Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@09:27:41 GMT

تشکیل سازمانی مستقل برای مدیریت محصول برنج

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۵۶۷۱۴

تشکیل سازمانی مستقل برای مدیریت محصول برنج

رئیس مجمع نمایندگان گیلان گفت: برای ساماندهی به اوضاع وخیم کشاورزان برنج‌کار شمالی ضروری است در وزارت جهاد کشاورزی میزی تحت عنوان "میز برنج" و یا سازمانی مستقل در کشور برای مدیریت برنج ایجاد شود. ۰۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۵:۲۶ استانها گیلان نظرات

محمدحسین قربانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت: به‌عنوان کسی که درد کشاورزی را خوب می‌شناسد و به قاچاق، بازار و واردات بی‌رویه کاملاً آگاه است پیشنهاد می‌کنم یا میزی در وزارت جهاد کشاورزی به‌نام "میز برنج" ایجاد شود و یا سازمانی مستقل برای مدیریت برنج در کشور تشکیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان تصریح کرد: محصول برنج به‌همراه چای، دو محصول مهم و استراتژیک خطه شمال کشور به‌ویژه استان گیلان هستند اما وجود ضعف، بی‌تدبیری و ناکارآمدی در مدیریت باعث شد چنین مصیبت و بلای بزرگی بر سر برنج بیاید.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس بیان داشت: یکی از عوامل بسیار موثر و تاثیرگذار در مورد استیضاح وزیر جهاد کشاورزی تذکرات و دغدغه خاطر فراوانی بود که بنده و البته تمام نمایندگان مردم گیلان در مجلس شورای اسلامی در این مورد داشته و همچنان نیز بر آن استوار هستیم.

قربانی بزرگترین دغدغه نمایندگان گیلان را مشکلات کشاورزان به‌ویژه برنج‌کاران خواند و افزود: مهم‌ترین موضوعی که همواره در مرکز توجه نمایندگان استان گیلان است مدیریت محصولات کشاورزی به‌ویژه دو محصول مهم برنج و چای و رسیدگی و حل سریع‌تر مشکلات آنان بوده است.

وی به تضاد افزایش نرخ تورم و کاهش 30 درصدی قیمت برنج اشاره کرد و گفت: دولت اعلام می‌کند امسال نرخ تورم با رشد 10 درصدی مواجه بوده اما نمی‌دانیم چطور باید بین این افزایش نرخ تورم و کاهش ناعادلانه 30 درصدی محصول تولید شده آن هم به نسبت سال گذشته ارتباط عادلانه‌ای برقرار کنیم.

قربانی با اشاره به اینکه مجموع این سیاست‌های غلط تنها به بی‌انگیزگی کشاورزان منتهی شده است افزود: سئوال من این است آیا واقعاً انتظار داریم با این اوضاع پیش آمده رغبتی برای تولید در آنان باقی بماند و با ادامه دادن پیشه و حرفه خود از مهاجرت به سمت شهرها خودداری کند.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان خالی شدن روستاها را از عواقب سنگین ادامه چنین سیاستهایی دانست و گفت: با ادامه چنین مدیریت‌های ضعیفی باید در انتظار تبدیل و رهاسازی زمین‌های کشاورزی و مهاجرت آنان به‌سمت حاشیه کلانشهرها باشیم امری که آسیب‌ها و معضلات اجتماعی وسیعی را نیز در پی دارد.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس توسعه استان‌های شمالی را در گرو توجه به کشاورزی دانست و افزود: اگر نتوانیم دو محصول استراتژیک چای و برنج گیلان را به‌خوبی مدیریت و ساماندهی کنیم مشخص می‌شود آنچه که در حقیقت از آن رنج می‌بریم نبود مدیریت کارآمد و قوی در حوزه کشاورزی است.

انتهای پیام/ش

R7877/P1361/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۵۶۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ سید علی موسوی با اشاره به اینکه کشت بادام زمینی در ۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان آغاز شده است افزود: پیش بینی می‌شود بادام کاران گیلانی امسال ۱۱ هزار تن پیله خشک به ارزش اقتصادی ۱۲ میلیارد تومان برداشت کنند. 
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه شهرستان آستانه اشرفیه با ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار قطب تولید این محصول در گیلان است اضافه کرد: در شهرستان‌های تالش، رشت، رودبار و بندر انزلی نیز بادام زمینی کشت می‌شود. 
سید علی موسوی با بیان اینکه بادام زمینی هر ساله در اردیبهشت ماه کشت و برداشت آن از اوایل شهریور ماه آغاز می‌شود، گفت:بادام زمینی گیلان با داشتن دوره رشد ۱۱۰ تا ۱۲۰ روز از کیفیت مناسبی برخوردار بوده و به دلیل طعم مطلوب، مورد پسند و استقبال مصرف کنندگان است. 
وی با اشاره به اینکه بیش از ۵ هزار خانوار گیلانی در زمینه تولید و بهره برداری بادام زمینی فعالیت دارند افزود: همچنین ۸ کارخانه و ۲۰۰ کارگاه سنتی در زمینه فرآوری این محصول در استان فعال هستند. 
محصول بادام زمینی به دلیل داشتن چربی‌های غیر اشباع و پروتئین بالا، کاهش دهنده خطر بیماری‌های قلبی، سرطان و آلزایمر است و علاوه بر مصرف خوراکی و آجیلی در تهیه روغن بادام زمینی، کره بادام زمینی، علوفه و مصارف صنعتی نیز کاربرد دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان
  • کمیته همکاری‌های کشاورزی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • آغاز برنج‌کاری در گیلان
  • رصد دقیق ۴۷۰۰۰۰ هکتار برنج شمال با داده‌های فضایی
  • برآورد سطح زیرکشت برنج با داده‌های فضایی برای نخستین بار