Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-30@17:56:05 GMT

تولید انرژی با فتوسنتز مصنوعی +عکس

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۵۴۸۵۱

تولید انرژی با فتوسنتز مصنوعی +عکس

به گزارش جام جم آنلاین از سیناپرس، در دنیای طبیعت گیاهان به عنوان کارخانه تولید انرژی از نیروی آفتا به طریق فتو سنتز هستند و این موضوع دستمایه پژوهش گروهی از دانشمندان شده تا بتوانند راه حلی برای تامین سوخت پاک شوند.

بر اساس این مطالعات، می توان امیدوار بود که در آینده با فن آوری مناسب می توانیم سوخت خود را مستقیم از نور خوشید و فرآیند مکش کربن و تولید اکسیژن تامین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به باور پژوهشگران تا چند دهه آینده، با نوعی تکنولوژی و فن آوری می توان نخستین سوخت و اکسیژن را برای سفر به مریخ و سیارات دیگر تولید و حتی می توان به این طریق برای تولید کود نیز اقدام کرد.

پیتونگ یانگ، استاد شیمی و محقق آزمایشگاه برکلی، در زمینه به دست آوردن چنین فن آوری و تکنولوژی مناسبی فعالیت و آن را به عنوان فتوسنتز مصنوعی معرفی می کند. پروفسور یانگ و همکارانش در حال حاضر نوعی مواد نیمه رسانا را ساخته اند که بتواند نور خورشید را جذب کرده و با انواع واکنش های شیمیایی به تولید کاتالیزورهای جدید بپردازد.

تیم تحقیقاتی پروفسور یانگ به تازگی به یک نقطه مهم از مراحل کار خود رسیدند . بر اساس گزارش های منتشر شده در این رابطه، روند فعالیت های تیم تحقیقاتی فوق به این گونه بوده که در آن نور خورشید به محلول آب و دی اکسید کربن می تابد تا از این طریق سوخت های شیمیایی و پلیمرها تولید شده و در برخی شرایط حتی از این فرایند برای مداخلات داروسازی تولید دارو استفاده شود.

لازم به ذکر است، سیستم نمونه اولیه این فن آوری، انرژی خورشیدی را به انرژی شیمیایی تبدیل می کند که بازدهی بالاتری نسبت به نمونه های موجود در طبیعت دارد.

پروفسور یانگ شیمیدان معدنی و نانوتکنولوژیست شناخته شده، سال گذشته موضوع فتوسنتز مصنوعی را در سازمان «Cal Future Forum» مطرح کرده و و مورد بحث قرار داد تا نشان دهد که آزمایشگاه برکلی ما را به سوی راهی برای تولید انرژی های پایدار و تجدید پذیر سوق می دهد تا به این طریق بشر بتواند خود را از وابستگی به سوخت های فسیلی خارج کند.

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۵۴۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد

آقای شاه میرزایی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی در صف اول حاضر شد و به سوالاتی در حوزه پتروشیمی پاسخ داد.

شاه میرزایی گفت: امروز ما بیش از ۷۵ مجتمع پتروشیمی در کشور به صورت فعال داریم که مجموع تولید این مجموعه‌ها بالای ۹۳ میلیون تن در سال است. امسال تلاش ما این است که با جهش بلندی از مرز ۱۰۰ میلیون تن تولید عبور کنیم.

او افزود: بخشی از برنامه ما جلب مشارکت و سرمایه گذاری مردم در صنعت پتروشیمی است. بخشی از این کار با بهبود فضای کسب و کار است و مردم سهام پتروشیمی‌های مولد و بازار آفریم را بخرند تا به این ترتیب سرمایه گذاری خرد مردم به سمت تولید هدایت شود. بخش تعاونی هم اعلام آمادگی کرده که در این حوزه ورود پیدا کند. بخش دیگری از اقدام نیز عرضه اعتبار است که سرمایه در گردش واحد‌های زنجیره تکمیلی را افزایش میدهد.

این مقام مسئول ادامه داد: در سالی که گذشت بالغ بر ۷۵ هزار میلیارد تومان، آورده واحد‌هایی بود که در سال‌های گذشته چیزی برای ارائه نداشتند. امسال این حرکت را استمرار می‌دهیم تا جهش تولید محقق شود. اما این مسئله شرطی هم دارد که خوراک پتروشیمی باید به صورت پایدار تامین شود.

شاه میرزایی گفت: برنامه ما این است سرمایه مردم را که در بازار‌های دیگر میتواند تورم زا باشد، از طریق بازار سرمایه به سمت تولید در پتروشیمی سوق دهیم. همچنین برنامه ساخت تجهیزات به سمت دانش بنیان‌ها برود تا با حضور آنها در تأمین کالای مورد نیاز صنعت پتروشیمی، حضور مردم در اقتصاد و اشتغالزایی محقق شود.

این مقام مسئول در زمینه رفع موانع تولید در صنعت پتروشیمی گفت: یکی از اقداماتی که انجام شد، کاهش دوره تعمیرات واحد‌ها بود تا در رسیدن خوراک به پایین دست اختلال ایجاد نشود. 

او در خصوص جمع آوری مشعل چاه‌ها گفت: حدود ۱۰۰ میلیون فوت مکعب تاکنون از مشعل‌ها جمع آوری شده و طی دو سال و نیم آینده دیگر هیچ مشعلی در پالایشگاه‌ها کشور نخواهیم دید. برای مشعل‌های صنعت پتروشیمی هم برنامه ریزی شده و در حال حاضر نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است. باقی مانده نیز مطابق برنامه تا ۳ سال آینده جمع آوری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • توافق گروه ۷ برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا ۲۰۳۵
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • فصل جدید برنامه «جام جم» به زودی تولید می‌شود
  • نقض قوانین از طریق دوستیابی مجازی با هوش مصنوعی
  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند
  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • محل دفن افلاطون کشف شد | رمزگشایی طومارهای باستانی از طریق هوش موصنوعی