Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، در این نشست هادی زینی، مدرس و عضو هیئت علمی دانشگاه گفت: تا کنون در زمینه تربیت جنسی تمرکز بیشتر بر روش‌ها بوده و از مبانی غفلت کرده‌ایم در حالی که مبانی بسیار حائز اهمیت است.
وی اظهار کرد: تربیت جنسی و آگاهی والدین از این موضوع بدین جهت حائز اهمیت است که اگر یک حرکت حساب نشده در قبال سؤالات کودک در زمینه مسائل جنسی داشته باشیم بسیار آسیب زا خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدرس دومین نشست چالش‌های زندگی بانوان خانه‌دار، بیان کرد: البته باید به این نکته توجه داشته باشیم که جای تربیت جنسی، خانواده است و نهادهای آموزش رسمی نمی‌توانند در این زمینه موفق باشند.
زینی ادامه داد: در حوزه تربیت جنسی در وهله اول تفاوت‌های دو جنس زن و مرد را باید بپذیریم و بدانیم به عنوان مثال مرد ها دوست دارند احساس کنند وجودشان مؤثر است و یا زن ها بیش از مردها از داشتن هم صحبت لذت می‌برند.
وی افزود: تربیت جنسی عبارت است اینکه فرد در فرایند رشد در دوران کودکی، نوجوانی و جوانی به گونه‌ای پرورده شود که با جنسیت خود به درستی آشنا شده و در گام دوم جنسیت خود را بپذیرد.
مدرس دانشگاه گفت: همچنین فرد در تربیت جنسی باید با احکام و آداب دینی در ارتباط با مسائل جنسی آشنا شده و به لحاظ روانی برای ازدواج و زندگی مشترک آماده شود.
زینی اظهار کرد: با توجه به این تعریف تربیت جنسی شامل نگرش والدین نسبت به خود و فرزندشان، شیوه مناسب برخورد والدین با جنسیت فرزند، پاسخ درست و متناسب با سن به کودک در زمینه مسائل جنسی، آموزش حیاء و فضائل اخلاقی و به هنجارها و نا بهنجارها می شود.
وی بیان کرد: در سنین کودکی در حوزه آموزش و تربیت جنسی صرفا باید به سؤالاتی که در این زمینه می پرسد پاسخ داده شود ولی در نوجوانی برخی از آموزش ها در حوزه مسائل جنسی ضروری به نظر می رسد.
مدرس دومین نشست چالش های زندگی بانوان خانه دار گفت: اگر به سؤالات کودک در زمینه مسائل جنسی متناسب با سن و درک او داده نشود ممکن است او از طریق منبع غیر موثق و نادرست به دنبال پاسخ سؤالات خود باشد.
زینی اظهار کرد: در تربیت جنسی در دوران کودکی در وهله اول نباید شرایط به گونه ای باشد که کودک تصور نکند که یک جنسیت بر جنسیت دیگر برتری دارد تا در نهایت به رضایت از جنسیت خود برسد.
وی با اشاره به اینکه باید با خرید اسباب بازی و لباس متناسب با جنسیت فرزند او را برا پذیرش جنسیتش آماده کنیم، بیان کرد: کودک باید بداند که جامعه به هر دو جنس دختر و پسر نیاز دارد و با عدم تبعیض بین دختر و پسر عزت فرزند خود را حفظ کنیم.
این مدرس دانشگاه ادامه داد: تربیت مثل حلقه‌های زنجیر است و اگر در کودکی یکی از حلقه‌های زنجیر کم شود بی‌شک فرد در آینده دچار مشکل می‌شود.
زینی با بیان شیوه ارتباطی والدین با فرزند در دوران نوجوانی یادآور شد: والدین باید با نوجوان خود دوست بوده، با سرگرمی‌های مورد علاقه فرزند آشنا و حتی این سرگرمی ها را با یکدیگر انجام داده و پیگیری کنند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۶۰۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه شصتی های متاهل، تجلیل شدند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، مراسم تجلیل از زوجین دهه شصتی که در سال ۱۴۰۲ ازدواج نموده اند برگزار شد. در این مراسم از ۲۹ نفر از زوجین شهرستان قزوین و ۴ نفر از بانوان دهه شصتی دارای فرزند تجلیل به عمل آمد.
مدیر کل امور بانوان استانداری در این مراسم گفت: طبق پژوهش‌های انجام شده دهه شصتی‌ها جزو سرمایه‌های این کشور هستند و مسائل و مشکلات خودشان را هم دارند و امیدواریم با توجه به مهارت‌هایی که دارند زندگی آرام و پر مهری را تجربه کنند.
علیخانی گفت: مرکز خدمات ازدواج در حال راه اندازی است و خدماتی در حوزه مشاوره و تسهیلات و مسائل ازدواج به افراد تعلق می‌گیرد که به زودی انجام خواهد شد. افرادی که وارد مرحله زندگی مشترک شده اند می‌توانند از خدمات این مرکز استفاده کنند. چون افراد از دو خانواده متفاوت هستند نیاز به گذشت و مهارت زیادی هست تا زندگی‌ها دوام پیدا بکند و شرایط آرامش برای تربیت خودمان و فرزندانمان فراهم شود.
حجت الاسلام محمد حسینی کارشناس امور خانواده هم در این آیین گفت: مادران امانت داران فرزندانشان هستند و به گفته شهید مطهری هیچ مقامی بالاتر از مادری برای یک زن نیست.
وی بهترین زمان برای فرزند آوری بعد از ازدواج را شناخت قابلیت‌های لازم برای والد شدن، پذیرش روانی برای بچه دار شدن هر دو زوج، پشتیبانی از همسر عنوان کرد.
خیری فر مشاور امور بانوان اداره کل ثبت اسناد استان گفت: با توجه به کاهش آمار ازدواج جوانان دهه شصت تصمیم شد برای ترغیب به ازدواج از زوجینی که در سال ۱۴۰۲ ازدواج کرده اند تجلیل به عمل آید و برای حمایت از فرزند آوری این افراد هدیه‌ای به مبلغ دو میلیون و پانصد هزارتومان به صورت بن خرید سیسمونی به افراد اهدا شد.

دیگر خبرها

  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد
  • سبک زندگی اسلامی-ایرانی اولین مسئله‌ در برش استانی نقشه مهندسی کشور است
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا (ع) برگزار شد
  • نشست هم‌اندیشی تربیت تسهیل‌گر جوانی جمعیت
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا(ع) برگزار شد
  • ۸ رفتار ناسالم که می‌تواند دوران بازنشستگی شما را به چالش بکشد
  • درباره کنسرت‌های عصر گاهی بانوان و چند چالش
  • طرح مسطورا زمینه تربیت کنشگر عرصه جهاد تبیین است
  • طرح مسطورا موجب دشمن شناسی و تربیت کنشگر عرصه جهاد تبیین می‌شود
  • دهه شصتی های متاهل، تجلیل شدند