Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیراز- ایرنا- رئیس مجمع نمایندگان استان فارس با بیان اینکه تخریب دولت تخریب نظام جمهوری اسلامی ایران است گفت: نقد منصفانه را جای تخریب مغرضانه قرار دهیم.

حسین رضازاده شنبه در نشست شورای اداری استان فارس که با حضور معاون اول رئیس جمهوری در شیرازبرگزار شد با تاکید بر لزوم اتحاد و همدلی بین مسئولان برای توسعه همه جانبه کشور افزود: نظام دو رکن اساسی دارد که یکی اسلامی بودن نظام و یکی جمهوریت نظام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: آیا تضعیف جایگاه ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی صحیح است؟ چطور ما به خود اجازه می دهیم جایگاه رئیس جمهوری را تضعیف کنیم؟ نظام بدون اسلامیت و جمهوریت معنا ندارد چرا با دست خود جایگاه رئیس جمهوری را تضعیف می کنیم؟
رئیس مجمع نمایندگان استان فارس با بیان اینکه امام راحل فرمودند تضعیف دولت تضعیف نظام است گفت: دولت ونظام را نمی شود از هم تفکیک کرد، کسانی که تصور می کنند با تضعیف دولت می توانند دولت را کنار بزنند تصورشان اشتباه است.
رضازاده افزود: برخی در تریبون های رسمی تنها از ضعف های دولت صحبت می کنند که این اقدام درست نیست؛ چرا در تریبون ها از دولت تعریف نمی کنیم؟ این تریبون ها برای پدر ما نیست، این برای نظام است.
وی اضافه کرد: کمی به خود بیاییم، آیا دولت یک اقدام مفید انجام نداده که کسانی که وجدان دارند و از بدنه نظام هستند یکبار از دولت تعریف کنند؟ آیا تخریب ها و خطاهای صورت گرفته همنوایی با دشمن نیست؟ بدانید مردم هوشیارتر و آگاه تر هستند.
رئیس مجمع نمایندگان استان فارس بیان کرد: وقتی قسمتی از نظام یک قسمت دیگر نظام را تخریب می کند، این ذهنیت را در کشور ایجاد می کند که ما در کشور دو حاکمیت داریم در صورتی که نظام ما یک حاکمیت بیشتر ندارد و آن ها که دوست دارند دو حاکمیتی باشد ضد نظام هستند.
رضازاده از تمام افراد و مسئولان در کشور خواست به خاطر ملت ایران و مردم مظلوم نقد منصفانه را جای تخریب مغرضانه قرار دهند و با ایجاد اتحاد نگذارند بین مردم و مسئولان شکاف ایجاد شود.
وی در ادامه به موضوع تحریم اشاره کرد و گفت: تحریم در نتیجه ضعف مدیریت به وجود آمد، اگر درست حرکت می کردیم تحریمی در کار نبود، نباید گناه را گردن تحریم بیندازیم.
رضازاده افزود: دولت تدبیر و امید حرکت خوبی انجام داد و اجازه نداد تحریم ها ادامه پیدا کند.
وی ادامه داد: در حال حاضر فرصت بسیار خوبی در اختیار دولت قرار دارد و مردم و مسئولان حامی دولت تدبیر و امید هستند و این دولت باید با شجاعت تمام ایده های خود را در کشور اجرا کند و این مردم را نجات دهد.
رئیس مجمع نمایندگان استان فارس در ادامه با اشاره به مشکلات پیش روی توسعه استان گفت: در استان فارس شاهد خشک شدن دریاچه ها از جمله دریاچه بختگان و پریشان و تالاب ارژن هستیم.
رضازاده افزود: استان فارس استانی است که اقتصاد مردم بر پایه کشاورزی قرار دارد و عمده درآمد مردم از کشاوری است و خشکسالی کشاورزان را فلج کرده و خسارت زیادی به آنان وارد کرده است.
نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از پروژه های مهم فارس در بحث کشاورزی و احیای دریاچه ها و تالاب ها، سد نرگسی کازرون است که این پروژه آنقدر مهم است که می تواند جنوب کشور را از خشکسالی نجات دهد، در این زمینه نیازمند توجه دولت و اختصاص منبع هستیم.
رئیس مجمع نمایندگان استان فارس گفت: در استان فارس پروژه بزرگ صنعتی بعد از انقلاب اسلامی نداشتیم ، با توجه به جمعیت و بزرگی استان باید به این مساله نگاه ویژه شود.
رضازاده افزود: راه های استان فارس یک مصیبت است به گونه ای که استان فارس از نظر تصادفات در کشور اول است و تا کنون بیش از هزار و 700 کشته در تصادفات جاده ای سال جاری داشته ایم و باید یک نگاه ویژه به این استان شود.
وی با تاکید بر لزوم توجه به توسعه حمل و نقل ریلی در استان فارس گفت: راه آهن شیراز – اهواز می تواند در توسعه استان فارس و خوزستان موثر باشد و باید یک نگاه خاصی به آن داشته باشیم.
9254 / 1876
خبرنگار: سجاد خسروانیان ** انتشاردهنده: غلامرضا مالک زاده

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۵۱۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند

امتداد -عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با قانون جدید بانک مرکزی که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانکها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اصلاح نظام بانکی و جهش تولید اظهار کرد: شبکه بانکی کشور یک ساختار و مدیرانی دارد و زیر نظر بانک مرکزی است اما تغییر در این مجموعه دشوار است.

وی افزود: وقتی شبکه بانکی کشورمان چهل سال به یک رویه خو گرفته به راحتی نمی‌توان آن را از این رویه خارج و به وضعیت جدیدی منتقل کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش که نظام بانکی کشور تا چه اندازه با طراحی الگوی توسعه و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت هماهنگی دارد گفت: در حال حاضر نظام بانکی کشور تفاوت نسبتاً زیادی با الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت دارد.

بانک مرکزی از اول متعهد نبود به اینکه بانکدار اسلامی را دنبال کند اما الان در قانون جدید بانک مرکزی مهم ترین تکلیف این قانون، اجرای بانکداری اسلامی است و تحقق این مهم نیازمند تحول و تغییرات جدی است.

حجت الاسلام مصباحی مقدم ادامه داد: با وجود اینکه اقدامات زیادی انجام شده و تغییرات خوبی هم رخ داده اما تغییرات به صورت اساسی و گسترده نیست و نیاز دارد که رویکرد بانک مرکزی در زیرساخت قراردادها و قوانین و مقررات یک رویکرد جدی و فعال و به گونه‌ای باشد که ساختار را به صورت اساسی تغییر دهد و اصلاح کند.

قانون جدید تا چه اندازه بانک مرکزی را به نقطه مطلوب می‌رساند

وی در پاسخ به این پرسش که قانون جدید تا چه اندازه بانک مرکزی را به نقطه مطلوب می‌رساند اظهار کرد: بنده آرزو می‌کردم بانک مرکزی از استقلال بیشتری برخوردار باشد که این اتفاق افتاده و البته بنده هم در مجلس هشتم طراح قانون بانک مرکزی مستقل بودم که به ثمر نرسید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تذکر این مطلب که بانک مرکزی بانک حکومتی و بانکِ بانکهاست نه بانک مردم یادآور شد: جایگاه بانک مرکزی جایگاهی نیست که با بنگاه‌ها و مردم دادوستد داشته باشد بلکه بانکها را مدیریت و بر عملکرد آنها نظارت می‌کند و جلوی ناترازی و تخلفات آن‌ها را می‌گیرد لذا باید از اقتدار لازم برخوردار باشد تا بتواند مانع از انحرافات و کج روی‌های نظام بانکی شود.

مصباحی مقدم گفت: منابع بانک هم باید در خدمت برنامه‌های بلند مدت و میان مدت دولت باشد و هم باید مستقل باشد تا بتواند بر بانکها نظارت کند.

قدرت کنترل بانک ها از خردادماه

وی تصریح کرد: قدرت کنترل بانکها تا قبل از تصویب قانون جدید، در اختیار بانک مرکزی نبود اما با قانون جدید که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانکها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد و یک سری سیاست‌های پولی و ارزی، مبنای عمل بانک مرکزی قرار خواهد گرفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح کرد: اگر منابع بانکی برای بنگاه‌ها و در جهت تولید و تجارت تأمین شود و برگشت داشته باشد بانک باید بر مصرف وجوه حاصل از برگشت اصل پول و برگشت سود به هر مقدار که باشد نظارت کند درغیر این صورت بازار دلالی و واسطه گری رشد پیدا می‌کند.

مصباحی مقدم با انتقاد از اینکه بانک در خدمت نظام تولید و نظام بازار نیست و دغدغه‌ای برای تولید و بخش واقعی اقتصاد ندارد گفت: بانک باید واسطه وجوه بین سپرده گذاران و تجار و تولیدکنندگان باشد اما این کار را نمی‌کند و فقط تأمین مالی می‌کند و کاری هم ندارد که این تسهیلات برای چه کاری مصرف می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه تأمین مالی برای تولیدکننده نباید هزینه بر باشد افزود: بزرگترین بنگاه‌های اقتصادی کشور بزرگترین بدهکاران نظام بانکی هستند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • فرصت خدمتگزاری به مردم بسیار محدود است
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • برپایی نمایشگاه «در آستان بقیع»/ تصاویری از حرم‌های مطهر ائمه(ع) قبل و بعد از تخریب
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • ضرب‌الاجل به پاستور