترا هم بتوانند در دانشگاه و در کنار استادان و سایر دانشجویان فعالیت داشته باشند، که معتقدیم موضوع این همکاری حل مسائل کشور و توسعه آن را به دنبال خواهد داشت و با این شیوه هم بحث ارتباط صنعت با دانشگاه بهتر شکل می‌گیرد و هم بخشی از فارغ‌التحصیلان در دانشگاه مشغول به کار می‌شوند و یک کار گروهی متشکل از افراد بیشتری ایجاد خواهد شد که البته به این مبحث باید شبکه بین‌المللی را هم اضافه کنیم.

به گفته دکتر نیلی، در راستای کمک به بین‌المللی شدن، دانشگاه تصمیم دارد امسال حدود ۴۰ درصد از دانشجویان دکترا را برای فرصت مطالعاتی ۶ یا ۹ ماهه به خارج کشور اعزام کند.

در همین زمینه: نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان به ۲۰ درصد رسید سهم فارغ‌التحصیل دانشگاهی ایران از بیکاری!

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۴۸۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی

انتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

به گزارش ایسنا،  انتخاب رشته دکتری تخصصی سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی برای آن دسته داوطلبانی که در آزمون سراسری دکتری تخصصی سازمان سنجش آموزش کشور شرکت کرده اند، از روز شنبه ۱ اردیبهشت آغاز و تا روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت  ادامه دارد.

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور می توانند متناسب با مجموعه امتحانی خود حداکثر تا ۸۰ رشته/ محل در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب کنند.

داوطلبان لازم است با مراجعه به سامانه www.azmoon.org  دفترچه راهنمای انتخاب رشته را دریافت کنند. متقاضیان دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی لازم است پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و درصورت دایر بودن رشته/ گرایش مورد تقاضا در دانشگاه آزاد اسلامی از طریق سامانه مذکور انتخاب رشته کنند.

داوطلبان لازم است با کد شناسه انتخاب رشته مندرج در ذیل کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور و کد ملی وارد سامانه شوند و پس از پرداخت وجه ثبت نام نسبت به انتخاب رشته/محل های مورد نظر خود به ترتیب اولویت اقدام کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • آزادی بیان آمریکایی
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • جشن فارغ‌التحصیلی به سبک دانشجویان عراقی + فیلم
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • بازداشت ها در جنبش دانشجویی حامی فلسطین در آمریکا به روایت آمار
  • اثبات مالکیت و مالی بیشترین پرونده قضایی در مازندران است
  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • امروز؛ آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجویان دکتری