Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتشار خبر کمک‌های میلیاردی به هیأت‌ها و حسینیه‌ها از سوی شهرداری تهران طی سال‌های 94، 95 و 96 بار دیگر با واکنش‌های مختلفی روبه‌رو شد. حمیده امینی‌ فرد

ایران آنلاین / یاشار سلطانی، فردی که در دوره گذشته شهرداری تهران، درباره پرونده پر سرو صدای املاک نجومی افشاگری‌های متعددی کرده بود، بتازگی در توئیتی لیست کمک‌های شهرداری تهران به هیأت‌ها و حسینیه‌ها در بودجه سه سال گذشته را منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رقم این کمک‌ها از 100 میلیون تومان تا 11 میلیارد تومان متفاوت بود. برای مثال در یکی از بندهای این لیست، شهرداری تهران، رقم 11 میلیارد و 500 میلیون تومان به یک حسینیه کمک کرده است. سلطانی البته افشاگری درباره کمک‌های مدیریت شهری به هیأت‌ها و حسینیه‌ها را کمی زودتر از این و با خبر کمک یک و نیم میلیاردی شهرداری تهران (منطقه 5) به هیأت یک مداح مشهور شروع کرده بود. این خبر البته واکنش محمد علی نجفی، شهردار تهران را هم به‌دنبال داشت و او اگرچه ترجیح داد موضوع را تکذیب یا تأیید نکند، اما دستور ویژه داد تا خبر کمک شهرداری منطقه 5 به یک حسینیه و مداح معروف برای ساخت حسینیه‌ای در این منطقه پیگیری شود. با این همه آن‌طور که یک عضو شورای شهر تهران به «ایران» می‌گوید: شهرداری تهران در دوره جدید در لایحه بودجه 97، سهم کمک‌های نقدی در ردیف مداحان را از 500 میلیون تومان در سال گذشته به 200 میلیون تومان کاهش داده است. اگرچه شورای شهرهم در تلاش است تا سهم مدیریت شهری در اعطای کمک‌های نقدی به نهادهای مردم نهاد ازجمله هیأت‌ها را که به نوعی نهاهای مستقل محسوب می‌شوند  کاهش دهد.

الهام فخاری با بیان اینکه هیأت‌های مذهبی، به نوعی سازمان‌های مردم نهاد سنتی محسوب می‌شوند، می‌گوید: ما معتقدیم که هر اندازه نهادهای مردمی از بودجه‌گیری از نهادهای حاکمیتی، دولتی و عمومی به دور باشند، کارکرد مستقلشان را بیشتر حفظ خواهند کرد، وابسته نمی‌شوند و گردش اقتصادی‌شان خودگردان است. وی ادامه می‌دهد: دخالت مدیریت شهری در نهادهای مدنی، آسیب زاست و ممکن است وابستگی و ناتوانی ایجاد کند. درغیر این صورت، این نهادها می‌توانند منتقد و تصحیح گر باشند.
فخاری با بیان اینکه در بودجه، ردیف خاصی برای هیأت‌ها و حسینیه‌ها پیش‌بینی شده است، می گوید: طی صحبتی که با مدیران فرهنگی داشته ایم، گفته می‌شود که در قالب کمک‌های مردمی، ردیف‌های متفاوت دیده شده است اما از آنجا که ما شعار شفافیت در بودجه و برنامه را داده ایم، می‌خواهیم با رعایت تناسب به همه حوزه‌ها پرداخت شود. برهمین اساس، ردیف حسینیه‌ها و هیأت‌ها در بودجه 97 کاهش یافته است. وی تأکید می‌کند: متأسفانه برای برخی موضوعات مهم همچون دستفروشی و ساماندهی دستفروشان، ردیف بودجه خاصی پیش‌بینی نشده است، البته این جدا از سدمعبر و ساماندهی مشاغل است. بنابراین باید ردیف‌های متفاوتی در حوزه فرهنگی و اجتماعی دیده شود. براین اساس درحال رایزنی هستیم تا برای دستفروشی هم ردیف در بودجه قائل شویم. بودجه هیأت‌ها در امور فرهنگی دیده شده است.روش اصلاحی آن است که این ارقام صرف حمایت از تنوع فرهنگی شود. لزوماً کمک به معنی صدقه دادن نیست، کمک باید شفاف، عادلانه، با رویکرد حمایت از تنوع فرهنگی و توانمندسازانه باشد. فخاری درباره اینکه بودجه هیأت‌ها و حسینیه‌ها در شورای شهر تا چه میزان کاهش خواهد یافت، این‌طور توضیح می‌دهد: در جلسات متعددی که آن زمان با آقای صالحی امیری، معاون سابق شهردار داشتیم، بنا بر این گذاشته شد تا بودجه تدریجی کاهش یابد و از تمرکز بر پرداخت نقدی فاصله بگیریم.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۵۸۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، لطف الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با تاکید بر اینکه امروز در مجموعه شهرداری اتفاقات بزرگی رقم خورده، که باید برای مردم بازگو شود که آثار و برکات آن در زندگی همشهریان مشهود خواهد بود، اظهار داشت: به طور مثال قطعاً هیچ کس نمی‌تواند موضوع آسفالت را منکر شود، درگذشته متوسط آسفالت ۷۰۰ هزار تن بوده اما امروز به یک میلیون و هفتصد هزار تن رسیده است و یا همچنین افتتاح پی در پی پروژه‌ها در شنبه‌های امید و افتخار و گشایش‌هایی که در پروژه‌ها اتفاق افتاده است.

فروزنده در ادامه افزود: همچنین نوسازی ناوگان حمل و نقل، اتوبوس برقی، تاکسی برقی، تقاطع همسطح، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام یادگار، شوشتری و بعثت که اخیراً اضافه شده تمامی این موارد از جمله اقداماتی است که در حوزه شهر سازی انجام شده و حوزه مالی در همه موارد و مسائل نقش اساسی و کلیدی بر عهده داشته است.

وی به تحقق بودجه سال ۱۴۰۲ در دی ماه سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ برای اولین بار ۳۰ همت متمم ارائه شده است و امسال حتماً به رقمی بالاتر از این میزان خواهیم رسید.

معاون شهردار تهران گفت: برای امسال بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی در نظر گرفته شده است که رقم ۸۰ هزار میلیارد تومان فقط به پروژه‌های عمرانی اختصاص دارد، افق ما در زمینه بسیار روشن است هر چند این امر وظیفه ما را سنگین‌تر خواهد کرد اما به لطف الهی، همدلی، همراهی و صمیمیت همکاران خدوم شهرداری به تحقق این مهم دست خواهیم یافت، زیرا هدف نهایی ما ارائه خدمت بیش از پیش به مردم می‌باشد.

کد خبر 6090568

دیگر خبرها

  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • کلیات جدول ۹ لایحه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • جدول هزینه‌های متفرقه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • مبلغ این جدول بودجه خیلی درشت است /جدول برآورد اعتبارات ردیف‌های متفرقه بودجه ۱۴۰۳ به تصویب رسید؟
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • حمایت ساواک از حسینیه ارشاد؟!
  • آیا ادعای سید حسین نصر درباره‌ی همکاری شریعتی با ساواک حقیقت دارد؟