Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@22:39:45 GMT

فرهنگ قرآنی در دستگاه‌های اجرایی کشور گسترش یابد

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۶۶۶۶۱

فرهنگ قرآنی در دستگاه‌های اجرایی کشور گسترش یابد

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با بیان اینکه فرهنگ قرآنی در دستگاه‌های اجرایی کشور گسترش یابد گفت: فرهنگ قرآنی بهترین راه برای آموزش مهارت‌های زندگی در جامعه است. ۰۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۴ استانها مرکزی نظرات

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی ظهر امروز در نشست مجمع خیران قرآنی استان مرکزی اظهار داشت: گفتمان‌سازی در بسیاری از زمینه‌ها می‌تواند نقش مهمی را ایفا کند که در حوزه فرهنگ هم تحول فرهنگی مبتنی بر گفتمان‌سازی فعال در حوزه آموزه‌های غنی و عمیق اسلامی و قرآنی بسیار مورد توجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فرهنگ و آموزه‌های قرآنی باید همواره مورد توجه باشد و این فرهنگ باید در تمام سطوح جامعه و لایه‌های مختلف آن مشهود  و جاری باشد، این فرهنگ قرآنی به قدری حائز اهمیت بوده که هرگونه فاصله گرفتن از آن می‌تواند سبب نقص فرهنگی شود.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: اصل و اساس نظام جمهوری اسلامی ایران فرهنگ اصیل اسلام و قرآن و اهل بیت(ع) است، بنابراین توسعه فرهنگ قرآنی و فرهنگ اصیل اسلامی باید مورد توجه قرار گرفته و برای توسعه آن در تمام سطوح و لایه‌های جامعه تلاش شود.

دری نجف‌آبادی بیان کرد: در ترویج و اشاعه فرهنگ قرآنی نقش آموزش و پرورش بسیار مهم و محوری بوده و برنامه‌های قرآنی باید با هدف ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی، تربیت نخبگان قرآنی و شناخت شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزان بیش از پیش در مدارس اجرا شود.

وی ادامه داد: همچنین ترویج و اشاعه فرهنگ قرآنی در ارائه برنامه‌های تربیتی و اخلاقی مهدهای کودک هم باید توسط اداره کل بهزیستی مورد توجه قرار گیرد و تدوین این برنامه‌ها باید براساس آموزه‌های قرآن کریم و سیره اهل بیت(ع) انجام شود.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی عنوان کرد: فرهنگ قرآنی در اعطای پست‌های مدیریتی هم باید در اولویت باشد و آشنایی با قرآن کریم در انتخاب افراد باید مورد توجه قرار گیرد، بنابراین لازم است که دستگاه‌های اجرایی نسبت به گسترش فرهنگ قرآنی اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

انتهای پیام/ح

R41371/P1357/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۶۶۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویژگی حجاج در سفر معنوی حج/ برائت مشرکان اصل قرآنی است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمد حسینی شاهرودی پیش از ظهر شنبه در همایش حجاج شرق استان سمنان در سالن البرز شرقی شاهرود با اشاره به ویژگی‌های سفر معنوی حج بیان کرد: حج واجبی است که خدا آن را در تمام طول عمر انسان، یک بار واجب کرده است.

وی با بیان اینکه امروز شرایط مانند گذشته نیست کما اینکه امام صادق (ع) می‌فرمایند که وقتی انسان از حج برمی‌گردد باید مقدمات سفر دیگر را به خانه خدا فراهم سازد، افزود: امروز شرایط اقتصادی و حج و زیارت و.. به گونه‌ای نیست که بارها و بارها این شانس نصیب انسان شود لذا باید تک فرصت حج تمتع را قدر دانست.

عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه حجاج باید با حضور قلب و تقوا که از ویژگی حجاج است، از فرصت تمتع بهره بگیرند، گفت: در واقع حجاج باید در سه مرحله، قبل از اعزام، حین حج و بعد از آن مسائلی را رعایت کنند که حسن خلق، تقوا و معنویات در زمره آنها است.

حسینی شاهرودی با بیان اینکه بدون تقوا ارتباط با خدا میسر نیست، تاکید کرد: حجاج قبل از اعزام به توبه بین خودشان و خدایشان بسیار عنایت داشته باشند و تلاش کنند که از کسانی که احیاناً حقی بر گردن شأن دارند، حلالیت بطلبند همچنین توصیه شده که حجاج قبل از اعزام وصیت نامه خود را نیز بنویسند.

وی با بیان اینکه در حین حج، حضور قلب، حسن خلق، توجه به دیگر حجاج، مهربانی و … مسائلی است که حجاج باید به آن توجه داشته باشند، بیان کرد: حجاج توجه داشته باشند که باید با مال پاک به حج رفت.

عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه برائت از مشرکان از دیگر نکته‌های مهم حج است، تاکید کرد: برائت اصلی قرآنی است و ریشه در کلام الله مجید دارد و ما در سوره توبه که بسم الله نیز ندارد شاهد اتمام حجت خدای متعال با مشرکان و کافران هستیم.

حسینی شاهرودی با بیان اینکه خدا به شدید ترین حالت مشرکان را در این سوره خطاب قرار می‌دهد، گفت: برائت از کفار و منافقان امروز همان مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیلی است که حجاج ایرانی شعار آن را سر می‌دهند.

کد خبر 6096344

دیگر خبرها

  • احمدیان: امیدواریم روابط اقلیم کردستان با ایران در بُعد امنیتی گسترش یابد
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی دانشگاه فرهنگیان
  • ستاد مرکزی راهیان نور از ظرفیت‌های دستگاه‌ها بهره‌مند می‌شود
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • نصب ۴۰ دستگاه آشکارساز چمدانی در گمرکات اجرایی کشور
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • ویژگی حجاج در سفر معنوی حج/ برائت مشرکان اصل قرآنی است
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است