Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده نی‌ریز و استهبان در مجلس گفت: ما در عرصه خصوصی‌سازی موفق عمل نکردیم. ما خصوصی‌سازی را با خصولتی‌سازی اشتباه گرفتیم و با واگذاری بخش دولتی به افراد خاص، بر حجم بخش های شبه دولتی افزودیم.

اصغر مسعودی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آنا، درباره لزوم کوچک شدن بدنه دولت اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که در این ارتباط وجود دارد، فرهنگ مردم ماست که کار خوب را کار اداری می دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل معمولا دولت ها علی‌رغم اینکه شعار می دهند باید چابک شده و بدنه خود را کوچک‌تر کنند، مدام بزرگ‌تر می شوند.

وی افزود: ما باید فرهنگ اشتغال و کارآفرینی و خلاقیت را ترویج کنیم که البته روندی طولانی دارد و در مدت زمان کوتاه قابل اصلاح نیست.

وی در ادامه گفت: یکی از مشکلات ما در کشور بودجه هایی است که برای آن اعتبار در نظر می گیرند اما تخصیص نمی دهند. یعنی بودجه‌ای را اعلام می کنند که مرحله اول آن خوشحال‌کننده است و پیامدهای اجتماعی به همراه دارد؛ آنگاه در مرحله عمل بودجه مربوطه تخصیص نمی‌یابد.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد: این یک مشکل اساسی برای بودجه است که اعتبارات با تخصیص‌ها یکسان نیست و ناهمگون است.

مسعودی با اشاره به ضرورت فعال شدن بخش خصوصی در کشور گفت: متاسفانه ما در عمل به اصل 44 قانون اساسی و در عرصه خصوصی‌سازی موفق عمل نکردیم. ما خصوصی‌سازی را با خصولتی‌سازی اشتباه گرفتیم و با واگذاری بخش دولتی به افراد خاص، بر حجم بخش های شبه دولتی افزودیم.

نماینده مردم نی‌ریز و استهبان در مجلس با بیان اینکه برخی افراد بدون اینکه متکی به دولت باشند، خدمات زیادی به جامعه می رسانند، تصریح کرد: من کارآفرینانی را می‌شناسم که بدون کمک گرفتن از بانک‌ها به تنهایی باعث اشتغال بیش از 4 هزار نفر شده‌اند. اگر این نگاه وجود داشته باشد که حتما باید متکی به دولت و بانک و سیستم اداری باشیم، نتیجه همین وضعیت فعلی می شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا نمایندگان نمی توانند به دولت فشار آورند تا با واگذاری واقعی به بخش خصوصی، بدنه خود را کوچک کند، گفت: نمایندگان می توانند فشار بیشتری به دولت آورند اما گاهی همین نماینده‌ها سبب می شوند دولت فربه‌تر شود.

مسعودی در توضیح این مطلب بیان کرد: برخی روابط نمایندگان باعث می شود آنان تحت فشار قرار گیرند و به‌منظور یافتن شغل دولتی برای افراد به فربه شدن دولت دامن بزنند.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به تفاوتی که بین کارکنان شرکتی، پیمانی، قراردادی و رسمی وجود دارد، یادآوری کرد: میان این افراد آنقدر تفاوت وجود دارد که همه به دنبال رسمی شدن هستند و در غیر این صورت احساس امنیت نمی کنند. اگر کارکنان شرکتی به لحاظ امنیتی همان احساس کارکنان رسمی ادارات را داشته باشند، شاید دیگر چنین تمایل شدیدی برای کارمند رسمی دولت بودن در میان آحاد جامعه وجود نداشته باشد.

وی تاکید کرد: دولت باید به طور جدی وارد معرکه شود و از شعار دادن و گفتاردرمانی خودداری کند. تصور می کنم دولت خودش باید تصمیم بگیرد بسیاری از موارد قابل واگذاری را به صورت واقعی واگذار کند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۶۳۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با ارسال نامه‌ای به رئیس فدراسیون فوتبال از فروش رسمی سهام باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس خبر داد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، ابراهیم بازیان سرپرست سازمان خصوصی‌سازی در نامه‌ای به مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال، اعلام فروش سهام کنترلی متعلق به دولت در شرکت‌های فرهنگی - ورزشی استقلال ایران و پرسپولیس را اعلام کرد.

آیا تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس مشکل‌ساز می‌شود؟

در نامه بازیان آمده است:

به استحضار می‌رساند در اجرای مصوبه هیئت محترم واگذاری بلوک سهام کنترلی شرکت‌های فرهنگی - ورزشی استقلال ایران و پرسپولیس متعلق به دولت (وزارت ورزش و جوانان) در تاریخ 1403/2/3 توسط این سازمان به فروش رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از تردد غیرضرور در نزدیکی کلونی‌های پرندگان تالاب انزلی خودداری کنید
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت
  • رفع کمبودهای اعتباری اردبیل از محل مولدسازی
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • توافق خصوصی‌سازی و هلدینگ خلیج فارس بر تغییر نام استقلال
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • چراغ سبز تغییر نام باشگاه استقلال تهران