Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@18:07:50 GMT

 ۹۳ درصد اعتبارات مشاغل خانگی در گناباد جذب شده است

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۶۰۰۰۹

 ۹۳ درصد اعتبارات مشاغل خانگی در گناباد جذب شده است

گناباد- فرماندار گناباد گفت:  همکاری تمامی دستگاه های اجرایی و بانک ها در گناباد باعث شده تا ۹۳ درصد اعتبارات مشاغل خانگی این شهرستان جذب شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی نبی پور شنبه شب در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری این شهرستان که در فرمانداری برگزار شد اظهار کرد:  تمامی دستگاه های اجرایی و بانک ها در جذب اعتبارات مشاغل خانگی نقش داشته اند و تاکنون ۹۳ درصد این اعتبارات جذب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تسهیلات توسعه ایجاد اشتغال پایدار روستایی و عشایری را مهم برشمرد و افزود: تسهیلات یک و نیم میلیاردی دلاری ایجاد اشتغال وتوسعه پایدار روستایی که از صندوق ذخیره ارزی به این امر تعلق گرفته، مراحل اجرایی و نهایتا پرداختش آغاز شده و از نقاط قوت این دستورالعمل جلوگیری از انحراف در فرآیند پرداخت تسهیلات توسعه و اشتغال روستایی است.

فرماندار گناباد خاطرنشان کرد: مسئولین و نهادهای مرتبط همچون کمیته امداد، بهزیستی و فنی و حرفه ای در این راستا هم افزایی و تعامل خوبی باید داشته باشند.

وی با اشاره به فرآیند نسبتا طولانی پرداخت تسهیلات گفت: با توجه به اینکه جامعه هدف یعنی روستائیان ممکن است اطلاعات یا سواد کافی نداشته باشند فرآیند اعطای تسهیلات باید حداقل پیچیدگی را دارا بوده و بخشداران و دهیاران نیز در امر اطلاع رسانی اقدامات لازم را انجام دهند.
 
نبی پور ابراز کرد: در زمینه خدمات گردشگری در روستاها باید جدی گرفته شده و از این تسهیلات استفاده بهتری ببرند و حتماً بخشداران نیز باید به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشند.

فرماندار گناباد  پایین بودن نرخ بهره و سود این تسهیلات برای روستاییان را ارزشمند برشمرد و اظهار کرد: نرخ سود در برخی از حوزه ها تسهیلات ۴ درصد و در برخی ۱۲ درصد است و ما درصددیم که همه تسهیلات را با نرخ ۴ درصد ارائه کنیم. صرفاً در پی افزایش آمار پرداخت ها نیستیم و معتقدیم این پرداخت ها باید به کسانی تعلق گیرد که نهایت منجر به ایجاد اشتغال پایدار شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۶۰۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، سیداحمد خادمیان به تشریح وند ارائه تسهیلات ودیعه مسکن توسط بانک‌ها پرداخت و افزود: تاکنون یک میلیون و ۶۵۴ هزار و ۳۶ نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کردند که از این میزان متقاضی ثبت‌نام شده، یک میلیون و ۴۶۹ هزار و ۸۷۵ نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شدند.

مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن ادامه‌داد: از تعداد حائزان شرایط دریافت وام ودیعه مسکن یک میلیون و ۳۳ هزار و ۳۰۵ نفر به بانک‌ها برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن معرفی شدند که بانک‌ها تاکنون با ۴۴۵ هزار و ۶۸ نفر عقد قرارداد کردند.

خادمیان تصریح‌کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها نسبت به پرداخت تسهیلات به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

تسهیلات ودیعه مسکن در تهران ۲۰۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها ۱۵۰ میلیون تومان، در سایر شهر‌ها به ۱۰۰ میلیون تومان و در روستا‌ها به ۴۰ میلیون تومان رسیده است. چگونگی بازپرداخت این وام نیز با توجه به سود ۱۸ درصدی که باید حداکثر در پنج سال پرداخت شود، محاسبه خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • پیشنهادهای اصناف برای تدوین بخشنامه تبصره ماده ۱۰۰
  • «مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی
  • ۱۷ درصد وسعت گناباد و شهرهای توابع آن مشمول بازآفرینی شهری قرار گرفت
  • اعتبارات طرح‌های عمرانی استان‌ها در بودجه ۱۴۰۳ سی درصد افزایش یافت
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • زمین ۹۰ درصد متقاضیان نهضت ملی مسکن گناباد تامین شد
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید