Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیات مدیره‌ی انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان هدف از ایجاد این نهاد صنفی را استیفای حقوق صنفی روزنامه نگاران، توجه به وضعیت رفاهی و معیشتی همکاران، پشتیبانی در زمان بروز مشکلات حقوقی و توجه به مسائل آموزشی عنوان کرد و گفت: بدون همکاری تمام اعضا رسیدن به این مساله محقق نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، ‌فاطمه رکن الدینی در بازدید اعضای هیئت مدیره انجمن صنفی روزنامه نگاران استان هرمزگان از‌ ایسنا، افزود: انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان نهادی کاملا صنفی و غیرسیاسی است و اگر به ترکیب اعضا هم که نگاهی بیاندازیم، متوجه می شویم که افراد سلیقه های متفاوتی دارند و امیدواریم بتوانیم از این تنوع برای قدرتمند تر شدن این نهاد استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: کارهای اصلی در کمیته‌های پیشنهادی انجام خواهد شد و می توان این گونه گفت که تمام اعضا در نقش هیات مدیره ایفای نقش می کنند.

رکن الدینی اظهار کرد: روزنامه نگاران اعم از نویسندگان، خبرنگاران، عکاسان، گرافیست ها، طراحان، کاریکاتوریست‌ها، مترجمان، استادان عضو هیات های تحریریه و اعضای تحریریه رسانه‌ها می‌توانند با مراجعه به دفتر انجمن نسبت به عضویت اقدام کنند.

رئیس هیات مدیره‌ی انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان با بیان اینکه خبرگزاری ها از عضویت در خانه مطبوعات بازماندند، امیدواریم بتوانیم آن ها را در انجمن صنفی به عضویت در بیاوریم، خاطرنشان کرد: در نظر داریم کمیته ویژه خبرگزاری‌ها تشکیل تا این قشر از اعضای رسانه بتوانند در این قالب مشکلات خود را بررسی و در مسیر رشد خود در استان هرمزگان گام بردارند.

وی با اشاره به برنامه های انجمن صنفی روزنامه نگاران استان در دهه فجر سالجاری، اضافه کرد: دیدار با خانواده شهدا و مبارزین قبل از انقلاب رسانه، به رشته تحریر درآوردن دستاوردهای انقلاب اسلامی، دیدار با پیشکسوتان عرصه رسانه، حضور در مانور دریایی، بازدید از اردوهای جهادی و مشارکت در عرصه خدمات رسانی به مناطق محروم، برگزاری اردوهای تفریحی ویژه اصحاب رسانه و اقدامات رفاهی در جهت ایجاد زیرساخت‌ها همچون ساخت مسکن ویژه اعضای انجمن صنفی را در دستور کار داریم.

در ادامه عضو هیات مدیره و خزانه دار انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان هرمزگان این تشکل صنفی را تشکلی مستقل از دولت خواند و گفت: مزیت ما این است که تابع منشوری هستیم که خودمان آن را تهیه کرده‌ایم و این اساسنامه‌ای است که به تصویب همه ی اعضا رسیده است.

غلامعباس شمس الدینی مشروعیت انجمن صنفی را وابسته با اعضای آن دانست و افزود: به اتکای حمایت‌ها و پشتیبانی اعضا پیش می‌رویم و توقع داریم افراد نیز خود وارد گود شوند.

وی ضمن اشاره به هشت کمیته‌ای که برای پیگیری امور پیش بینی شده است، اظهار کرد: حضور افراد در این کمیته‌ها سبب قرار گرفتن امور در مسیر درست خود می‌شود و اگر کمیته‌ی دیگری هم مد نظر همکارا نبود می‌توانیم آن را ایجاد کنیم.

شمس الدینی اضافه کرد: تبلیغ انجمن به معنای قدرت گرفتن تمام اعضای انجمن است و ما با سلیقه‌های مختلف به دنبال هدف مشترکی به نام ارتقا جایگاه خبرنگاران استان هستیم.

عضو هیات مدیره انجمن صنفی روزنامه نگاران استان هرمزگان تصریح کرد: بقا، تداوم هیات، اقتدار و عظمت این انجمن در گرو انسجام و همدلی تمام اعضا است.

وی در پایان با بیان اینکه ایسنا به وسیله دانشجو بودن و صحت و دقت در عرصه اطلاع رسانی همواره پرمخاطب ترین خبرگزاری کشور بوده است، عنوان کرد: ایسنا طی سالیان اخیر توانسته به خوبی در استان هرمزگان فعالیت کرده و در عرصه اطلاع رسانی حضور چشمگیری داشته باشد.

در ادامه نایب رئیس و عضو هیات مدیره انجمن صنفی روزنامه نگاران استان هرمزگان آغاز به کار این نهاد صنفی را به فال نیک گرفت و گفت: اقدامات ما اقدامات تقابلی نخواهد بود و تنها به دلیل کمبودهایی که احساس می شد این نهاد را تاسیس کردیم.

عبدالعلی پوراشرف خواستار فعالیت اعضا در کمیته‌های مرتبط با ظرفیت‌هایشان شد و افزود: نباید منتظر بنشینیم که کسی کاری برای ما انجام دهد و هر کدام از ما می‌توانیم در پیشبرد امور همکاری داشته باشیم.

وی بیان کرد: از تمام ظرفیت ها برای استیفای حقوق صنفی استفاده خواهیم کرد و امیدواریم به زودی شاهد ثمرات ملموس این حرکت باشیم.

پوراشرف از انتخاب خبرنگار ماه خبر داد و گفت: در هر ماه از این پس یک خبرنگارفعال عضو انجمن در هرمزگان معرفی خواهد شد.

وی در پایان به ضرورت ارائه آموزش اصحاب رسانه استان هرمزگان، اضافه کرد: ایسنا همواره طی این سال‌ها از نیروهای نوپا و جوانی بهره برده و راز موفقیتش در نوع نگاهش به مسائل مختلف در جامعه است.

همچنین در ادامه معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی هرمزگان با بیان اینکه دانشجو محوری و جوانی نیروهای‌ ایسنا باعث شده تا این خبرگزاری بتواند جایگاه شاخصی در بین رسانه‌ها کشور داشته باشد، افزود: در تلاشیم در مسیری حرکت کنیم که الگو رسانه‌ای حقیقت جو و حقیقت گو باشیم.

محمد دلپسند تصریح کرد: ایسنا متعلق به‌نظام جمهوری اسلامی ایران است و از این نظام که حاصل خون هزاران شهید است، دفاع و حمایت می‌کند و براین عقیده هستیم همه ارکان نظام و   قوای سه‌گانه  تحت رهبری واحد، هدف واحدی را دنبال می‌کنند فعالیت آن‌ها  و اطلاع‌رسانی اقدامات آن‌ها برای ایسنا یکسان است.

وی اظهار کرد: پرورش نیروی انسانی رسانه ای افتخار ایسناست و به خود می بالیم که نیروی انسانی دانشجویی در این خبرگزاری به بالندگی می‌رسد؛  افتخار ایسنا جذب دانشجو است و در‌ آن  باید بر روی دانشجویان گشوده بماند.

این فعال رسانه ای با اشاره به اینکه کارهای تشکیلاتی و صنفی در رسانه پشتکار  و توان مضاعفی می طلبد، عنوان کرد: باید صنفی را ایجاد کرد که تمامی سلایق و طیف ها در آن جای بگیرد اما متأسفانه این امر در استان هرمزگان بنا به دلایلی محقق نشده است.

وی ادامه داد: باید هم خانه مطبوعات و هم انجمن صنفی روزنامه نگاران منجر به حرکت و برکتی برای اهالی رسانه باشد.

دلپسند با بیان اینکه همانطور که با خانه مطبوعات استان در سایه تعامل و همکاری حرکت کرده با انجمن صنفی روزنامه نگاران نیز همکاری خواهیم کرد، عنوان کرد: خبرگزاری ایسنا تمامی توان خود را برای ارتقا فضای رسانه ای و مطبوعات در استان هرمزگان به کار خواهد بست.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی هرمزگان در پایان با تقدیر از ترکیب هیئت مدیره انجمن صنفی روزنامه نگاران استان هرمزگان، گفت: در بحث آموزش و برگزاری کلاس‌ها با توجه به ضرورت و نیازهای ارائه شده از سوی این انجمن، آمادگی خود را برای هرگونه همکاری اعلام می کنیم.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۶۲۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده انتخاب رئیس جدید امان رسانه‌ای شد

یک روزنامه نگار صهیونیست فاش کرد، اختلاف نظر شدیدی بین قطب‌های ساختار حاکم بر رژیم صهیونیستی بر سر انتخاب رئیس جدید سازمان اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی (امان) به وجود آمده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، امیر اورین روزنامه نگار و تحلیل‌گر روزنامه هاآرتص در این رابطه در صفحه خود در شبکه اجتماعی اعلام کرد، اختلاف نظر شدیدی بین ارکان ساختار ائتلاف حاکم بر سر رئیس جدید امان به وجود آمده است.

او در رشته تویت‌‌هایی که در ایکس منتشر شد، نوشت: روند تبلیغات جریان طرفدار بیبی علیه نامزدی سرتیپ شلومی بیندر برای ریاست امان است، اصولا جریان همراه با بنیامین نتانیاهو مخالف عملکرد ارتش است و همین امبر باعث ناخرسندی گالانت به عنوان وزیر جنگ شده است.

این روزنامه نگار در رابطه با پشت پرده اختلافات جاری بین ارکان رژیم صهیونیستی آورده است، تا پیش از 7 اکتبر نوعی اجماع وسیع در رابطه با نقاط مثبت بیندر وجود داشت و تاکید می‌شد که او در ریاست ستاد ارتش و تیپ گولانی و لشکر 91 عملکرد عالی داشته است، اما بعد از 7 اکتبر همه وی را هم در این شکست سهیم می‌دانستند.

به طور حتم واکنش کند تا حد فلج شدن شعبه عملیات ارتش در مقابل اقدام حماس در روز 7 اکتبر یک شکست بزرگ است که شلومو بیندر هم در آن سهم عمده‌ای داشت و باید در این رابطه تحقیقات کافی صورت گرفته و این مسئله مشخص شود.

با این حال به اعتقاد این نویسنده عملکرد بیندر در آن سطح از ناکارآمدی نبود که وی مجبور به استعفا شود، بلکه باید منتظر ارتقای درجه او باشیم و با وجود آن که نتانیاهو تلاش می‌کند تا فاجعه میرون را به وی مرتبط بداند اما وزیر جنگ نیازی به موافقت نخست وزیر برای انتصاب ژنرال‌های خود ندارد.

نویسنده تاکید می‌کند، این اختیارات حتی در زمانی که روابط بین وزیر جنگ و نخست وزیر عادی و حسنه باشد هم به همین شکل است چه رسد به شرایط فعلی!

او تاکید می‌کند، امروز وزیر جنگ از طریق مشورت با رئیس ستاد ارتش می‌تواند ژنرال‌های خود از جمله رئیس امان را انتخاب و منصوب کند و صرفا در زمینه انتخاب رئیس ستاد ارتش، این مشورت با نخست وزیر به انجام می‌رسد.

اورین در مورد روابط حاکم بین اعضای کابینه رژیم صهیونیستی هم می‌نویسد: گالانت به طور کاملا شرایط جدا و منزوی پیدا کرده است و از حضور در کنار نتانیاهو، سموتریچ و شهرک نشینان دوری می‌جوید، از اینرو به همراه هالیوی هر کسی را فردی را که مناسب می‌داند می‌تواند منصوب کند، نتانیاهو هم جرات دخالت نخواهد داشت زیرا با توجه به شرایط محاکمه نخست وزیر در چنین شرایطی مسئله تضاد منافع هم مطرح خواهد شد.

این تحلیل‌گر روزنامه هاآرتص در پایان رشته تویت‌های خود آورده است، علل توجیه پذیری در له و یا علیه انتصاب بیندر به عنوان رئیس امان مطرح می‌شود، اما در این میان جریان تبلیغاتی بیبی حق دخالت در آن را ندارد، گالانت و هالیوی هم به زودی و نه خیلی دیر از مقام خود کنار خواهند رفت، اما تا آن زمان باید به مثابه مانعی در مقابل دسپاچگی‌های نتانیاهو باشند، زیرا او نیز در مسیر خروج از قدرت قرار دارد.

پشت پرده استعفای فرمانده منطقه مرکزی ارتش رژیم صهیونیستیصهیونیست‌ها خواهان استعفای فرماندهان رده بالا شدنداحتمال استعفای زودهنگام رئیس ستاد ارتش اسرائیل

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پشت پرده انتخاب رئیس جدید امان رسانه‌ای شد
  • مقابل نساجی برای ارتقای جایگاه ذوب‌آهن تلاش می‌کنیم
  • نارضایتی وزیر ارشاد از وضعیت روزنامه‌نگاران حوزه طنز
  • حمله شدید کرباسچی به نصیری: تعادل نداری و به درد تبلیغات بی‌بی‌سی می‌خوری | دنبال جذب جایگاه هست
  • ارتقای سرانه آموزشی هرمزگان با ساخت ۶۰۰ کلاس درس جدید در سال جاری
  • ارتقای سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان در دستور کار قرار دارد
  • دهه کرامت فرصتی مناسب برای تببین جایگاه اهل بیت علیهم السلام
  • پلمب ۴۸ واحد صنفی متخلف در مرند
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • طرحی برای رسانه‌های فردای ایران