Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه خور گفت: ظلم کردن، قسم دروغ خوردن، و بد رفتاری با پدر و مادر سه خصلتی است که صاحبش نمی میرد تا زمانی که عقاب آن را در همین دنیا ببیند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر خور؛ حجت الاسلام سید احمد مهدی نژاد در جلسه درس اخلاق شنبه شب ها در جوار بارگاه امامزاده سید داود (ع) خور با بیان عاقبت ظلم و ستم گفت: یکی از مصادیق ظلم، ستم حاکم بر مردم است ؛ امام علی فرمودند: اگر حاکمی به مردمش ظلم کرد، حاکمیتش از بین خواهد رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه خور جایگزینی سنت ها خوب با بد را از دیگر مصداق های ظلم معرفی کرد و افزود: کسی که سنت خوبی را از بین ببرد یا با سند بدی جایگزین و سنت غلطی در جامعه درست کند از ظالم ترین مردم است.

وی با اشاره به روایتی از رسول اکرم گفت: پیامبر اکرم(ص) پاداش کسی که سنت حسنه ای را بنا نهاده بود بسیار دانستند و بعد از آن هرکس هم که به این سنت عمل کند شخص پایه گذار سنت خوب در ثواب آن شریک است.

حجت الاسلام مهدی نژاد، غصب مال دیگران را یکی دیگر از مصادیق ظلم عنوان کرد و افزود: کسی که چیزی از زمین شخصی را با ستم بگیرد خداوند او را عذاب می کند و از هفت آسمان و زمین عذاب بر او نازل می شود.

وی ظلم به خانواده را ظلمی نا بخشودنی عنوان کرد و افزود: یکی از چیزهایی که باعث فشار قبر می شود بد اخلاقی مرد یا زن در منزل است.

این استاد درس اخلاق با بیان حدیثی از امام باقر(ع) گفت: ظلم کردن، قسم دروغ خوردن، و بد رفتاری با پدر و مادر سه خصلتی است که صاحبش نمی میرد تا زمانی که عقاب ان را در همین دنیا ببیند.

وی با اشاره به این که بر درب پنجم بهشت جملاتی نوشده شده که باید سرلوحه زندگی قرار گیرد، خاطرنشان کرد: اولین جمله آن است که کسی که دوست ندارد به او ظلم شود نباید به دیگران ستم کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۶۲۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 

به گزارش «تابناک» به نقل از عصر ایران، معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

آن طور که عصر ایران روایت کرده است؛ وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیروهای دولتی وارد منزل ما ‌شدند و هول و هراس ایجاد ‌کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

دیگر خبرها

  • ائمه معصومین(ع) سرآمدان گفت‌وگو بودند/نباید به مقدسات توهین شود
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدانِ گفت‌وگو بودند/ احساس مسئولیت مسلمانان، نسبت به تمام بشریت
  • معلمان روشنی بخش تاریکی دنیا هستند
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • سند تحول آموزش و پرورش به طور کامل اجرا شود
  • آمریکا عامل همه جنگ‌ها در دنیا است
  • امام جمعه قم: از نیروی انتظامی و کسانی که زخم زبان‌ها را به جان خریدند تشکر می‌کنیم
  • بهای خون ۱۴ هزار کودک غزه افق پیروزی را روشن می‌کند
  • عملیات وعده صادق از مصادیق امید به آینده بود
  • رمان جدید اکبر والایی چاپ شد/«بر فراز کشتزار» در بازار نشر